Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla benim 2 saati geçti hala ışık yanıyo şarj oluyo peki dolduğunu nasıl anlıcam ilk şarj ettiğim için mi uzun sürüyo acaba
  • @ramazanozbay cihazı bilgisayara bağladığında USB CONNECTED yazar.yani usb bağlandı.bu sırada veri alışverişi yapabilirsin cihazla.

şarj etmek istiyorsan bilgisayarın görev çubuğunun sağında yani saatin o taraflarda cihazı bilgisayara bağlayınca cıkan simgeye tıklayıp "donanımı güvenle kaldır"demen lazım.bundan sonra cihazın ekranda "CHARGING"yazar.yani şarj ediliyor.şarj 2 saat filan sürer..

• USB CONNECTED yazısı varken de şarj olur cihaz
  • EKRANA DUVAR KAĞIDI YAPABİLİRMİYİM KENDİ RESİMLERİMDEN DUVARKAĞIDINI NASIL DEĞİŞTİRECEĞİZ
  • resımlerını duvar kagıdı yapmak ıcın yazdıklarımı takıp et
    settıngs > display > wallpaper > user
    akabınde ıstedıgın resımı wallpaper olarak ayarla ekranında goreceksın
  • teşekkür ederim duvar kağıdı oldu ama bir sorunum daha var sabah işe giderken şarj fulldü akşam açtım şarj azalmış neden olabilir
  • arkadaşlar f2'nin ekranı bozuldu,beyaz taban yaprağa benzer bir desen oluşuyor. Darbeden oluabilir diye düşünüyorum ama üstünde hiçbir belirti yok.

Aletin ekranı şu şekilde:

# Cowon iAudio F2 İncelemesi #

Birde Ankara'da nerede bu aleti garantiye verebilirim, fakat faturası kayıp aletin ama seri no'su mevcut(Türkiye'den aldım). Sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camit -- 21 Mart 2008; 22:00:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

USB CONNECTED yazısı varken de şarj olur cihaz

ama çok daha geç şarj olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Camit

arkadaşlar f2'nin ekranı bozuldu,beyaz taban yaprağa benzer bir desen oluşuyor. Darbeden oluabilir diye düşünüyorum ama üstünde hiçbir belirti yok.

Aletin ekranı şu şekilde:

# Cowon iAudio F2 İncelemesi #

Birde Ankara'da nerede bu aleti garantiye verebilirim, fakat faturası kayıp aletin ama seri no'su mevcut(Türkiye'den aldım). Sorun olur mu?

ben de yazın f2 yi düşürüp ekranı kırmıştım.o dış camın olduğu kasa ve ekran 236ytl ye değişmişti.garantide şansını dene ama muhtemelen garanti kapmasıma almazlar.sen onu düşürmüşsün galiba.aldığın yere git orada zaten kayıtlıdır senin cihaz.fatura kimin adınaysa ismi ver faturan gözükür orda sorun olmaz yani.ama onlarla hiç uğraşma direk istanbul'a gönder panatel e.

02122698282 numarası teknik servisle görüşmek istediğini söyle durumu anlat yardımcı olurlar

@anchoret90

bunu öğrendiğim iyi oldu sağol

• yok düşürmedim, hiç bir iz yok zaten ekranda (kırılma, çizilme vs.)

bu arada 236 ytl ne demek yahu, ben aleti 270e aldım zaten
  • donanımı kaldırınca 1saat 20 dakika kaldırmadan 2 saat civarında sürüyo şarj süresi ama usb adaptörle şarj ederken kullandığınız adaptöre göre değişir tabiki şarj süresi mesela bende 45 dakika :)
  • arkadaşlar en iyi sesi mp3 te mi yoksa flac ta mı alırım ama flac daha fazla yer kaplıyo galiba ben denedim fazla fark göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanozbay

arkadaşlar en iyi sesi mp3 te mi yoksa flac ta mı alırım ama flac daha fazla yer kaplıyo galiba ben denedim fazla fark göremedim

MP3TEN FLACE ÇEVİRİRSEN HİÇ BİR FARK OLMAZ.DİREK ALBÜMDEN FLAC OLARAK RİPLE..

caps lock
  • nasıl yani anlamadım internetten mi flac olarak indireceğiz şarkıyı nerden bulacaz ki konuyu açarsan memnun olurum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanozbay

nasıl yani anlamadım internetten mi flac olarak indireceğiz şarkıyı nerden bulacaz ki konuyu açarsan memnun olurum şimdiden teşekkürler

Hayır normal audio cd den mp3 e veya başka formatlara deilde flac dosyasına çevirmen gerekli.Orjinal cd olursa kayıpsız müzik dinleyebilirsin.
  • anladım teşekkürler
  • SENNHEISER MX-660 KULAKLIK arkadaşlar bu kulaklık nasıl bilen var mı cx300 den iyimidir ayrıca cowon f2 lerin jak girişi kaç mm 2,5 mm mi
  • bir sorum daha var çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kulaklıkların özelliklerinde 16 ohm 32 ohm falan yazıyo bu neyi ifade ediyo
  • MX 660, Sennheiser'nın yeni nesil kulaklıklarındandır ve iyi bir ear-bud olduğu söyleniyor (Kullanmadım). F2'un jack girişi 2,5 mm ve MX 660 ile uyumlu.

16 ohm, 32 ohm gibi değerler; kulaklığın öz direncini belirtir. Öz direnç ne kadar az olursa kulaklık o kadar zayıf, ses çıkış gücü düşük cihazlarda o kadar fazla ses verir; ne kadar fazla olursa, o kadar sağlam, yüksek seslere ve zamana dayanıklı (Kulaklığın uzun süre ses karakteri bozulmaz.), ses çıkış gücü düşük cihazlarda o kadar az ses verir. Kulaklıkların ses şiddettini doğrudan dB belirlese de öz direnç, cihazların ses çıkış gücüne oranla en yüksek ses seviyesini de belirleyici bir etkendir.
  • yani 32 ohm 16 dan daha iyi diyosunuz o zaman SENNHEISER MX-660 32 ohm olduğuna göre cx300 den daha iyi değilmi
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.