Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendekinin çıkışı 5,9 V, 550 mA. Gerilimi 5V'den fazla olmasın yeter. Akım şiddeti yüksek de olsa olur.

Bendeki orijinal değil, Ankara Konya Sokak'tan almıştım, sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

quote:

Orjinalden alıntı: tolga1203

cowon hakkında bi şey sormak istiyorum. ben bu f2 yi aldığımda içinde galiba şarj etmek için adaptörü vermeyecekler bunu nerden temin edebilirim, birde bu firmware lar affınıza sığınarak sormak istiyorum ne işe yarıyor, izah edebilecek olursa çok memnun olurum

Motorola cep telefonlarının şarj cihazları Cowon'lara uyuyor. Motorola'nın şarj cihazıyla F2'umun pilini dolduruyorum.

Tam bir Türkçe karşılığı olmasa da firmware'ın kelime anlamı 'küçük yazılım'dır. Bunu bilgisayarların işletim sistemi (Windows, Linux, MacOS...) gibi düşünebilirsin. Yeni sürümleriyle cihaza yeni özellikler kazandırılıyor ve yazılımsal hatalar gideriliyor.

çok teşekür ederim verdiğin cevaplar için. cuma günü hayırlısıyla bende f2 alanlardan olacağım inşallah. yalnız benim dikkatimi çeken bir şey oldu, bu f2 lerin fiyatı abartılı olarak mağazadan mağazaya fark var. ben mavi bilgisayardan almayı düşünüyorum çünkü diğerlerine göre çok çok ucuz. aklıma da takılmıyor değil, acaba bu mavi bilgisayar çakma getiriyor olmasın çünkü mavide satılan ürün diğerlerinin 2 katı kadar ucuz !!!

• Bende aldım bir tane f2 1 gb olandan. Bugün aldım. Maviden İstanbul yolundaki mağzada 1 tane kalmıştı onuda ben aldım.Şarja taktım 2 saatte doldu. Mp3 attım bayağı. Resimi Dosya halinde attım. Ama resimleri açmadı.
    Sesi oğlanüstü. Kendi kulaklığıyla dinliyorum yine muhteşem. Ses sisteminde taktım bilgisayardan fazla ses verdi.Dizaynıda harika bence

Son olarak v3 adaptör var bende de. Yalnız bunla şarj yapmak zararlı felan olmaz değilmi. Çıkış voltları ve amperleri usb ile farklı değilmi?
  • Bu flac olayına bayıldım ultrasone firmasının test için 20 tane flac dosyası var onları attım makinaya kusursuz çalıyor.Onun dışında dogru dürüst orijinal flac bulamadım geneli mp3'den convertlemişler.Orijinal flac bulabileceğim site bilen var mı??
  • quote:

quote:

quote:

cowon hakkında bi şey sormak istiyorum. ben bu f2 yi aldığımda içinde galiba şarj etmek için adaptörü vermeyecekler bunu nerden temin edebilirim, birde bu firmware lar affınıza sığınarak sormak istiyorum ne işe yarıyor, izah edebilecek olursa çok memnun olurum

Motorola cep telefonlarının şarj cihazları Cowon'lara uyuyor. Motorola'nın şarj cihazıyla F2'umun pilini dolduruyorum.

Tam bir Türkçe karşılığı olmasa da firmware'ın kelime anlamı 'küçük yazılım'dır. Bunu bilgisayarların işletim sistemi (Windows, Linux, MacOS...) gibi düşünebilirsin. Yeni sürümleriyle cihaza yeni özellikler kazandırılıyor ve yazılımsal hatalar gideriliyor.

çok teşekür ederim verdiğin cevaplar için. cuma günü hayırlısıyla bende f2 alanlardan olacağım inşallah. yalnız benim dikkatimi çeken bir şey oldu, bu f2 lerin fiyatı abartılı olarak mağazadan mağazaya fark var. ben mavi bilgisayardan almayı düşünüyorum çünkü diğerlerine göre çok çok ucuz. aklıma da takılmıyor değil, acaba bu mavi bilgisayar çakma getiriyor olmasın çünkü mavide satılan ürün diğerlerinin 2 katı kadar ucuz !!!

Faturalı mal nasıl çakma olsun ya öyle şey mi olur.. da mavide stok yok ki nasıl cuma günü alacan onu anlamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: bayfatih2000

quote:

quote:

quote:

Faturalı mal nasıl çakma olsun ya öyle şey mi olur.. da mavide stok yok ki nasıl cuma günü alacan onu anlamadım.

stok olarak sadece internet üzerinden satış yok ama ankara'daki mağazasında hala F2 satıyorlar benden söylemesi :)

• Saf flac'ledi orijinal CD'lerden temin edebilirsiniz. Bunun için jetAudio'nun CD Rip özelliğini kullanarak CD'lerdeki parçaları flac olarak kırpabilirsiniz.
  • ıkı gun once tanımadıgım bır sarkıcının web sıtesınden 2 tane flac formatında parcalarını ındırdım cok kalıtelıydı cok net puruzsuz mukemmeldı
    ama metallıca st anger albumunu flac e cevırdın jet le ındırdıgım 2 parca kadar etkılemedı benı malesef
    audıo album olmasına ragmen dınledıgım o ıkı parca kalıtesınde degıldı anlayamadım olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgs15vc

bende aldım bugün mavi bilgisayardan 99.50 ye

1gb lik olanindan mi aldin? bir de mavibilgisayarda 2gb ligin fiyati 85ytl yaziyor. Ne alaka anlamadim. Fiyatlar mi yanlis yaziyor yoksa baska marka mi bu?
  • beyler bu aletin radyosu nasıl çekiyor?
  • Arkadaşlar bu iaudio'nun video formatı ve video converter olayı tam olarak nedir çözemedim.Jet audio ile çeviriyorum ama hem olmuyor hem de jet audio'da f2'yi bulamadım.Acil yardıma ihtiyacım var,lütfen bilen biri yardım etsin.
  • Yalnızca jetAudio'da F2'a uygun şekilde convert edilmiş avi dosyalarını oynatıyor. jetAudio'da herhangi bir yer sağ tıklayınca açılan menüden Tools > Convert Video 'ya gel, aşağıdaki listeden F2'u, yoksa U3'yi seç.
  • Benim ekranda bi problem var gibi. Arada beyaz oluyor bi anda. Biraz üzerine bastırınca düzeliyor. Alalı da 2 ay olmadı yani. Servise vericem artık , o derece sinir bozucu bi durum oldu. Arada da kafayı yiyor. Bi klasörü shuffle yapmama rağmen bütün mp3'leri shuffle'lıyor. Ayrıca sesi azaltıp arttırırken akıcı bi şekilde azalıp artmıyor. Sanki kesik kesik sesi değiştiriyor gibi.. Aleti ilk aldığım zamanlarda çok sevmiştim. Ses kalitesine lafım yok ama yazılım + ürün kalitesine biraz daha önem verebilirlerdi.
  • quote:

Yalnızca jetAudio'da F2'a uygun şekilde convert edilmiş avi dosyalarını oynatıyor. jetAudio'da herhangi bir yer sağ tıklayınca açılan menüden Tools > Convert Video 'ya gel, aşağıdaki listeden F2'u, yoksa U3'yi seç.

Abi yardım için çok teşekkürler saol.
  • Arkadaşlar bu player ile farklı klasörler yaratarak her birinin içerisinde gezip şarkıları seçebiliyor muyuz ayrı ayrı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: the dark knight

quote:

Yalnızca jetAudio'da F2'a uygun şekilde convert edilmiş avi dosyalarını oynatıyor. jetAudio'da herhangi bir yer sağ tıklayınca açılan menüden Tools > Convert Video 'ya gel, aşağıdaki listeden F2'u, yoksa U3'yi seç.

Abi yardım için çok teşekkürler saol.

evet yapabilirsin
  • arkadaşlar ben mavi bilgisayardan cowon f2 aldım fakat gelen ürünün kutusundan kulaklık çıkmadı ve f2 nin içinde bir kaç tane türkçe parça ve birde exel dosyası vardı ....benzer problemle karşılaşan var mı? ürünü bize gönderin inceleyelim diyorlar ama ben pek bi sonuç çıkacağını zannetmiyorm çünkü bu gibi durumlarda mavi bilgisayarın çok uzun süre oyaladığını okudum forumda.bu gibi bi durumla karşılaşıp sonuç alan varsa ve paylaşırsa sevinirim
  • anlattıgın gıbı elıne ulastıysa f2 kullanılmıs bır urun
    kutu ıcerıgınde kulaklık var ve f2 tamamen bos bır durumda cıkıyor kutu ıcınden senın adına uzuldum
    ben ereyondan aldım 12 saatten daha kısa bır sure ıcınde elıme ulastırdı
  • Geçmiş olsun arkdaşım. Daha önce bu tür bir şeyle karşılaşmadım ve duymadım da ama Mavi'nin de kullanılmış ürünü satacağını beklemezdim. Teşhir ürün olsa içinde Excel dosyalarının, müziklerinin işi ne ve Mavi teşhir ürün sattığında "Bu teşhir üründür" diye de belirtir. İade kabul ediyorlarsa direk iade edip yenisi al bence. Çünkü incelemeleri uzun zaman alabilir.
  • Arkadaşlar f2'nin bassları sizi tatmin ediyor mu?
    Daha çok bas vururken dum dum davuldan gelir gibi geliyor ses

Ancak başka birşey farkettim. Play Speed'i -2'ye alıp yoğun basslı bir müzik dinleyin. Kulaklarınıza inanamayacaksınız. Müzik bozuluyor ama basslar inanılmaz oluyor

Bu dediğimi bir deneyip sonucunu yazarsanız sevinirim.

yavaşken gelen basları normal hızda da dinleyebilirmiyiz bunu araştıralım
    eğer normal hızda dinlenirse 10 numara olur o zaman

iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.