Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, o U3'nin ekranı (ekranı yan yatırmışlar :D). Fon yaması F2'a da uyuyormuş.

Fon yamasını şurdan: http://rapidshare.de/files/38730670/U3FontPatch.zip.html
  • merhaba arkadaslar

f2 almak ıstıyorum en ucuz nereden bulabılırım ınternetten yada ıstanbul ıcı bır magazadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

merhaba arkadaslar

f2 almak ıstıyorum en ucuz nereden bulabılırım ınternetten yada ıstanbul ıcı bır magazadan

ereyon.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

quote:

merhaba arkadaslar

ereyon.com

cok tesekkur ederım sanırım pıyasanın cok cok altında satıyorlar
    ınternetı gezdım 300 ytl ve ustu 4 gb modelı
    ereyon gercekten kayda deger bır ındırım yapmıs
    bu sıteden alısverıs yapan varmıdır daha once yapmadıgım ıcın guvenılırlıgı konusunda bılgım yok
    buradan satın alanlar varsa tavsıye edermısınız ereyonu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

quote:

merhaba arkadaslar

ereyon.com

cok tesekkur ederım sanırım pıyasanın cok cok altında satıyorlar
    ınternetı gezdım 300 ytl ve ustu 4 gb modelı
    ereyon gercekten kayda deger bır ındırım yapmıs
    bu sıteden alısverıs yapan varmıdır daha once yapmadıgım ıcın guvenılırlıgı konusunda bılgım yok
    buradan satın alanlar varsa tavsıye edermısınız ereyonu

ben alışveriş yaptım ..çok ilgili ve hızlılar.tavsiye ederim..

• merhaba arkadaslar
    f2 yı ogleden once sıparısını vermeyı dusunuyorum ereyondan
    forumda gezerken bazı arkadasların cowonun sesını yapay oldugunu soyluyorlar
    yapay sesın tanımı nasıl olayor ses hem yapar hem gercek olarakmı cıkıyor mp3 calarlardan
    yapay ses dahamı kalıtesız
  • merhaba arkadaşlar,

ben de ereyon'dan 4gb'lık f2 almayı düşünüyorum.

merak ettiğim acaba aletin ses kayıt özelliği ne kadar verimli. kaliteli ses kaydı yapabiliyor mu? ( dışarıdaki sesleri - radyo değil-)

teşekkürler...
  • arkadaslar f2 ıle ep630 u kullanmayı dusunuyorum cx300 alabılecek kadar butce ayıramıyorum
    sızce ep630 ıyımıdır f2 ıcın
  • merhaba arkadaslar
    fırmware lerı sırasıylamı yuklemek gerekıyor yoksa en sonuncusunu yuklesek kafı mı
  • 1.13 ü direk yükle. en sonuncusu sorunlu.um2 den önce f2 yi ep630 la kullanıyordum. tavsiye ederim cx300 e 2 kat para bayılmana gerek yok
  • cx300den daha ucuz bi model olarak sennheiser mx55 veya mx55 vc alabilirsin basslarda cx300den daha iyi olduğunu söyleyen kullanmış bi arkadaş var
    teknk değerler de bunu gösteriyo ve fiyatı 60-70 ytl civarında,,,, ses kayıt konusundaki soru için line in kayıt kalitesi çok iyi, mikrofon kayıt kalitesi de aynen :)
  • Arkadaşlar bu alet dışarı ses veriyor mu?
  • slm arkadaşlar ben cowon iaudio f2 aldım yarın gelecek ses kalitesi nasıl bu markayı creativeyle karşılaştırırsak hangisi daha iyi ses ve marka konusunda bilgilendirirseniz sevinirim
  • arkadaşlar bir sorum daha olacak alacağım cowon iaudio f2 ürününün kulaklığı yetersiz kalıyo diyorlar sizce SONY MDR-410 kullanırsam iyi sonuç alabilirmiyim
  • genelde kafaüstü kulaklık kullanıcıları px100 ü tavsiye ediyor ama dinlemediğimden birşey diyemem.forumda px100 hakkında bolca yorum var.

daha önce muvo c100 vardı bende sesi ondan kat kat iyi ama creative in üs modelleriyle karşılaştırmadım hiç.

@lacrimassss

dahili hoparlör yok
  • arkadaşlar cowon iaudio f2 aldım bugün geldi bilgisayarda şarj edeceğim usb connected yazıyo şaj ediyo mu acaba bir de cihazı ilk kez şarj ettiğimden kaç saat şarj etmem gerekiyo
  • bir de bilgisayarda şarj ederken ışık sürekli yanıyor yanması normalmi
  • cihazın şarj oluyor sorun yok.ışık da normal.güle güle kullan
  • peki ne kadar süre şarj etmem gerekiyo kaç saat
  • sarjının dolma suresı 1 saatı bıraz gecıyor
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.