Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar verildi mi bilmiyorum ama f2 için kılıf bu adreste var

http://www.sanalmarketim.com/urun/c734b007eb9304b0a36aca6d7f2345fe/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow3804 -- 26 Nisan 2008; 19:43:55 >
  • bu aletin pili bitince ne yapmamız gerekiyor acaba?
    yani artık şarjda tutmaya başlayınca atıyomuyuz? yoksa içindeki pili değiştirebiliyormuyuz.. tşk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

arkadaşlar verildi mi bilmiyorum ama f2 için kılıf bu adreste var

http://www.sanalmarketim.com/urun/c734b007eb9304b0a36aca6d7f2345fe/

Yakın zamanda satışı başlamış olmalı. Yabancı alışveriş sirelerinde görüyorduk ama Türkiye'de yoktu. Kılıflı kullanma taraftarı değilim ama almak isteyenler de olacaktır.
  • @deneme777,

Cihazın pil ömrü bitince değiştirilebiliyor. he84 arkdaşımız bana Cowon yetkili servisi belirli bir ücret karşılığı (sanırım 50 lira kadar bir fiyata) değiştiriyormuş. Alete uygun pil bulunursa kendimiz de değiştirebiliriz veya bir elektronikçiye değiştirtebiliriz. Ankara'da Konya Sokak'ta, İstanbul'da Doğubank'ta bu iş halledilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Kafama esti, bir tane EQ ayarı paylaşayım.

EQ: 3 / 1 / -1 / 4 / 3
    BBE: 1
    Mach3Bass: 7
    MP Enchance: ON
    3D Surround: 0

Arkadaşlar kendime bir cowon aldım. Bu işlerde acemi birisi olarak sizden ricam, klasik, pop, türkü, sanat vb. müzikler için kullandığınız EQ ayarlarını paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rontx

quote:

Arkadaşlar kendime bir cowon aldım. Bu işlerde acemi birisi olarak sizden ricam, klasik, pop, türkü, sanat vb. müzikler için kullandığınız EQ ayarlarını paylaşırsanız sevinirim.

yanında gelen kulaklığımı kullancaksın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihalptekin

quote:

Orjinalden alıntı: rontx

quote:

yanında gelen kulaklığımı kullancaksın?

hocam cx300 üm var, DH sıcak fırsatlar sayesinde almıştım bir zamanlar.

• Arkadaşlar bu cowon f2 2gb ın arkasında made in china yazıyo ben daha önce t2 almıştım onda made in korea yazıodu. Bu aldığım f2 nin sahte olma ihtimali var mı ? Ürünü ankara mavi bilgisayardan aldım. Sizinkilerde de mi made in china yazıyor ?
  • sahte değil merak etme bendeki de aynı
  • geçtiğimiz hafta 15 gün once aldığım f2min dış camını kırmıştım servisim a.şye yolladım 20ytl+kdvye yapılmış parayı yolladım bugün yollarlar inş bilginiz olsun diye yazayım dedim başına gelen olursa ben böyle çözdüm
  • F2 nizi nasıl taşıyorsunuz ben çanta fln kullanmıyorum kulaklıkla beraber direk cebime koyuyorum ama kulaklığıda içine sığdırabileceğim bi kılıf yada altın kesesi gibi bişey lazım. F2 min zarar görmesini istemiyom çok sevdim onu ve kulaklık ep-630 da cebimde zarar görebilir :( Ayrıca cowon a mesajda attım 1.15 firmwaresinde türkçe dil ve türkçe karakter desteğide olması için :) Bide bişey daha var ben f2 ime jetaudio ile video çevirdim attım ama izlerken alt taraftan hafif boşluk kalıyor. Tam ekran izlemek için nasıl bir çevirme işlemi yapmam lazım ?
  • benim f2'm de kargoya verilmiş geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeutrogeN

F2 nizi nasıl taşıyorsunuz ben çanta fln kullanmıyorum kulaklıkla beraber direk cebime koyuyorum ama kulaklığıda içine sığdırabileceğim bi kılıf yada altın kesesi gibi bişey lazım. F2 min zarar görmesini istemiyom çok sevdim onu ve kulaklık ep-630 da cebimde zarar görebilir :( Ayrıca cowon a mesajda attım 1.15 firmwaresinde türkçe dil ve türkçe karakter desteğide olması için :) Bide bişey daha var ben f2 ime jetaudio ile video çevirdim attım ama izlerken alt taraftan hafif boşluk kalıyor. Tam ekran izlemek için nasıl bir çevirme işlemi yapmam lazım ?

İzledeceğin videoların kenar oranı 4:3 olması gerekli. Geniş ekran dediğimi 18:10 formatındaki videolarda alt tarata boşluk kalabiliyor.
  • divx film izleniyor mu cihazda gerçi ekran küçük
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NeutrogeN

F2 nizi nasıl taşıyorsunuz ben çanta fln kullanmıyorum kulaklıkla beraber direk cebime koyuyorum ama kulaklığıda içine sığdırabileceğim bi kılıf yada altın kesesi gibi bişey lazım. F2 min zarar görmesini istemiyom çok sevdim onu ve kulaklık ep-630 da cebimde zarar görebilir :( Ayrıca cowon a mesajda attım 1.15 firmwaresinde türkçe dil ve türkçe karakter desteğide olması için :) Bide bişey daha var ben f2 ime jetaudio ile video çevirdim attım ama izlerken alt taraftan hafif boşluk kalıyor. Tam ekran izlemek için nasıl bir çevirme işlemi yapmam lazım ?

İzledeceğin videoların kenar oranı 4:3 olması gerekli. Geniş ekran dediğimi 18:10 formatındaki videolarda alt tarata boşluk kalabiliyor.

Güzel açıklamışsın tşkler :) Peki videoları f2 için tam ekran olarak ayarlayabileceğim bi program var mı ben jetaudio da öle bişi göremedim de...

• 2gb f2im geldi bugün ben indirime girince kaptım hemen hiçbirşeyine bakmadan bayagı kücükmüs valla beni sasırttı ama kalite harika ep-630 ile kullanıyorum.
  • Evet benim de f2 geldi, yeni açtım şimdi paketi. Bekledigimden epey küçük çıktı, resimde telefon gibi görününce daha büyük birşey canlandırmıştım ama benim sony walkman w700in yaninda pire gibi kaldı Gerçi bu ekranda video izlenmez gibi görünüyor.. Şimdi sarja taktım, 2 saate dolsun başlayacağım deneme sürüşlerine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 30 Nisan 2008; 19:37:43 >
  • Hayırlı olsun arkdaşlar, güle güle kullanın.
  • evet aletle şu an deneme turları atıyorum, kullanım kılavuzunu okumadan dalayım dedim ama gene de okumak icap etti
    Kulaklıklar pek iyi değil gibi, yuksek volume var ama ses kalitesini sanırım bu kulaklıklar veremiyor, şimdilik idare edecegiz
    Bu arada cihazın arkasındaki klips neden yapışık anlamadım, ben oysa onu cebime kalem gibi takmak isterim.
  • O cebe kalem gibi takmen için değil, kordon geçirmek için.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.