Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi ya ben hep fotolarindan onun işlevini kalem gibi gömlek cebine takmak için tasarladıklarını düşünmüştüm peki bu kordonu nereden bulacagız?

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

O cebe kalem gibi takmen için değil, kordon geçirmek için.
  • dediğim gibi kulaklıgı bana pek iç açıcı gelmedi. Baslar yetersiz gibi .. Ama kulaklığa çok para da vermek istemiyorum. Şimdi SENNHEISER MX360
    ya da SENNHEISER MX460 falan alsam cowonun kendi kulaklıgından iyimidir. Yoksa 30 ytl verip bunları alsak çok da bir fark olmaz mı ?
  • telefoncularda falan oluyor o kordonlardan. beğendiğin rengini al tak. cowonun orijinal kordonu var mı bilmiyorum varsa da kazıktır.kulaklık olarak uygun fiyata creative ep630 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 1 Mayıs 2008; 0:02:14 >
  • creative ep630 cowonun kendi kulaklıgından iyimidir yani verecegimiz paraya deger mi. oyle aman aman bir fark yaratmayacaksa 50 ytl vermeyelim creative ep630 e
  • ep630 u dinledikten sonra cowon un kulaklıkları çöpe atarsın bence. eski kulaklığım olur ep630 oradan biliyorum
  • Creative ep630 kulaklık istiyenler shobbo.com' dan 33 ytl' ye kredi kartına tek çekim alabilirler. Site hakkında bir çok olumsuz yorum var. İsterseniz araştırıp alın arkadaşlar, sizin kendi tasarrufunuz. Bir sipariş verdim başka bir ürün 3 günde gelmişti. Şimdi bu kulaklığıda almak istiyorum araştırıken denk geldi sizinle paylaşmak istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

evet aletle şu an deneme turları atıyorum, kullanım kılavuzunu okumadan dalayım dedim ama gene de okumak icap etti
    Kulaklıklar pek iyi değil gibi, yuksek volume var ama ses kalitesini sanırım bu kulaklıklar veremiyor, şimdilik idare edecegiz
    Bu arada cihazın arkasındaki klips neden yapışık anlamadım, ben oysa onu cebime kalem gibi takmak isterim.

jeteffect de

EQ: 4-1-2-10-10
    mach3bass: 5

yaparsan yanında gelen kulaklıklsr içinde idare eder bi ses elde edebilirsin :)
  • ya bu jeteffect ayarları herşarkıya uymuyor aslında mesela rock için ayrı pop için ayrı ayarlar olucak degistirip durcaz.
  • Ben rock-metal dinledigim için direk hazirlardan rock'i seçtim ama bas az geldi, bassi artirdim.
  • EP 630, Eternal Bilgisayar'da (www.sanalmarketim.com) 40 liraya satılıyor. F2'un yanında gelen iAudio kulaklıklar ile arasında epey bri fark var. Orijinal kulaklıklar sesi boğuk veriyor.

Ayarları sürekli değiştirmek istemiyorsanız JetEffect menüsündeki JetEffect Preset özelliğini kullanabilirsiniz. Güzel bir ayar yakaladığınızda JetEffect Preset'a girin, 1'den 10!a kadar olan yerler boş bir tane seçin, P'ye basın ve Save'i seçin. Daha sonra, bu ayarı kullanmak için ayarın kayıtlı olduğu PRE (Türkçe bir isim bulmak lazım buna) 'yi seçin ve P'ye basınca açılan menüden Load'u seçin.
  • EP 630 gittigitiyor'da 17.90 ytl, gerçek oldugu iddia ediliyor. Güvenilip alınır mı , ne dersiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

EP 630 gittigitiyor'da 17.90 ytl, gerçek oldugu iddia ediliyor. Güvenilip alınır mı , ne dersiniz ?

Hiç bulaşma derim. GG'de bir tane bile orijinal EP 630 yok; hele ki 17,90 hiç yok. Bir arkadaşım o, 17,90'a satan elemandan almıştı ve orijinal zannedityordu. Ses kalitesi olarak 30-40 liralık kulaklıklara yakın ama gövde kalitesinden sahte olduğu rahatlıkla anlaşılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Ayarları sürekli değiştirmek istemiyorsanız JetEffect menüsündeki JetEffect Preset özelliğini kullanabilirsiniz. Güzel bir ayar yakaladığınızda JetEffect Preset'a girin, 1'den 10!a kadar olan yerler boş bir tane seçin, P'ye basın ve Save'i seçin. Daha sonra, bu ayarı kullanmak için ayarın kayıtlı olduğu PRE (Türkçe bir isim bulmak lazım buna) 'yi seçin ve P'ye basınca açılan menüden Load'u seçin.

teşekkürler öle yapayım
  • Ben de yeni aldım...

Mavi bilgisayardan alıp uyanıklık yapan bir arkadaştan...

Bu alet çok hoşuma gitti

Yani Cowon F2 bir iRiver T60 iki başka alet tanımam. iPod vs.
  • Bazı playerlar için ilk sarjda 10 saat 15 saat bekletin falan diyorlar ama bunun kullanım kılavuzunu okudum , öyle bir ibare yok, battery charged yazınca alın diyor. Ben de ilk seferde 1.30-2 saat arasi kalip dolu yazdıktan sonra aldım. Sonuçta lityum pil, sanırım bir yanlışlık yok. Yoksa kılavuza yazarlardı zaten 10 saat bekletin diye.
  • Valla hocam kılavuzda yazmasada aldığın yerin dediğini kelimesi kelimesine yapıcaksın. Neden dersen bir sorun çıkarsa adamlara diyosun kardeşim sen böle yap dedin bende öle yaptım bak olmadı al cihazı ver paramı diyon tıkanıp kalıyolar. Ama sen dersen kılavuzda böle yazıodu o zaman sorunlu cihazı servise gönderip rapor istiyolar akıllı serviste hemen kullanıcı hatası diyip aradan çıkıyo. Ben böyle şeyleri çok yaşadım.
  • cowon hakkında bi şey sormak istiyorum. ben bu f2 yi aldığımda içinde galiba şarj etmek için adaptörü vermeyecekler bunu nerden temin edebilirim, birde bu firmware lar affınıza sığınarak sormak istiyorum ne işe yarıyor, izah edebilecek olursa çok memnun olurum
  • bende aldım bugün mavi bilgisayardan 99.50 ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga1203

cowon hakkında bi şey sormak istiyorum. ben bu f2 yi aldığımda içinde galiba şarj etmek için adaptörü vermeyecekler bunu nerden temin edebilirim, birde bu firmware lar affınıza sığınarak sormak istiyorum ne işe yarıyor, izah edebilecek olursa çok memnun olurum

Motorola cep telefonlarının şarj cihazları Cowon'lara uyuyor. Motorola'nın şarj cihazıyla F2'umun pilini dolduruyorum.

Tam bir Türkçe karşılığı olmasa da firmware'ın kelime anlamı 'küçük yazılım'dır. Bunu bilgisayarların işletim sistemi (Windows, Linux, MacOS...) gibi düşünebilirsin. Yeni sürümleriyle cihaza yeni özellikler kazandırılıyor ve yazılımsal hatalar gideriliyor.

• Motorola cep telefonlarının şarj cihazları Cowon'lara uyuyor. Motorola'nın şarj cihazıyla F2'umun pilini dolduruyorum.

Tam bir Türkçe karşılığı olmasa da firmware'ın kelime anlamı 'küçük yazılım'dır. Bunu bilgisayarların işletim sistemi (Windows, Linux, MacOS...) gibi düşünebilirsin. Yeni sürümleriyle cihaza yeni özellikler kazandırılıyor ve yazılımsal hatalar gideriliyor.

Ben bugün ist servisni aradım sarj cihazı 5v olmalı falan dediler ama tam emin değildi.Motorola'nın sarj cihazı output kaç v?Bir de sarj cihazını orijinal mi almak lazım
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.