Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada marmaris kipada şöyle bir kampanya var.

2 GB IPOD NANO 249 ytl
    4 GB IPOD NANO 149 ytl. fiyatlar dogru mu diye sordum evet dediler..Diğer kipalarda da vardır sanırım.bu da degerlendirilebilir 4 gb ama Cowon kadar iyi midir bilemem ;)

Ben yeni aldım memnunum suan yarın ep 630 da gelirse daha memnun olucam.Bu fiyata başka yok sanırım.

Bu arada uguRnB hangi siteye üye olamıyorsun ereyona mı hizlialami?
    quote:

Orjinalden alıntı: xxxO

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

ereyondan satın aldım ben.ilk olarak kullanılmış yolladılar ama söyleyince hemen değiştirdiler.şu an memnunum.kulaklıkta da creative ep 630 sipariş verdim bayagı arastırdım en uygun fiyat 38 ytl ye hizlial.com da
    çok tavsiye ediliyor ;)

yanlış anlamadıysam bu fiyata f2 den iyisi biraz zor.öyle değil mi? f2 ye alternatif olabilecek bi mp3 player var mı?

• Orjinalden alıntı: erencaner

valla ben bulamadım.

bu arada marmaris kipada şöyle bir kampanya var.

2 GB IPOD NANO 249 ytl
    4 GB IPOD NANO 149 ytl. fiyatlar dogru mu diye sordum evet dediler..Diğer kipalarda da vardır sanırım.bu da degerlendirilebilir 4 gb ama Cowon kadar iyi midir bilemem ;)

Ben yeni aldım memnunum suan yarın ep 630 da gelirse daha memnun olucam.Bu fiyata başka yok sanırım.

yanlış anlamadıysam bu fiyata f2 den iyisi biraz zor.öyle değil mi? f2 ye alternatif olabilecek bi mp3 player var mı?

ilginç ama ipod un bni tatmin edeceğini sanmıyorum ses kalitesi olarak. bu arada snde f2 mi var nano mu anlayamadm
  • bende f2 var.evet bu fıyata f2den ıyısı zor gıbıı.
    ıpod aslında tatmin eder belki ama orjinal kulaklıgıyla zor.

bu arada ep 630 sipariş verdim rock muzik için ne diyorsunuz gider mi? forumda bass agırlıklı deseler de rock muzıkte kullanıp begenen de var???

ne diyorsunuz?
  • ep630 abimde var.basslar falan güzel de rock müzik olarak çok dikkat etmedim.sennheiserlar daha mantıklı olabilirdi ama bütçeye bağlı biraz tabi.fiyatına göre ep630 iyi bi kulaklık bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxO -- 30 Temmuz 2008; 1:55:01 >
  • sennheiser mx 360 mı 460 mı alayım diye konu actım bu sefer de ep 630 al dedıler .incelemelerini de okudum bayagı. çok begenen de var ki onlar agırlıkta, begenmeyen de var
    anlamadım kı yawss pişman mı olucaz şimdi :(
    quote:

ep630 abimde var.basslar falan güzel de rock müzik olarak çok dikkat etmedim.sennheiserlar daha mantıklı olabilirdi ama bütçeye bağlı biraz tabi.fiyatına göre ep630 iyi bi kulaklık bence.
  • quote:

sennheiser mx 360 mı 460 mı alayım diye konu actım bu sefer de ep 630 al dedıler .incelemelerini de okudum bayagı. çok begenen de var ki onlar agırlıkta, begenmeyen de var
    anlamadım kı yawss pişman mı olucaz şimdi :(
    quote:

ep630 abimde var.basslar falan güzel de rock müzik olarak çok dikkat etmedim.sennheiserlar daha mantıklı olabilirdi ama bütçeye bağlı biraz tabi.fiyatına göre ep630 iyi bi kulaklık bence.

mx 360-460 ı denemedim ama pişman olacağını düşünmüyorum burn-in den sonra daha bi güzelleşiyor ep 630 da.bu konuda çok bi bilgim yok sadece test etmişliğim var. fiyat/performans hakkını veriyor bence ep 630da. abim telefonda dinliodu ep 630 la ,f2 yle telefonu bir tutamayız sonuçta.f2 de uygun EQ ayarlarıyla çok daha güzel olacağını sanıyorum. güle güle kullan

• teşekkürler

bu arada f2 mi alıcaksın sen .hayırlı olsun.sesinin hakkını veriyo.su an orjinal kulaklıgı uzerınde olmasına ragmen son seslere aldıgında aletı ben farklıyım dıyo
    onceden creatıve falan kullandım boyle degıldı .diger urunlerden daha fazla ses verdigi apaçık ortada.

bu arada hosuma giden bir özelliği de;

ses kayıt kalitesi cok güzel pürüzsüz bir kaydı var tabii ses kaydettim ben müzik kayıdı yapmadım ama bi de kayıt yaparken ne konusursan kulaklıktan aynı anda duyuyosun onu
  • evet.uzun zamandır araştırıyorum ve d2 almaktansa, f2+kaliteli bi kulaklık ile istediğim müzik keyfini çıkarabileceğimi düşünüyorum.bn techno ağırlıklı müzik dinliyorum ve basslar çok önemli benim için ve COWON un eline su dökebilen çok az marka varmış.yurtdışından getirme yandaşı olmadığımdan COWON u tercih edeceğim.f2 aldığıma pişman olmayacağım da sanırım.saolasın tekrardan.
  • yok yaa olmazsın pişman

valla ne yalan söyliyeyim ben bu forumda bu kadar övülmese, bu kadar destekleyen kullanan olmasa hiç sesini denemedigim bir ürünü hele ki markayı almazdım. ama iyiki burası var ki gönül rahatlıgıyla alabildim :)
  • saol. yine sorum olursa iletirim ben. =)
  • quote:

Edit: Şimdi baktım kendilerinden kaynaklanan bir sorunmuş ve az önce üyelik işlemimi gerçekleştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 30 Temmuz 2008; 16:43:40 >
  • arkadaslar ep630 u aksam kargodan teslim aldım.su an 35- 36 larda dinliyorum son ses olarak .normal midir ki bu seviye.kmi demiş 20den fazla çıkamıyorum kimi demiş kimi demiş 15te kullanıyorum falan.???
  • quote:

arkadaslar ep630 u aksam kargodan teslim aldım.su an 35- 36 larda dinliyorum son ses olarak .normal midir ki bu seviye.kmi demiş 20den fazla çıkamıyorum kimi demiş kimi demiş 15te kullanıyorum falan.???

Şarkıların ortalama bit değerleri nedir?128 lik bir parça ile 192,256 ve 320 lik parçalar arasında kalite ve ses yüksekliği farkı oldukça belirgin.Yüksek bit değerine sahip parçaları 35-36 larda rahat dinleyebileceğini sanmıyorum.Eğer parçalar yüksek bit değerine sahip ve sen hala 35-36 larda rahat dinleyebiliyorsan bir sorun var demektir.Mesela az önce biri 128 diğeri 320 kbps olan aynı parçayı dinleyip test ettim.128 liği 35 ses seviyesinde normal dinlerken 320 liği 20-21 lerde aynı yükseklikte dinledim.

• valla flac sarkı attım 900 küsür bit onu 35te biraz zor dinledim ama dinledim.
    320bitlik sarkı yok suan ama 192lik var onlarda da 35te biraz zor da olsa dinleyebildim.sorun var mıdır? 35-37lerde dinlediklerimin cogu 128 bit mp3tü.
    daha aksam aldım su ana kadar 1 saatlik falan kullandım kulaklıgı.bi de alır almaz en büyük adaptörü taktım üstünde gelen küçük geldi.adaptör seçimi henüz yapmadım.ne dersiniz?
    quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

arkadaslar ep630 u aksam kargodan teslim aldım.su an 35- 36 larda dinliyorum son ses olarak .normal midir ki bu seviye.kmi demiş 20den fazla çıkamıyorum kimi demiş kimi demiş 15te kullanıyorum falan.???

Şarkıların ortalama bit değerleri nedir?128 lik bir parça ile 192,256 ve 320 lik parçalar arasında kalite ve ses yüksekliği farkı oldukça belirgin.Yüksek bit değerine sahip parçaları 35-36 larda rahat dinleyebileceğini sanmıyorum.Eğer parçalar yüksek bit değerine sahip ve sen hala 35-36 larda rahat dinleyebiliyorsan bir sorun var demektir.Mesela az önce biri 128 diğeri 320 kbps olan aynı parçayı dinleyip test ettim.128 liği 35 ses seviyesinde normal dinlerken 320 liği 20-21 lerde aynı yükseklikte dinledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 31 Temmuz 2008; 2:51:44 >

valla flac sarkı attım 900 küsür bit onu 35te biraz zor dinledim ama dinledim.
    320bitlik sarkı yok suan ama 192lik var onlarda da 35te biraz zor da olsa dinleyebildim.sorun var mıdır? 35-37lerde dinlediklerimin cogu 128 bit mp3tü.
    daha aksam aldım su ana kadar 1 saatlik falan kullandım kulaklıgı.bi de alır almaz en büyük adaptörü taktım üstünde gelen küçük geldi.adaptör seçimi henüz yapmadım.ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxO -- 31 Temmuz 2008; 9:27:43 >

konuda pek bilgim yok acemi sayılırım da şunu bi sorıyim ben. ep 630 dan memnun oldunmu kalite falan olarak burn-in oldumu daha bilmiyorum ama yinede bir kaç fikir edinmişsindir.
  • quote:

Seninde demen üzere 128 likleri dinlemişsin o seviyelerde.Bit değeri yüksek şarkılarda zor da olsa dinlemişsin.Yani sorun yok olay bu değerlerde bitiyor.Bazen benimde kafam estiğinde 35 lere çıkıyorum bu anormal birşey değil.Dinlenir ama uzun süreli dinlemek hem kulağa zarar hemde kasar.192 lik leri de zor da olsa dinlemişsin belli ki o seviyeleri kullanmanın nedeni 128 lik parçaları dinlemen.Yalnız bir de şöyle birşey var adaptörü takmadan önce parmağınla biraz sık ve oyna ondan sonra tak.Kulağa girdiğinde açılıp şeklini alacak kendisi.En büyük adaptör oturuyor gibi oluyor ama kulağa tam girmiyor.Kulaklıktan tam verim alamayanlar böyle yaptığı için verim alamıyor.Tabii kulaktan kulağa değişir.Kulağın içine tam oturtmalısın.İstersen orta olanı parmağınla biraz ezip öyle kulaklığa tak.Daha sonra kulağına iyice yerleştir.Yine de olmazsa kulağı bi baktır. Şaka bir yana dediğim gibi bir dene.

• tamam dediklerini deneyecegim sagol uguRnB ;)

xxxO bu arada tam açılmadı kulaklık burn in falan yapmadım kendisi olsun yavas yavas günde 1-2 saat dinliyorum su sıralar ;) ama ilk izlenimlere göre orjinal kulaklıkla 38-39-40 değerlerine sesi bozarak çıkabiliyordum bunda da 37-38 e bozmadan cıkabiliyorum ama 40 çok yüksek geliyor deneyemiyorum bile. evet uguRnB nin dedigi gibi tam anlamıyla oturması gerekiyor kulaga yoksa basslar faan cok cılız geliyor kulaga ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 31 Temmuz 2008; 22:59:26 >
  • erencaner, kulaklıktan memnun musun peki.Son durum nedir?Cihazla iyi uyum sağladı mı?
  • evet ya iyi uyum sağladı belki çok sert metal parçalarda memnun olunmayabilir deep bass öne cıktıgından ama ben zaten alternatif rock anadolu rock dinliyorum memnunum su an ama biraz daha acılması lazım kulaklıgın.

bi de cihazdaki ses ayarlarından bass ı 0 da yanı kapalı bıraktıgımda belki dinledigim şarkılardan olucaktır ki bass çok çok fazla gelmiyor,standart kıvamda
    quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

erencaner, kulaklıktan memnun musun peki.Son durum nedir?Cihazla iyi uyum sağladı mı?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.