Şimdi Ara

COWON iAUDiO6 4 GB YARDIM..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittigidiyor dan cowon iaudio6 4gb lık modelini aldım,satan kişi ameriakda yaşıyor ürünüm fedexle geldi fakat arızalı çıktı sıfır olmasına rağmen.ses geliyor fakat ekranı hiç açılmıyordu tahmin edeceğiniz gibi büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.satıcıyla irtibata geçtim ürünü istanbuldaki kardeşine göndermem halinde tekrar aynısını göndereceğini söyledi 2. üründe geldi fakat bununda ekranı bozuk çıktı yine aynı hata.tekrar satıcıyla irtibata geçtim bi sonuç alamadım panateli aradım yurtdışı cihazlarda tamirat ve parça değişimi yapamadıklarını söylediler,ürün elimde öylece bekliyorum.bana bu konuda yardımı dokunabilecek arkadaşlar varmı yada yol gösterebilecek...çok üzgünüm ve bekliyorum lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım???

• Sanırım Refurbished ürün yollamışlar sana...Ve satıcının yurt dışında olması cok kotu olmus bence gittigidiyorlar bir temasa gec onlara derdini anlat..Yoksa cozulecek bir durum yok..
  • gittigidiyorla görüştüm bişey yapamayacaklarını söylediler,para satıxıya aktarıldığı için...olan bana oldu..bu işi dürüstce yapacak birileri olmayacakmı???
  • Gerçekten böyle bir tecrübe yaşadığın için senin adına üzüldüm. Sanırım satıcıyla tekrar temasa geçip bu durumu çözmen gerekecek.
  • satıcının bunu çözmesi gerekir.ben de cowon d2 almıştım gg den.bozulmuştu direk satıcıyla temasa geçtim o da Amerikada yaşıyor.ona yolladım o da garantiye verdi.garanti de yapamayınca yenisini yolladı.30 dolar kago parasını karşıladım o kadar.satıcının sattığı ürünün garantisi süresince arkasında durması gerek bence..
  • iyi de kardeşim, ggnin mantığı bu zaten. Önce bakacan, en az 1 gün kullanacaksın ki sorunu var mı diye... Sonra onay vereceksin.
  • GG den Aldığım ürünlerden sağlam çıkanına yada DÜRÜST BİR SATICAYA BEN RASTLAMADIM...Belki Vardır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel söylüyorsunda yılmaz kardeş,ürün geç geldi geldiğindede zaten kendisi otomatik onayı vermişdi bile..
  • COWON İSTANBUL YETKİLİ SERVİSİ

COWON ÜRÜNLERİNİN TÜRKİYE' DEKİ TEK YETKİLİ İTHALATÇISI OLAN PANATEL PAZARLAMA A.Ş. NİN İTHAL ETTİĞİ TÜM COWON MP3, MPEG4 VE PMP ÜRÜNLERİNİN TAMİR, BAKIM VE ONARIMI YAPILIR.

COWON ÜRÜNLERLE İLGİLİ BİLGİ ALABİLECEĞİNİZ LİNK:http://www.panatel.com.tr/default_.asp?p=9&ref=45&ust=3&s=3

NOT: LÜTFEN SADECE PANATEL A.Ş. TARAFINDAN İTHAL EDİLEN COWON MP3,MPEG4 VE PMP CİHAZLAR İÇİN TEKNİK DESTEK VE TAMİR/ONARIM TALEBİNDE BULUNALIM

ENES ELEKTRONIK

Enes ALGAN

533 335 35 30

212 219 78 90

http://www.panatel.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesa -- 14 Haziran 2007; 12:56:22 >

• valla arkadaşım sakın yanlış anlama ama sanal ortamda nasıl güvenebilirim?bana bi güven vermelisin önce dediğim sakın yanlış anlama gg deki arkadaş güvendim ağzım çok kötü yandı,ayrıca bu arızayı giderebileceğine dair taahüt verirmisin dediğim gibi ses mükemmel sadece ekranı açılmıyor?
  • Dostum inan çok üzüldüm başına gelene gerçek anlamda yardım etmek isterdim panatel firmasıyla iyi ilişkilerim var aradım sana yardımcı olabilirmiyiz diye ama cowon firmasının yaptırımlarından dolayı sorununa çözüm bulamadık.Senin yapacağın tek birşey var gittigidiyoru şikayet edebilirsin yada onlarla bağlantıya geç bir şekilde sana sadece oNLAR yardım edebilirler.
  • sağol dostum çok teşekkürederim düşünüp bişeyler yapman bile güzel,gittigidiyorlada görüştüm para satıcıya aktarıldığı içini yani ürün geç geldiğinden dolayı kendisi otomatik onay verdiği için bişey yapılamıyormuş..kimi kime şikayet edeceğimi şaşırdım kaldım açıkcası.
  • arkadaşlar satıcıyla irtibata geçtim ve bana ürünü iade etmem karşılığında d2 gönderdi tabiiki üstüne 150 ytl daha istedi,339 + 150 = 489 ytl bunun üstüne verdiğim kargo paralarınıda hesaba katarsak 500 ü baya bir geçti..bu işten karmı ettim zararmı bilmiyorum ama bildiğim tekşey d2 gerçekten süper bir alet.ayrıca satıcımda hakkaten iyi insanmışki beni mağduriyetten kurtardı...cowon tek kelimeyle harika.beklentilerin çok üstünde bir kalite..bizzat ipod,creative,iriver ve daha bir çok markayı kullanmış biri olarak söylüyorum bunu..kesinlikle cowondan şaşmayın ve ilk tercihiniz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.