Şimdi Ara

:: COWON iAUDİO T2 İNCELEMESİ :: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
7.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kendime bi cowon iaudio t2 2gb mp3 çalar aldım ve gayet memnunum şuan. Aldığımda şarja taktım 1 saatte full dedi ve ertesi gün dinlemeye başladım sanırım 4 saat kadar dinledim ve şarjı 1 dişe indi. Şarjın çabuk erimesi daha yeni olduğundan sanırım bakalım 15 gün denicem ilerde şarj konusunda bi gelişme olmassa iade ederim. Almadan önce baya çok şüpelerim vardı ses kalitesi konusunda ama dinler dinlemez bi ohh çektim hatta baya güzel bi ohh :) Çünkü ses kalitesi bence güzel orta seviye kullanıcılar için. Cihazın bence tek eksiği boyun askısı aparatının sadece kendi kulaklığı için olması başka kulaklık iiçin veya başka bir cihaz için olmaz. Kutudan gelen kulaklık başlangıç seviyesi kullanıcılar için yeterli ama bass larda güçsüz kalıyor. Zaten bu standart bi olay çoğu mp3 çalarlarda kutudan gelen kulaklık hep yetersiz kalır.

Sonuç olarak cihaza 10 üzerinden bi puan verilecek olursa bana göre 8 hakkıdır cihazın. Ucuz, kaliteli, 2gb lık bir mp3 çalar arıyorsanız cowon iaudio t2 2gb sizin için biçilmiş kaftan :D Bu arada şarj konusu hakkında bi fikri olan var mı cep telefonları gibi 12 saat fln şarjda bırakmak gerekmiyor dimi :D

• ben de az önce hemdebufiyata'com'dan sipariş verdim (1 gb) daha önce sanalmarketim'den vermiş olduğum siparişi de iptal etmiştim HBF'daki 1gblığın fiyatını görünce. zaten benim işimi 1 gb görüyor, en uzun gittiğim yolculukta bile 1gbtan fazlasını dinleyemiyorum. e depolama ihtiyacımı da external ile görüyorum. daha nolsun:)

bu arada bu foruma da teşekkürü bir borç bilirim. daha 2 hafta öncesine kadar "cowon" markasını tanımıyor, ucuz çin malı görünümlü bir alet olduğunu düşünüyordum. cihazın ses kalitesini dinlemedim ama creative zen stone'un berbat flat sesinden sonra sanırım beni tatmin edecek. kalem pil ile çalışmaması ayrı bir güzellik, ses kalitesi apayrı bir güzellik. philips she8500 kulaklığın asıl performansını bunda alacağım sanırım.

alet geldiği zaman yorumlarımı buraya yeniden eklerim sanırım. tekrar teşekkürler arkadaşlar....

• Aranıza bende katıldım arkadaşlar cowon t2 2gb modelini mavi bilgisayar' dan 99 ytl' ye aldım.
    Sanırım ödediğim tutara göre fiyat/performans oranı çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
    Benle birlikte forumda bir çok arkadaşımızda aldı. Sanırım Ürün elime geçince firmware güncellemesi yapmamız gerekecek bunun için bize bu konuda kısa açıklayıcı bir bilgi verebilirmisiniz?
  • Descent bende mavi bilgisayardan aldım aynı fiyata kendim gidip :) Evet firmware güncellemen gerekecek çünkü cihazdaki firmware versiyonu 2.11 olarak geliyor. Bende cowonun sitesinden en son 2.21 firmwaresini indirip güncelledim çok basit yapmak (biraz ingilizcen varsa). Cihazı 2.11 den 2.21 e yükseltince basta gelen cowon yazısı kayboluo ona üzüldüm :( Cowon ile ilgili herşeyi burda güzelce paylaşalım arkadaşlar.

Ayrıca cowon çin malı değil kore malıdır. Cowon firması ses sistemleri üzerine odaklanmış gelişim yolunda bir firmadır.
  • ben de dün t2 2gb aldım mavidengelmesini heyecanla bekliyorum,son derece şık bir mp3 çalar.ama keşke boyun askısı sadece kendi kulaklığı için olmasaydı..
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurcore

ben de az önce hemdebufiyata'com'dan sipariş verdim (1 gb) daha önce sanalmarketim'den vermiş olduğum siparişi de iptal etmiştim HBF'daki 1gblığın fiyatını görünce. zaten benim işimi 1 gb görüyor, en uzun gittiğim yolculukta bile 1gbtan fazlasını dinleyemiyorum. e depolama ihtiyacımı da external ile görüyorum. daha nolsun:)

bu arada bu foruma da teşekkürü bir borç bilirim. daha 2 hafta öncesine kadar "cowon" markasını tanımıyor, ucuz çin malı görünümlü bir alet olduğunu düşünüyordum. cihazın ses kalitesini dinlemedim ama creative zen stone'un berbat flat sesinden sonra sanırım beni tatmin edecek. kalem pil ile çalışmaması ayrı bir güzellik, ses kalitesi apayrı bir güzellik. philips she8500 kulaklığın asıl performansını bunda alacağım sanırım.

alet geldiği zaman yorumlarımı buraya yeniden eklerim sanırım. tekrar teşekkürler arkadaşlar....

arkadaşım she8500 serisi bass performansı arıyorsan çok yetersiz bir kulaklık.sana tavsiyem ep630 ya da cx300 bakman eğer biraz daha profesyonel bir kulaklıkla tam performans almak istersen
    (ep630 35ytl,cx300 de elecytroworld de eğer kampanya bitmediyse 45ytl idi)

• iAudio T2 kullanıcılar şarjlarınızın erime süresi ne kadar sizin cihazlarınızında ilk başta şarjı çabuk mu bitiyordu benim t2 nin şarjı 4-5 saatte bitiyor sanırım bu yeni olduğundan mı acaba ? Beni bi aydınlatırsanız sevinirim. Artı bende creative ep-630 almayı düşünüyorum mavibilgisayar dan getirtmelerini istedim kırmadılar beni :) Bu gün gidicem bakıcam fiyat uygunsa alıcam.

Lütfen beni şu şarj konusunda aydınlatın sizinkiler ne kadar gidio ? Cihazları tam performansa ulaştırmak için cep telefonları gibi 12 saat şarjda fln bırakmak gerekio mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurcore

ben de az önce hemdebufiyata'com'dan sipariş verdim (1 gb) daha önce sanalmarketim'den vermiş olduğum siparişi de iptal etmiştim HBF'daki 1gblığın fiyatını görünce. zaten benim işimi 1 gb görüyor, en uzun gittiğim yolculukta bile 1gbtan fazlasını dinleyemiyorum. e depolama ihtiyacımı da external ile görüyorum. daha nolsun:)

Selamlar yeniden,

hemdebufiyata'da ben siparişi verdikten sonra ürünü tedarik edemediklerini belirten bir yazı ile karşılaştım ve hemen o gün siparişimi iptal ettim. halen daha ücretin iadesini bekliyorum ancak tüketici kanununa göre bana verdikleri 10 günlük iade süresi de normal.

neyse, bugün bir ara mavi bilgisayar'ın online siparişinde stoklarda yakalayıp anında siparişi verdim. bana 1 gblık cowon t2 yaklaşık 80 ytl'ye mal oldu. ürünün açıklamasında yazmıyordu ama mavi bilgisayardan alan arkadaşlar nasılsa kullandıkları ürün olduğundan biliyordur: bu üründe radyo var mı? fiyatın ucuzluğu beni açıkcası şüpheye düşürdü, radyolu ürünler bandrolün gümrük maliyetinden dolayı daha pahalıya satılıyor çünkü. bilen varsa beni aydınlatabilir mi?

ürün yarın kargoya verilecekmiş. heyecanla bekliyorum...

• Cowon iaudio t2 çok karizmatik ve çok ufak bi ürün radyosuda var ama en büyük eksiği şarjının çok kısa gitmesi. Ben t2 almıştım ama şarjın kısa sürede bitmesi nedeniyle iade ettim onu yerine f2 modelini aldım. ozgurcore cihaz eline ulaştığında ilk 10 saat şarjda beklet ve ondan sonra kullanmaya başla. Kılavuzda yazdığına göre 12 saat müzik dinlemen lazım ama 5 saat gibi bir sürede bitiyor şarjı.

T2 çok güzel bi mp3 çalar ama şarjı sıkıntılı. Hayırlı olsun cowon' un :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeutrogeN

Cowon iaudio t2 çok karizmatik ve çok ufak bi ürün radyosuda var ama en büyük eksiği şarjının çok kısa gitmesi. Ben t2 almıştım ama şarjın kısa sürede bitmesi nedeniyle iade ettim onu yerine f2 modelini aldım. ozgurcore cihaz eline ulaştığında ilk 10 saat şarjda beklet ve ondan sonra kullanmaya başla. Kılavuzda yazdığına göre 12 saat müzik dinlemen lazım ama 5 saat gibi bir sürede bitiyor şarjı.

T2 çok güzel bi mp3 çalar ama şarjı sıkıntılı. Hayırlı olsun cowon' un :)

bence kaç saat gittiği çok önemli değil zira 5 saat bile üstüste müzik dinlemek gibi bir niyetim yok. işim gereği her gün bilgisayarın başındayım, orada şarj olur. zaten AAA pilli bir model tercih etmeyişimin sebebi de bu. :) tavsiye için teşekkür ederim, ilk şarjını en az 10 saat yapacağım ve daha sonra kullanmaya başlayacağım.

ufak olsun, ses kalitesi olsun, gerisi tamamen boş bence. haa bir de şarkı isimlerini görebileceğim bir ekranı ve mümkünse equalizeri olsun:D zaten creative zen stone'dan sonra ilaç gibi geleceğine eminim bu "TİKİ" isimli mp3 çaların

• O zaman seni T2 fazlasıyla memnun eder merak etme doğru seçim yapmışsın
  • eveeet geldi tikim bugün:) oldukça küçük ve şık, menülerin kullanımı alışkanlık istiyor ve ekran gün ışığında hiç görünmüyor. zaten şimdilik alete ilişkin olumlu bulmadığım şeyler bu kadar.

ses kalitesi konusundaki yorumlara ben de aynı cümlelerle katılacağım zira kendi kulaklığıyla da bendeki philips she8500 ile de oldukça tatmin oldum.

mavi bilgisayar sağolsun perşembe günü sipariş verdiğim ürünü bugün sağ salim teslim etti. gönül rahatlığıyla online alışveriş yapabilir isteyenler.

bu forumda fikir belirten herkese beni böyle bir tiki ile tanıştırdıkları için teşekkürü bir borç bilirim...
  • bunu şarj etmek için adaptör varmış galiba. elinde olan varmı nerden bulunur. kaça satılır bilgisi olan varmı?
  • güzel inceleme olmuş. elinize sağlık
  • arkadaşım T2nin lirik desteği hakkındada bilgi verirmisin?

orj adaptor bulamazsınız sanırım, ama artwizz marka güzel bir adaptör var
  • Ben teknosa dan hama usb adaptör aldım 29.90'a. Gayet kullanışlı. Ayrıca yanında telefonlar için dönüştürücü uçlarıda veriyorlar yanında. Her telefonu sorunsuz şarj ediyor. Ayrıca ilgili kablolarla her türlü cihazı şarj edebiliyorum. Cowon'un yanında zaten ufak bir usb 4 pin dönüştürücü geliyor. Aldığım en mantıklı elektronik cihazlardan birisi ne yalan söyleyeyim. Bence bu tarz bir adaptör alman daha mantıklı. Yinede karar senin.

quote:

Orjinalden alıntı: nibble

bunu şarj etmek için adaptör varmış galiba. elinde olan varmı nerden bulunur. kaça satılır bilgisi olan varmı?
  • artwizz den hemen sonra hama geliyor zaten(bence), fiyat olarak hama daha ucuz tabikide
  • arkadaşlar bende soyle bi sorun oluyor. bazı şarkılarda çalan şarkıyla ismi tutmuyor. Mesela alev alev yazıo parça adında ama çalan şarkı metallica'dan. winamp ta baktığım zaman alev alev çalıor. hiçbişey anlamadım neden olabilir ?
  • . Aklima gelen ilk sey cihaza reset atmak ama ilk defa senden duyuyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: sakurek

arkadaşlar bende soyle bi sorun oluyor. bazı şarkılarda çalan şarkıyla ismi tutmuyor. Mesela alev alev yazıo parça adında ama çalan şarkı metallica'dan. winamp ta baktığım zaman alev alev çalıor. hiçbişey anlamadım neden olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 15 Haziran 2008; 1:21:57 >
  • kendiliğinden düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.