Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 lira uygun bir fiyat. Biraz daha erken davransaydın, Mavi COWON stoklarını erittiği için daha uygun bir fiyata alabilirdin sanırım. Ama 4 GB için 200 lira iyibir rakam.
  • uygun ötesi bence daha geçen sene 340ytl bayılmıştım ben ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 12 Temmuz 2008; 2:13:57 >
  • Ben 2 GB'lığına 500 küsür gayme saymıştım.
  • senin durum benden de kötüymüş
  • Hiç sorma...
  • f2 kullanan arkadaşlar 2gblıgını mavi indiriminden kapmış biri olarak çok memnunum biraz geç yazdım ama neyse ep 630 la harika 2li oldular.alman sitelerine baktım 4gblıgı bile yok ebayda 30 euroya vardı bizdeki fiyatlar cok yüksek yani.zaten üst modeller cıktı artık.bence bütün sitelerin indirim yapma zamanı geldi 200lira su an icin bu alete cok para.
  • Yeni modeller çıkınca Cowon bile eski modellere ilgi göstermiyor. Kaç aydır yeni firmware yayınlanmasını bekliyoruz ama hâlâ en son yayınladıkları hatalı sürümü düzeltmiş değiller.
  • evet cowon firmware konusunda eski cihazları pek tınlamıyor nedense halbuki f2 çok baba bi cihaz kıyıya köşeye terk edilecek bişey değil.
  • cowon f2 almayı planlıyorum ben de.
    yanında da cx300 olacak, yaklaşık 1 aydır creative zen nano ile kullanıyordum ama creative playerimi düşürdüm/çaldırdım.

creativenin en yüksek ses seviyesi 25 idi ve ben genelde 15 ile dinliyorum.
    son ses dinlemeyeceğim için cx 300 ile iyi bir ikili olabilirler.

rock, metal, blues dinlemek için alacağım f2 yi.

http://forum.donanimhaber.com/m_24901548/tm.htm
  • Bende f2 alarak aranıza katıldım. :)
  • arkadaslar cowon f2 almayı düsünüorum yalnız
    ereyon ile mavibilgisayarın fiyatlarında daglar kadar fark var ama mavide stok yok

1gb ereyonda 109 ytl
    mavide 68 ytl

nolcak bu iş? bekleyeyım mı maviyi

yoksa acaba uzun sürer mi stoklara girmesi? fiyatı ereyona yaklasırmı ki?
    teşekkürler cevaplarınızı bekliyorm

ve son olarak başka nerede bulabilirim internette? ereyondaki cowonlar garantili mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 22 Temmuz 2008; 4:27:03 >
  • Mavi'ye Cowon geleceğini sanmıyorum. Sanırım stokları bitirmek için böylebir indirim yaptılar.
  • Ereyondaki cowonlar panatel garantili şüphen olmsaın rahatlıkla alabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

arkadaslar cowon f2 almayı düsünüorum yalnız
    ereyon ile mavibilgisayarın fiyatlarında daglar kadar fark var ama mavide stok yok

1gb ereyonda 109 ytl
    mavide 68 ytl

nolcak bu iş? bekleyeyım mı maviyi

yoksa acaba uzun sürer mi stoklara girmesi? fiyatı ereyona yaklasırmı ki?
    teşekkürler cevaplarınızı bekliyorm

ve son olarak başka nerede bulabilirim internette? ereyondaki cowonlar garantili mi?
  • Kulaklıkları kutuya koymasalarmış daha iyi olurmuş.En azından 3-5 lira da oradan düşerdi.Yok böyle birşey.
  • Kendi kulaklıkları çok dandik.
  • hadi yaa

peki arkadaslar

100 muzik falan kayıpsız formatta atarım alete diyorum wma flac falan

5-10 müzik klibi atarım

usb bellek olarak kullanmıcam aletı

notebook yanımda zaten sarkı atma olanagım var sureklı

soruyorum acaba bu ıstekler dogrultusunda 1 gb yeterli midir yoksa 2 gb almam gerekir mi?

tecrubelerınız dusuncelerınız onemlı benım ıcın

sagolun acılen cevap beklıyorum
  • Şöyle bir deneyeyim dedim nasıl birşey diye, bendeki dandik Premier kulaklıklardan bile daha kötüydü.İkisinide bir kenara atıp daha sonra esas patronu çekmecemden çıkarıp cihaza bağladığımda ise alet evrim geçirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

hadi yaa

peki arkadaslar

100 muzik falan kayıpsız formatta atarım alete diyorum wma flac falan

5-10 müzik klibi atarım

usb bellek olarak kullanmıcam aletı

notebook yanımda zaten sarkı atma olanagım var sureklı

soruyorum acaba bu ıstekler dogrultusunda 1 gb yeterli midir yoksa 2 gb almam gerekir mi?

tecrubelerınız dusuncelerınız onemlı benım ıcın

sagolun acılen cevap beklıyorum

1Gb alman yeterli gibi görünüyor.Ama videoları serçe parmağından daha ufak olan bir cihazın ekranından izlemek pek mantıklı gelmedi bana.Onun dışında 1Gb yeterlidir senin olanağına göre.

• peki wma flac olarak müzikleri atsam gene de yeter sanırımdemı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 22 Temmuz 2008; 23:30:43 >
  • Kayıpsız parçalar için 2 GB uygundur. Hatta 4 GB daha iyi olur.

Bu arada, kayıpsız parçaları nasıl elde ediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 22 Temmuz 2008; 23:37:08 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.