Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Hangi kulaklığı kullanıyorsun?

creative ep-630

siz dediğim yöntemi denediniz mi?
  • merhaba arkadaşlar ben yüksek ses meraklısı olduğum için bu cowonlara merak sardım. videosu olan alet istemiyorum ufak olsun müzik olsun kaliteli ve yüksek çıkışlı olsun yeter.

siz bana cowon u3 mü önerirsiniz yoksa f2 mi?

ve f2 yada u3 ü türkiyede en ucuz nerden alabilirim lütfen yardım edin teşekkür ederim
  • Denemedim.

F2 ile U3 arasındaki tek fark tasarımdır. Kararını verirken tasarımı ve joystick - tuş takımını göz önünde bulundur.

F2, Türkiye'de en ucuz, şu sıralar Mavi Bilgisayar'da satılıyor.
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/2097
  • Merhaba arkadaşlar. f2 ler hangi text dosasını açıyor. pdf formatında attım açmadı. Yani text e girdim hiç bir dosya yok. Ben müzik dinlerken bir yandan da birşeyler okumak istiyorum.

lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferfecir06 -- 15 Mayıs 2008; 17:53:27 >
  • f2 pdf dosyaları desteklemez txt atmak zorundasın
  • yA bu alet iriver T60dan kaç gömlek üstün?İriver bölümüne bakıyom herkes iriver'ı övüyor,buraya bakıyom cowon övülüyor.Demekki ikisi de aynı derecede güzel.
  • Cowon iAudio F2 renkli ekran ve video oynattığı için iRiver T60'den biraz daha üstündür. Kayıtta ve yürütmedeki ses kaliteleri de birbirine çok yakındır. Arada fazla bir fark yok. Sadece F2, fiyat / performans olarak daha iyi.
  • Anladım sağol.Peki iriver T10 kullandın mı hiç?Kullananlar var mı forumda.?Cowon U3le veya F2 ile bi kıyaslama yapsalar çok iyi olurdu T10u..
  • Arkadaşlar f2 de tema ve özellikle normal görüntü resmini değiştiremiyorum.Displaydeki walpaperda user kısmınada tıklıyorum olmuyor.Bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest5345553 -- 15 Mayıs 2008; 21:28:39 >
  • Arkadaşlar ses çıkışı için 2x30 mw demiş acaba bu 2 x ---- 2 kulaklık çıkışı olduğunumu yoksa bir kulaklıkı çıkışı sağa ve sola 30 ar mw verdiğini mi gösteriyor?
  • üstünde 2 kulaklık çıkışı değil tek kulaklık çıkışı var sol taraftaki line in, 30*2 e sağ ve sola 30 ar demek oluyo kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mathamath

arkadaşlar ben mavi bilgisayardan cowon f2 aldım fakat gelen ürünün kutusundan kulaklık çıkmadı ve f2 nin içinde bir kaç tane türkçe parça ve birde exel dosyası vardı ....benzer problemle karşılaşan var mı? ürünü bize gönderin inceleyelim diyorlar ama ben pek bi sonuç çıkacağını zannetmiyorm çünkü bu gibi durumlarda mavi bilgisayarın çok uzun süre oyaladığını okudum forumda.bu gibi bi durumla karşılaşıp sonuç alan varsa ve paylaşırsa sevinirim

Arkadaşım mavi bilgisayar ürün değişimlerinde biraz soğuk davranıyor ama laf yapmasını bilirseniz değiştiriyorlar ürünü ama tabiki haklı bir değişim sebebi göstermeniz lazım. Ben maviden T2 2gb modelini almıştım şarjı 4-4,5 saatten fazla gitmiyodu ama kılavuzunda 12 saat gitmesi gerektiği yazıyodu. Gittim anlattım maviye böyle böyle. Bana ilk başta ürünü ithalatçı firmaya gönderelim incelesinler eğer cihaza arızalı raporu verirlerse değiştiririz dediler. Bende tabi bu laftan sonra biraz laf yapmaya başladım. Yetkiliye dedim bunu göndericeksiniz panatel de kullanıcı hatası diyip geri göndercek biliyom ben dedim. Adam nerden biliyon dedi ben de çok karşılaştım böyle şeylerle dedim. Müşteri hizmetlerinden de rica ettim beni mağdur etmemeleri için çok saolsun şafak ve hilal hanım özelliklede hilal hanım benim için çok uğraştı ve ürünün direk değiştirilmesini sağladı. Bende T2 yi verip F2 aldım. Şimdi F2 imle çok mutluyum :)

Bu arada Tech.Türk imza kodunu bizede versene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutrogeN -- 19 Mayıs 2008; 17:24:24 >

• ok saoalsın cihaz sanırım harika.galiba 2 gb lik çekeceğim.bende muzio vardı ve 18 mw likti iki tarafa bangır bangır bağırıyordu bunu düşünemiyorum.Keşke deneme imkanım olsa...
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihalptekin

üstünde 2 kulaklık çıkışı değil tek kulaklık çıkışı var sol taraftaki line in, 30*2 e sağ ve sola 30 ar demek oluyo kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the dark knight

Arkadaşlar f2 de tema ve özellikle normal görüntü resmini değiştiremiyorum.Displaydeki walpaperda user kısmınada tıklıyorum olmuyor.Bilgisi olan varmı?

Onu yaptıktan sonra resimlere geleceksin arka plan olarak kullanmak istediğin resmi görüntülerken P tuşuna basıp menüden Set Wallpaper'ı seçeceksin. Bunu yaptığın halde olmuyorsa firmware sürümünü 1.13 yapmanı, 1.13 ise tekrar firmware yüklemeni öneririm.

@Nitro.

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_11964662/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/20/af/36/20af363771294973ec8be4d9d8755575.gif[/image][/link][/center]

• arkadaşlar radyo çekimi nasıl bu cihazın hışırtı filan?
  • Hışırtı yok, ses temiz. Sadece çekiş gücü düşük. O da benzer diğer cihazlara göre fazla zayıf değil.
  • arkadaslar firmware 1.15 çıkmıs olabilirmi bu linkte birseyler var ama ben anlamadım tam olarak

http://www.cowonamerica.com/forums/showthread.php?t=13115

bu linkte de arkadaslar problem yaşamıs kanımca;

http://iaudiophile.net/forums/archive/index.php/t-16406.html

cowon firmware olarak geciyo f2 falanda geciyor laf arasında bende bir ümit bir heyecan dh ye koştum

• Cowon'un iAudio 7 modeli için 1.15'inci firmware sürümü; F2 için değil.

iaudiophile forumlarının F2 ile ilgili olan bölümü şurası:http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=49

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 20 Mayıs 2008; 10:55:22 >
  • Merhaba arkadaşlar, forum sitesinde yüksek bir hayran kitlesine sahip f2'ye dün sahip oldum. Kocaeli mavi bilgisayaradan aldım ürünü, henüz daha açamadım şarzı yok. Bilgisayarım olmadığından şarz etmem için priz'den olaya girmem gerekiyor(heüz almadım). Ondan dolayı:
    1: ilk kullanım için neleri yapmam gerekir ?
    2:Sağlıklı bir usb 220 v çeviricisi ne tavsiye edersiniz ?
    3: ilk şarz için 24 saat beklenmesi sağlıklı mı olur ?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.