Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarın mp3ü görmesi için ne yapabiliriz?
    http://forum.donanimhaber.com/m_23531724/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 28 Mayıs 2008; 10:26:12 >
  • menuleri Türkçeleşmiyo mu bunun
  • şimdilik hayır
  • arkadaslar ya bu alet bass konusunda yeterince ii mi? yani benim tek ilgilendigim sey bass ve radyosunun ii olmasi. ep-630 kullaniyorum zaten bu konuda biraz bilgi verirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: freemec

arkadaslar ya bu alet bass konusunda yeterince ii mi? yani benim tek ilgilendigim sey bass ve radyosunun ii olmasi. ep-630 kullaniyorum zaten bu konuda biraz bilgi verirmisiniz?

bass konusunda senı yeterı kadar tatmın edecegınden emınım
    fakat radyo kalıtesı benı hıc memnun etmedı
    ama zaten radyoda dınlemıyorum acıkcası
  • SATMAK İSTEYEN VARSA ALICAM ARKADAŞLAR
  • Mavi Bilgisayar'da 100 lira. Bugün birisi 80 liraya düştüğünü söyledi ama Mavi'nin sitesine bakmaya üşeniyorum, 80 lira olmuştur sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Mavi Bilgisayar'da 100 lira. Bugün birisi 80 liraya düştüğünü söyledi ama Mavi'nin sitesine bakmaya üşeniyorum, 80 lira olmuştur sanırım.

ben de aldım biraz önce mavı den 80 liraya bakalim karşimiza ne çikacak bunun şarjı usb den olmuyor mu yoksa yenı bır şarj cıhazı mı gerekıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemec -- 7 Haziran 2008; 13:02:50 >
  • Uzun zamandır severek kullandığım F2'me veda ediyorum. 1.13 sürümü yüklememe rağmen shuffle problemi falan yaratıyordu. Hadi ona aldırış etmedim. Ama sonradan ekranım gitti. Kendi kendine beyazlaşmaya başladı. Biraz üzerinden bastırınca düzeliyordu fakat bi süre sonra o da kar etmemeye başladı. Garantiye göndericem , geri gelince bir daha yüzüne bakmıycam aletin. Ablama bırakıcam kullanması için. Artık yeni gözdem D2.. F2 60 mW iken D2 74 mW.. Dokunmatik ekran , tv-out , vs vs gibi özellikleri var. 16 gb lık versiyonu amerikada 240 dolar civarı...

F2'nizi çok seviyosunuz biliyorum ama farkındasanız çok fazla problem çıkaran bi alet. Bi çok insanda bu ekran problemini duydum ve forumda gördüm.. Yeni almayı düşünen arkadaşlar varsa bi daha düşünmelerini tavsiye ederim. Ayrıca bi cowon 80 lira olamaz , olmamalı..
  • f2 için çok fazla sorun çıkaran bir alet diyen ilk seni görüyorum.

edit: bir cowon 80ytl olmamalı konusuna da zamanında 340ytl veren biri olarak katılmadan edemiyorum. internette o fiyatları gördüğüm zaman kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 11 Haziran 2008; 6:45:08 >
  • Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.
    F2 den gayet memnunum sorunu yok.Tuşlardan gelen gıcırtı hariç.

Yalnızbenim sorunum sesi 40 getirince orjinal kulaklığında seste çatlama hatta patlama oluyor.İyi bir kulaklıkla bu düzelir mi?yoksa o seviyede patlaması makinadan mı kaynaklı?
  • iyi bir kulaklık işini görür, ben ep 630 kullanıyorum. sesi 40 a getiremiyorum zaten
  • Gçen çarşamba cowon'umu servise göndermişitim ekran arızası yüzünden. Perşembe almışlar. Ve bana Cumartesi günü geri yolladılar tamir edilmiş bi vaziyette.. KArgo sürelerini saymazsam 2 günde yaptılar aleti. Gerçi büyük bi problem değildi. Sadece ekranında bi temassızlık vardı. Renkler beyazlaşıyodu sürekli. Yine de başka bi servis olsa bu kadar hızlı geri dönmezdi diye düşünüyorum. Tebrik etmek lazım adamları. Servislik bi durumunuz varsa eğer hiç düşünmeyin verin... Fazla uzak kalmıyosunuz aletten. Ama yine de kararlıyım D2 alıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 17 Haziran 2008; 15:53:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.
    F2 den gayet memnunum sorunu yok.Tuşlardan gelen gıcırtı hariç.

Yalnızbenim sorunum sesi 40 getirince orjinal kulaklığında seste çatlama hatta patlama oluyor.İyi bir kulaklıkla bu düzelir mi?yoksa o seviyede patlaması makinadan mı kaynaklı?

o sese dayanan kulaklık sayısı çok azdır. bendeki um2 eq kapalıyken son sese kadar bozmadan çıkıyor. fakat eq açıkken 36-38 arası bassları bozuyor. gerçi o seslerde insanda kulak namına pek birşey kalmaz ama neyse
  • Px100 dayanıyor machbass 3-4 civarıyken :) Kulağınızı titretiyor valla..
  • eq hangi ayarda peki. bende eq normal herşey 0 bbe-1 mp enchance-açık bass-7 dayanıyor. ama eq rock ayarına falan getirdim mi 36-38 arası basslar pöfürdemeye başlıyor. benim kulaklar 30 da bile titriyor valla. gerçekten aşırı güçlü bir cihaz bu. son seste veya sona yakın seste dinlemek için kişinin kulaklarına karşı bir gıcıklığı falan olması lazım
  • BBE:2
    Machbass:2
    Mp3 Enhence:Açık
    Eq:0-0-0-0-0-0

Bu şekilde px100 le son seste dinleyebiliyorum. ŞArkıdan şarkıya ayar yapmamak için mp3gain kullanmanızı öneririm. 93-94 dB iyi değerlerdir..
  • Arkadaşlar, benim kulaklarda mı bir sorun var ? yoksa f2'de mi ? radyoyu dinlerken son ses dinliyorum normal geliyor.... müzik dinlerken de 30-34 aralığında.... kulaklıklar f2'nin orjinal kulaklığı ?

sizler hangi seviyede dinliyorsunuz?
  • radyoda eq ayarları geçerli olmadığı şiçin sesi sona açmak zorunda kalıyosun ayrıca yayının sesinin azlığından dolayı vs vs. normalde yanında gelen kulaklıkla eq ayarı rock dayken 34 fazla bile, yani seninki de normal hepimizinki normal olduu gibi
  • 77 ytl herkes kalite takılırsa, seviye artar değilmi oley
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.