Şimdi Ara

COWON Q5W incelemesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
38.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • format backup tıkladığımda ekrana 4 tane sıralı komut geliyo önce adaptöru tak sonra usb ile bilgisayar bağlan fakar usb takılı halde son aşamaya geceeksen usb bağlantıda hata veriyo anlamadım ingilizcem de iyi değil format backup yni formatlaması ne kadar sürüyo bend eolmadı bari olursa hani firmware yüklerkenki gibi belli bidolan göstergemi çıkıyo
    sorularıla seni yoruyomuyum bilmiyorum ama işte böyle
  • formatta gösterge çıkmıyor. anında oluyor. farkına varmadan atmış da olabilirsin. yanılmıyorsam 3. aşamada senden bilgisayara bağlamanı ve yedeklemeni isytiyor q5i bilgisayara bağlayıp çıkarınca bir sonraki aşamaya geçiyor ona da ok diyosun formatı atıyor. bir de registry reset diye bir yer var o da tüm registry ayarlarını fabrika ayarlarına getiriyor. ona da ok de. q5 tertemiz oluyor. sadece windows ce kalıyor. işin ilginç yanı bende windows ce media player da mp4 açmaya başladı. bir de windows altında media playerda dene. belki kodek dosyaları ortak olabilir.
  • msn yi eklicektim bu hesap microsoft passport hesabına kayıtlı olmadığı için kişi listesine eklenemiyor diye bir hata verdi.
  • ya dun film izlerken cok ısındı herhalde anında gitti kapandı ekran tekrar açınca yine kapandı gun boyu format firmware derken makine çok ısındı herhalde bilemem ki şimdide makine üzerinde bişe yapmaya korkuyom
  • kokktuğum başıma geldi galiba sabah az önce açtım tekrar film izlemek için 10 dakka oldu hemen kapandı ne acaba sorun ya herşey dunden sonra oldu bu sefer makine ısınmadı bile
  • 3.aşamada move harddisk file and disconnect usb yazıyo ben burda herhangi bi işlemmi yapcam moce harddisk file bişeleri taşıyaamda anlayamadım
  • baştan format yapıyom connect adaptör tamam
    usb bağladım tamam
    move harddisk file and disconnect usb (harddisk dosyaları taşı and disconnct ) anladığımı söyleyeyim cowondaki harddiskteki dosyaları kaldır (yani kes başka bir yere yapıştır) ama bu dosyalar neler bilgisayadan cowonu tıklayınca açılan dosya başlıkları
    media
    my documents
    program files
    system
    windows
    ben neleri kaldırcam
    en sonrada artık usb çıkarcam ve son komut harddisk format olcak
    kaldığım yer dediğim gibi harddiski move biryere taşı herhalde bilgisayarda biryere taşıcam ama hard disk dediği hangi dosyalar??????????????
  • galgan6bidaha6@hotmail.com
  • Orası önemli değil sadece bilgisayara bağla ve bilgisayardan da donanımı kaldır de. O bir hatırlatma yedekleyeceğin birşey varmı diye. Bir de aleti çok zorlama her format harddiskin ömrünü biraz daha azaltır. Sürekli aynı şeyleri yapmana da gerek yok. format at firmware yükle. Sonuçta ben burda sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama söylediklerimi yapıp yapmamakta serbestsin yarın birşey olur q5 açılmaz falan benden bilme sonra. Ben şu an işyerindeyim ve işyerinde msn ye giremiyorum. sen bir format at ve registryi resetle denilenleri yükle. olmuyorsa fazla zorlama. ben senin gibi zamanında creative mp3 caların radyosunu etkinleştiriyim dedim. çok uğraştım fw format vs. sonuç alet elimde patladı. o zaman 280 dolar vermiştim. Cihazın sınırlarını zorlama format ayda yılda bir yapılacak bişeydir zaten. Burda yazdıklarımı yap olmuyorsa kalsın. uğraşma zaten fw den kaynaklı birşey varsa zaten 1-2 ayda güncelleniyo yeni fw ile düzeltirsin. ama şunu kesin ifade ediyim dediklerimin sonucundan da mesul olamam takdir edersin.

• mcelikler kardeş ben neden senden bileyim ki sorunu. bunu hatırlatmak amacıyla yazdığın şeyler gerek yoktu ilgine ben tşkkr ederim tektar
    kötü niyetli kişiler değiliz siz ben yada bu forumdaki tüm arkadaşlar. ben 1 sene amerika garantisiyle cihazı aldığım arkadaşla irtibata geçtim konyaya bugün kargoya veriyorum
    ellerine ulaşcak onlar amerikaya göndercekler en kısa zamandabana bilgi vercekler ben cihaza fazla dokunmak istemedim direk göndericem baştan incelerler bazı programalrı kurmalarını sitedim firmware 1.50 ile diğer arkadaşlarım .mp4 fornat izlerken ben izleyemediğimden ve aldığımdan beri bi türlü internete bağlanamdığımdan bahsettim biyazı yazdım
    arkadaşa komple bi gözden geçirsinler bana masrafı olmayacağını söyledi aldığım kişi bakalım nasıl düzelcek bencede cok basit bişe belki ama garanti haklarım varken direk gönderme kararı aldım gelişme olursa sizede bilgi veririm
  • Sorumluluktan kastım benim dediklerimi yaparsın da q5 bozulur birşey olur veya kilitlenir açılmaz vs. sen hernekadar beni sorumlu tutmasan da ben üzülürüm. Bunu demek istedim. Ben de ekstra herhangi birşey yapmadım sadece fw ile applicationu yükledim açtı. Sende olmuyorsa cowon sitesinden yardım almanı tavsiye ederim. İngilizce bilen bir arkadaşınla beraber durumu anlatan bir mail yazın. zaten gerekirse onlar gönderin derler. cevaba göre hareket edersin garantiye göndermek için de acele etme bence belki çok kısa bir yolu bir ayarı vs. vardır. Belki de zayıf bir ihtimal ama bendeki q5 ile sendeki q5 arasında belki bazı donanım farklılıkları da olabilir. Bişey varsa da garantide çıkar zaten. İnşallah sorunsuz halledersin. Buradan da sonucu bildir. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mceliker -- 23 Eylül 2008; 18:47:42 >
  • sevgili q5 üstadları herkese merhaba .allah kısmet ederse yarın cihazım geliyor benim sizden ricam firmware yükleme yi anlatabilirmisiniz?allah hepimizden razı olsun...
  • modeste kardeş cihaz usb ile pc ye baglı iken şarj cihazıda aynı anda baglı mı olacak?
  • o anda şarj olmuyo herhangi biprogram yüklerken yada format atarken sistem senden adaptörü kullanmanı istiyo
    cihazı şarjdaiken kullanabiliyosun ama diğer sayfalarda okursan bunla ilgili sorular cevaplar oldu ama bilgisayardan herhangi bi işlemde usb takılı batarya takılı olsa bile cihaz şarj işlemini yapmıyo
  • ya arkadaslar bu cihazın audio bölümünde visolasyon yok mu?ben mi bulamadım
  • mceliker kardeş yardımların için cok tesekkurler.fakat bendede mp4 oynatmıyor mplayer da yok.sadece registry reset yapsam sonrada fw ve ap... yüklesem olurmu acaba?
  • modostede denedi ama olmadı galiba. normalde 1.50den itibaren mp4 desteklediği sitesindede belirtilmiş. registry resetden emin değilim. registry sadece windows ce nin kayıtlarını fabrika ayarlarına geri döndürüyor. kanaatimce cihazdaki ayarların default olması için yapılabilir. sonra da fw 1.51 ve application 1.50 yi cowonglobal.com da belirtildiği gibi yükleyin açması lazım ben öyle yaptım ekstra bir program vs kullanmadım çalıştırdı. eğer çalıştırmazsa da daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi bir maille yardım almak en iyisi veya ingilizceniz iyiyse konuyla ilgili iaudio forumlarını takip edin. hatta bazı rus ve fransız forumlarında da çok güzel kaynaklar mevcut ama gelgelelim türkçe olarak fazla bir malumat bulmak imkansız.
  • ing veya rus bilen arkadaslar bi el atsa şu işe allah rızası için .
  • arkadaşlar benim cihaz şimdi garanti kapsamında amerikaya giti galiba cihazla berabrr gelen yeşik kare şeklinde warranty policy denen garanti belgesi bana arka tarafında bilgileri doldurulmadan gelmişti gönderdim aldığım arkadaşa konyaya onlarda amerikaya getirdiler bakalım nasıl inceleyecekler belkide garanti sorun olcak ben şimdi cihazımdan ayrıyım ve mutsuzum benim mp4 film açma sevdama hahahaha format reset derken bişeler oldu cihaza film izlerken aniden kapandı makine cok ısınmıştı bakalım ne olcak arkadaşların dediği gibi diğer sitelerde herşey var ama yabancı dilimiz kötü ya cihazı tam test edemiyoruz bilen arkadaşlar paylaşıma devam etmeli cihaz cok kaliteli
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.