Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Cihazı şarj ettikten sonra müzik dinlemeye başlayabilirsiniz. Sadece ses efektlerini kendinize göre ayarlamanız yeterli, bunun dışında bir şey yapmanıza gerek yok. Açılışta, ekranın altında 'Version 1.13' yazmıyorsa hemen Cowon'un sitesinden 1.13'üncü firmware sürümünü indirmenizi ve cihaza yüklemenizi öneririm.

Prizden şarj için ben OEM bir şarj cihazı kullanıyorum ve bir sorun çıkartmıyor. İçin rahat edecekse oriijinal Motorola şarj cihazı alabilirsin.

İlk şarj da olsa, dolum süresini 6 saatten fazla tutmayın.
  • tech çok saol bilgilerin için....
    öğle tatilinde şarz aleti aldım... uygun mudur bu alet

ACP-8İNPUT :100-240V-/
    50-60 HZ/125 mA
    OUPT:DC5.7V/800mA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkmnbrc -- 20 Mayıs 2008; 13:20:15 >
  • Evet, iş görür.Benim şarj cihazım da aynı özelliklerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 20 Mayıs 2008; 13:26:30 >
  • arkadaşlar Türkiyeden alınanlarda ses kısıtlaması falan varmı. philips marka aldımda öyle bi kısıtlamışlar ki hiç bişe duymuyorum. forumdan bi arkadaştan f2 siparişi verdimde Türkiye garantili umarım ses kısıtlaması yoktur.
  • Dünya üzerindeki hiçbir Cowon'da ses kısıtlaması yok.
  • bataryası eskiyince kendine has orjinal batarya bulmak zor ve pahalı oluyormuş diye duydum şarzlılar için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Dünya üzerindeki hiçbir Cowon'da ses kısıtlaması yok.

buna çok sevindim arkadaşlar motorola şarz aletleriyle şarz olduğunu belirtmişler bende V3 var yine ufak usb girişli üstündeki bilgiler şöyle :
    input: 180-260Vac 50-60 hz out current 650mA umarım buda olur başka sorum yok yarın kargonun gazabına uğramazsam bende aranızda olmuş olcam
  • Neden bilmem ama öyle bişey ki forumda cowon iriver gruplaşması olmuş.Sanki fb gs arasındaki çekişme gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSPeRAdO kuVA-İ

Neden bilmem ama öyle bişey ki forumda cowon iriver gruplaşması olmuş.Sanki fb gs arasındaki çekişme gibi.

ben uygun fiyatlı bulduğum için aldım f2 yi. aslında fanatiklik iyi birşey değil. hangi ürün zevkimi memnun edip cebimi boşaltmıyorsa onu alır kullanırım. dün ati ekran kartı kullanırken bugun nvidia kullanıyorum. bugun cowonum varsa yarın iriver ım yada x markam olur. memnun etsin yeter gerisi hikaye. ayriyetten diğer ürünü denemeden benimki daha iyi demek biraz mantıksız. iriver hiç kullanmadım denemedimde iyimidir kötümüdür bilemem derim doğrusu budur. kullandığım zımbırtı iyiyse beni memnun ettiğini belirtmekte en doğal hakkımız.

• bende f2 ımı cok uygun bır fıyata aldım
    aklımda mp3 player alma dusuncesı bıle yoktu baktım fıyatı uygun sonucta aklımda olmasa bıle her zaman takıp ettıgım bır dal mp3 player konusu :)
    aldım memnunun bence marka tutmak kotulemek tamamen uygunsuz bır davranıs
    ırıver dogal cowon yapay cowonu en kolay kotuleme yontemı :) aldırmıyorum cowonuda tutmuyorum sonucta ırıverda cowonuda dınleyebılme luksum olsaydı en ıyı kararı verırdım ınanıyorum :)
    sonucta cowonda ıyı bır marka ırıverda kımse kımseyı kandırmasın ınsanların kafasınıda karıstırmasın
    olurda ırıver dınleme sansım olur sayet cowondan daha cok begenırsem bende hıc dusunmeden alırım
    ses gorecelı bır kavram degılmıdır :) benım hosuma gıden ses kalıtesı baskası ıcınde kalıtelı anlamına gelmıyor.
    bunuda unutmamak lazım
  • Arkadaşlar , dün aldığım USB şarz aletini takdığımda ekranda usb connecting diye bir yazı, şarz aletinde ise ışık önce yeşil sonra kırmızıya döndü. 10 dakka bekledikten sonra şarz aleti iptal oldu bozuldu nedenini anlamadım. (bugün değiştiricem)
    f2 halen dinlemek nasip olamadı en son aklıma gelen ise uydu aletindeki usb girişinden şarz olur düşüncesiydi vede öyle yaptım. Ekranda yine usb connecting yazısı çıkmasıydı. Akşam 22.00 gibi uydu aletine bağladım,sabah baktığımda şarz olmuştu. (Full charger yazısı yoktu)
    1:Benim sorum şurda şarz olurken charger falan yazıyor diye forumda bazı yazılar hatırlıyorum bende o yazı gözükmeden nasıl şarz oluyor ?
    2:şarz olurken aletin içinde dolaşamıyormuyuz?
    3: bu aletin Türkçe kullanma kılavuzu yokmu?
    4: bendeki sürümde 1.11 yazıyor ?güncellemem şart mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: gkmnbrc

Arkadaşlar , dün aldığım USB şarz aletini takdığımda ekranda usb connecting diye bir yazı, şarz aletinde ise ışık önce yeşil sonra kırmızıya döndü. 10 dakka bekledikten sonra şarz aleti iptal oldu bozuldu nedenini anlamadım. (bugün değiştiricem)
    f2 halen dinlemek nasip olamadı en son aklıma gelen ise uydu aletindeki usb girişinden şarz olur düşüncesiydi vede öyle yaptım. Ekranda yine usb connecting yazısı çıkmasıydı. Akşam 22.00 gibi uydu aletine bağladım,sabah baktığımda şarz olmuştu. (Full charger yazısı yoktu)
    1:Benim sorum şurda şarz olurken charger falan yazıyor diye forumda bazı yazılar hatırlıyorum bende o yazı gözükmeden nasıl şarz oluyor ?
    2:şarz olurken aletin içinde dolaşamıyormuyuz?
    3: bu aletin Türkçe kullanma kılavuzu yokmu?
    4: bendeki sürümde 1.11 yazıyor ?güncellemem şart mı ?

bende bugün aldım yani az önce Motorola V3 şarz cihazımla sorunsuz şarz oluyor. o cihazla şarj a taktığımda direk charcing yazıyor.
    2. ben aletin içinde dolaşamadım.
    3 buradan arkadaşlar yardımcı oluyor zaten pek ihtiyaç yok
    4. ben güncelledim hiç kullanmadan 1.11 di benimkide korkma bi sorun çıkmıyor. dikkat etmen gereken 1.13 e yükselt 1.14 sorunluymuş sanırım. kaldı ki 10 saniye sürmüyor update. windowstan 5 saniyede alete yüklüyor. aleti usb den çıkarıp açınca kendi kendine update ediyor basit bir işlem şarzını oldurduğunda uygula bi sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakimsizTarzan -- 21 Mayıs 2008; 11:41:35 >

• alet usb de takılı ve bilgisayar tarafından kullanılıyosa yani güvenli kaldırmadıysanız aletin içinde gezinme veya müzik dinleme işini yapamazsınız.ama eğer güvenli kaldırmış bi şekilde şarj ediyosan veya adaptörle şarj ediyosan menü düğmesine bas, playerın hazır :)
  • arkadaşlar 1 2 sorunum var
    1. Alet vistada güvenle kaldırılsa bile usb connected yazıyor. ama xpde öyle bir sıkıntı yok.
    2. naptıysam hiç bir videoyu tam ekran yapamadım. bu jetbilmemneden başka bir çevirici varmı bu alete uyan. bir çok video denedim ama ya hafif kırpık yada ekranın yarısını gösteriyor. tam ekran sadece örnek videolar
  • 1- aynı sıkıntı bende de var, firmware 1.15 de düzeltilir heralde
    2- aletin ekranı 160 x 124 olduğu için convert ettiğin videoların çözünürlüğünün 5:4 olması gerekir, aksi takdirde bi şekilde sığdırır o kendisi :)
    başka program deneme bence, oldukça kaliteli ve sorunsuz çeviriyo jetaudio

edit: 128 ==>124 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalptekin -- 25 Mayıs 2008; 0:16:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihalptekin

1- aynı sıkıntı bende de var, firmware 1.15 de düzeltilir heralde
    2- aletin ekranı 160 x 128 olduğu için convert ettiğin videoların çözünürlüğünün 5:4 olması gerekir, aksi takdirde bi şekilde sığdırır o kendisi :)
    başka program deneme bence, oldukça kaliteli ve sorunsuz çeviriyo jetaudio

sorunsuz ve hızlı çevirdiği doğru. hızına resmen aşık oldum işlemciyi %100 kullanıyor ve koskoca filmi 2 dk da convert ediyor. ama tam ekran yapamaması bir handikap. keşke tam ekran çevirebilen birşey olsa.
  • eğer herhangi bi convert programında şu ayarları yaparsan tam ekran olur her video

container-taşıyıcı-: avi
    video codec: xvid
    audio codec: mp3
    dimensions-boyultlar-: 160x124
    framerate: 12 ile 15 arası seçebilirsin

bu ayarları yaptığında çalışacaktır büyük ihtimalle
  • Arkadaşlar bu alette 1-2 dk. geçtikten sonra otomatik kapanma olayını engelleme şansım var mı?
  • evet arkadaşım auto off seçeneğini kapatırsan cihaz boşta beklese bile kapanmaz.
  • Display'in içinde arıyorum ben de,Timer'a baktım ama gözümden kaçmış..Çok teşekkür ederim.Keyifli Müzikler...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.