Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

MX 660, Sennheiser'nın yeni nesil kulaklıklarındandır ve iyi bir ear-bud olduğu söyleniyor (Kullanmadım). F2'un jack girişi 2,5 mm ve MX 660 ile uyumlu.

16 ohm, 32 ohm gibi değerler; kulaklığın öz direncini belirtir. Öz direnç ne kadar az olursa kulaklık o kadar zayıf, ses çıkış gücü düşük cihazlarda o kadar fazla ses verir; ne kadar fazla olursa, o kadar sağlam, yüksek seslere ve zamana dayanıklı (Kulaklığın uzun süre ses karakteri bozulmaz.), ses çıkış gücü düşük cihazlarda o kadar az ses verir. Kulaklıkların ses şiddettini doğrudan dB belirlese de öz direnç, cihazların ses çıkış gücüne oranla en yüksek ses seviyesini de belirleyici bir etkendir.

cowon f2 nin jackı 3,5 mm

• Affedersiniz, yanlış yazmışım (Artık kafa nereye gittiyse...). Zaten üç standart var, bunları da karıştırısak...

2,5 mm çoğu cep telefonu kulaklık girişleridir, 3,5 mm elinizdeki kulaklıkların ölçüsü, bir de 6,35 mm, stüdyo tipi cihazların jack girişleridir. 6,35 mm'lik jack'lar genellikle mikrofonlarda olur.
  • yani 32 ohm 16 dan daha iyi diyosunuz o zaman SENNHEISER MX-660 32 ohm olduğuna göre cx300 den daha iyi değilmi cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar, shuffle mode'a nasıl getiriliyor alet acaba yazabilir misiniz?
    ama biraz farklı

ekran çalışmadığı için mp3 seçemiyorum bu yüzden shuffle'a almak istiyorum ama tarif edebilir misiniz?

"Yani menüye gir 2 aşağı in OK'e bas 3 yukarı çık" gibi?

teşekkürler,
  • Menü tuşu / aşağı ok / OK / aşağı ok / OK / yukarı ok / OK.

M / v / OK / v / OK / ^ / OK
  • mx660 cx300 den iyimi yani şimdi, anlamadım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyville

mx660 cx300 den iyimi yani şimdi, anlamadım??

teknik özelliklere baktığın zaman daha iyi özelliklerde, basslar konusunda daha kaliteli olabileceğini özellikleri mx55 e benzediği için öyle tahmin ediyorum ama kulakiçi kulaklığın esas esprisi çevreden gelen sesi ortadan kaldırmasıdır yani kullanımla alakalı, kararı kendin verceksin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Affedersiniz, yanlış yazmışım (Artık kafa nereye gittiyse...). Zaten üç standart var, bunları da karıştırısak...

2,5 mm çoğu cep telefonu kulaklık girişleridir, 3,5 mm elinizdeki kulaklıkların ölçüsü, bir de 6,35 mm, stüdyo tipi cihazların jack girişleridir. 6,35 mm'lik jack'lar genellikle mikrofonlarda olur.

hatanı buluyo gibi görünmeyelim de 6,35 mm jacklar tamam stüdyo tipi cihazlarda kullanılıyo ama mikrofonların girişi jack girişi değil balanced input hani o yuvarlak 3 girişli oluyo ya, bi tarafı dişi bi tarafı erkek, onlardan takılıyo yaa :)
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalptekin -- 25 Mart 2008; 22:15:49 >

• merhaba arkadaslar

sanırım ben f2 yı kapatamıyorum acma kapama surgusunu yukarı dogru cekıyorum " good bye " yazıyor ve ekran kararıyor
    ama oylekı cok kısa suruyor sarj suresı
    bahsedılen 22 saat ben sanırım daha 10 saatın uzerıne bıle cıkmadım
    ıkı gunde bır sarj edıyorum ustelık gunduz calısıyorum oglen vaktı yarım saat kadar dınlıyorum aksamlarıda toplasan 2 saatı gecmez dınleme surem
    bu durumda dahı 2 gun en fazla 3 gun sonra sarja takmıs oluyorum
    ben sanırım kapatamıyorum f2 yı acık bırakıyor olabılırmıyım
  • Sennheiser'ın en iyi kulaklıklarını sayabilecek var mı? Ama kulak içi olanlardan tabiki. Yurt dışından arkadaşıma getirteceğim ona vericem isimlerini. İlgilenenlere şimdiden teşekkür. Bu arada Sennheiser dedim ama burada hep bu konuşuluyor ondan, başka markaların da var ise yüksek kalitede onları da öğrenmemin bir sakıncası yok. Bu F2'nin yükünü kaldıracak bir kulaklık almam lazım:)
  • sennheiser son olarak cx serısıne ekledıgı cx400 ve cx500 u var onun dısında daha eskı olan cx300 var
    ie serisinin yeni uyelerı gelecekmıs su an ıcın ıe4 var
    dıger markalardan v-mode vibe, suhre e2c bunlar bılındık marka model kulaklılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 27 Mart 2008; 11:10:59 >
  • akg markasıda kulaklık konusunda çok iyi www.akg.com a bakabilirsin
    kulakiçi tek modeli var onada buradan bakabilirsin

şarjın dayanma süresine; kullandığın kulaklığın, genelde dinlediğin ses seviyesinin, menülerde gezerken geçirdiğin sürenin, ekranın açık kaldığı sürenin, dinlediğin dosyaların türlerinin vb. bi çok şeyin etkisi var. 22 saate zaten çok kısık seste bi kenara bırakıp hiç dokunmadan beklemek hariç ulaşan olmamıştır, lcd ekranın otomatik kapanma süresini kısaltmak güzel bi çözüm olcaktır yine de sadece müzik dinliyo ve 6 saatin altına düşüyosan pilinde bi problem olabilir. servise göstermeni tevsiye ederim.

• Kafama esti, bir tane EQ ayarı paylaşayım.

EQ: 3 / 1 / -1 / 4 / 3
    BBE: 1
    Mach3Bass: 7
    MP Enchance: ON
    3D Surround: 0
  • arkadaşlar merhaba yeni bir cowon f2 4gb kullanıcısı olarak selamlarım :) ereyondan kapıda al odeme seçeneği ile 208 ytl ye aldım siparişi cumartesi verdim pazartesi onaylandi sali oglen gibi elime geçti istanbuldayım bu arada iyi güzel alet te size sorum olacak bu cihazdaki line in girişi extra olarak kulaklık çıkışı gibi kullanılabiliyormu trekstor organixde var boyle bir olay bunda varmı acaba varsa eğer nasıl yapıldığını ben bulamadım tarif ederseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler
  • sanmıyorum kulaklık girişi gibi kullanılabileceğini.
  • hayır kullanılmıyor
  • kullanılsın diye cowonu üreten firmaya baskı yapalım yeni firmware le gelsin iki kulaklık yeteneği :):)
  • Böyle bir şeyin teknik olarak mümkün olmadığını düşünüyorum.
  • isteseler herşeyi yapabilecekleri kanaatindeym :)
  • bir EQ ayarı :

iAudio default kulaklıklar için hoş olduğunu düşünüyorum,

4-1-2-10-10

bbe:1
    mach3bass:5

bbe yi 0 yapıp yapmamak size kalmış :)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.