Şimdi Ara

COWON Q5W incelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
38.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hay çok yaşa hocam ya olumsuz eleştirilerden bende bıkmıştım ekrandan film izlemek kadar keyifli bişe yok dicem bende başka bişe demicen keyifli kullanmalar hocam sana ben 1 sene oldu tam alalı
  • Teşekkür ederim Modoste,
    Ben de forumu baştan sona okudum, sizin garanti kapsamında ürünü Amerika'ya gönderdiğizi anladım. Sorun neydi, yani ne gibi sorunla karşılaştınız?
    Ben ürünü yurtdışından aldırdım, ticari amaçla aldırdım ama dayanamayıp kullanmaya başladım:) eğer sıkılırsam veya daha iyi bir cihaz çıkarsa belki satarım ama pek sıkılacağımı zannetmiyorum. Office dosyalarını edit etmeyi hariç tutarsak, resmen taşınabilir bir notebook.. Remote desktop bile yapılabiliyor.
  • kardeş benim sorunum mp4 filmleri açmıyodu yine bu forumdan bi arkadaşımla konusuyodum o bende açıyo bazılarını demişti .istersen bi format attır demişti bende format atma işlemlerini yaparken makine bayağı ısınmıştı film izlerken aniden kapandı dedim çok ısınmıştı ondandır sabah olsun tekrar deneyeyim sabah ta filmi izlerken 5 dakka sonra birden kapanınca ekran aldığım şahısla irtibata geçip garanti kapsamında bakılmasını istedim fakat amerikadaki servis çok yavaş cok ilgisiz bişe çıktı 3,5 ay gibi bi sürede bana döndü makineye rescue diye bi dosya hani kırmızı formatlı cowon media dosyaları varya işte harddiskte rescue cowon diye bi dosya var neden olduğunu bilemiyom arızanın zaten teknik servistekilerde söylememiş aldırdığım kişiye. Böyle bişe işte
  • Herkese Selamlar...

@ Modeste

Benım 1 yıldan fazla oldu ve bu forumda mp4 olayını 1 yıldır uğraştığını ve paylaştığının farkındayım...Bırak artık mp4 aşkını =) (1 yıl öncede aynı şeyi söylemiştim =p)

@ arranger

Ekran ışığı çok kısık ise sanırım senin yazılım ayarların la cowon örtüşmüyor.Çünkü bende ve burada yazan bir çok kişide ekran ışığı gayet yeterli durumda...Şarj olayında haklısın ki ben Q5W dan önce A3 modeline sahiptim...Onun şarj süresi vs harikaydı Q5W ya göre...Tabi şunuda eklemeden geçemiyorum.Çok çok komplike bir cihaz bir çok özelliğe sahip.Benim için en büyük eksik yanı usb den şarj olmaması...Çünkü oluyor yani işteyim ve bir bakmışım Q5 in batarya empty diyip kapanmış.O anda yanında şarj taşımıyorsun tabi doğal olarak...

Firmware ve yazılım updatelerine özen gösterin iyi işler yapıyorlar...

Ayrıca yüksek tavsiyemdir Koss KSC 75 ile Cowon Q5W kullanın...Harika bir kulaklıktır.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutaL1tY -- 6 Mart 2009; 1:07:53 >

• application 1.70 çıktı arkadaşlarwww.owendia.com dan indirebilirsiniz
    makine ilk açılan ekranda sol alt tarafa makineyi kapat butonu koymuşlar bu önceleri yoktu göze çarpan hoş bi değişiklik
    bişe sorucam arkadaşlara
    bataryadan maksimum faydalanmak için hangilerini yapmak lazım yazabilirlermi sayın arkadaşlar
    ben lcd ışığı kısmını 1 e indirdim başka varmıdır acaba
  • Cowon Q5 fiyatı bukadar düştümü?

http://urun.gittigidiyor.com/COWON-Q5W-60GB-COWON-Q5_W0QQidZZ16998991

Yurtdışı fiyatlara baktım,1 yıl öncesine göre çok fazla değişme yok. Diğer ilanlarda da bukadar ucuzu göremedim. Ya bu üründe bir sorun var, yada işin içinde başka iş var, ben teklif verecektim ama kıllandım açıkcası. Yaklaşık 6 aydır cowon q5w almayı düşünüyorum ama sonuçta pahalı bir ürünü biraz daha ucuz diye garantisiz almak tek seferde büyük zarara uğratabilir. Kararsız kaldım. Ebayden getirten arkadaş varmı veya bir sorunla karşılaşan oldumu? Gümrük sorunları oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marakkesh -- 10 Nisan 2009; 17:10:26 >

• ben ebaydan almadım ama geçen sene int. üzerinden bi şahıstan garantili aldım hatta bi garanti sorunu için geri gönderdim baktılr gönderdiler geçn sene ocakta almıştım ben 1000 ytl ye mal olmuştu
    ama hala her gün 2 film izleyebiliyorum mükemmel bi eğlence aracı
    estetik görünümü mükemmel 500 ytl ye düşmeside normal derim ben
    ve bi an önce alın ekran mükemmel çünkü
  • app 1.70 çok kötü wmv lerde acayip kasma yapıyo. menüler arası geçişi bile yavaşlatıyor. 1.51e geri döndüm. lcd dışında enerji tasarrufu istiyorsan müzik dinlerken lcd yi kapat zaten kumanda da tuşu var. lcdyi ayarlardan otomatik 1-2 dk içinde kapanmasını da ayarlayabilirsin. müzik dinlerken şarjın daha uzun gider. hdd power save i on olarak ayarla. kulaklıkla kullanmaya dikkat et. ben de lcd 1 de kulaklıkla kullanıyorum. toplam 3 film izleyebiliyorum 1 şarjla 5-5.5 saate yaklaşıyor kullanım süresi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marakkesh

Cowon Q5 fiyatı bukadar düştümü?

http://urun.gittigidiyor.com/COWON-Q5W-60GB-COWON-Q5_W0QQidZZ16998991

Yurtdışı fiyatlara baktım,1 yıl öncesine göre çok fazla değişme yok. Diğer ilanlarda da bukadar ucuzu göremedim. Ya bu üründe bir sorun var, yada işin içinde başka iş var, ben teklif verecektim ama kıllandım açıkcası. Yaklaşık 6 aydır cowon q5w almayı düşünüyorum ama sonuçta pahalı bir ürünü biraz daha ucuz diye garantisiz almak tek seferde büyük zarara uğratabilir. Kararsız kaldım. Ebayden getirten arkadaş varmı veya bir sorunla karşılaşan oldumu? Gümrük sorunları oluyormu?

Marakkesh kardeş, ben e-bay'den aldım 4 ay önce, yılbaşı - noel muhabbetine benim ürünüm 20 günde geldi. Daha önce e-bay'den giysi (kazak, t-shirt) almıştım meğer 100 euronun üzerindeki ürünlerde bizim gümrüğe takılma riski varmış. Bi arkadaşım da daha düşük model (cowon s9) daha ucuza aldı yeni ve de gümrüğe takıldı:) masraf çıkıyor uğraşman gerekiyor gidip. Ben meğer baya risk almışım farkında olmadan ama şükür bişey olmadan gelmişti. Amerika'dan aldığım kişi de bir sorun olursa amerika garantisinin olduğunu, gönderebileceğimi söyledi ki çok fazla işlemi olan bir power seller idi. Bu işler biraz da karşılıklı güven.

Sitede gösterdiğin ilanda 500 tl görünüyor ama açık arttırma var, yani aslında fiyat yükselecek, gerçek fiyat 500'den fazla olacak.
    Ben dolar daha yüksekken e-bayden sihipping dahil 670 tl 'ye filan getirtmiştim, garantisi yok hem de ama deneme imkanın olacaksa deneyip al derim, denemden riske girme.

Ben de çok memnunum, iyi ki almışım dediğim bir alet, film izlemek gerçekten keyifli. Sağdan soldan filmleri dizileri topluyorum, formatı uyumsuz altyazıları Subtitle Workshop ile Subrip (srt) formatına çeviriyorum. Arada formatı uyumsuz filmler oluyor mp4 felan onları da Total Video Convertor programı ile dönüştürüyorum olay bitiyor.

• Application 1.71 çıktı bilginize arkadaşlarwww.owendia.com da
  • bende cowon q5w almak istiyorum bi yakınım mayısta amerikadan gelicek ona aldırıcam yorumları okudum bence çok güzel bi alet office programlarıda var ama ustünde değişiklik tyapılmıyomuş galba bu aletin wordpade yazı yazılyomuş harici harddiksten cowona dosya aktarılıyo mu peki bi netbook gibi kullanılabilir mi internettte surf yapmak nasıl sorun çıkartıyo mu sayfalarda 10mb üstünde doya indirmiyomuş galba o sorun düzeliyo mu amerikada 380dolara buşdum fiayt iyi mi cevap verirseniz istiycem hemen
  • fiyatı iyi arkadaşım
    bu cihazı sadece film seyretmek için alsan bile vereceğin paraya değecektir ben 1,5 senedir kullanıyorum daha dün akşam 2 film izledim
    normal harici disk görevi görüyo zaten istediğin dosyaları talıyabiliyosun bende office dosyaları kullanıyorum işimle ilgili ama bu cihazda kullanamadım hemde gözleride bozabilir belki ekrandan dolayı office açıyo fakat ben excel dosyalarını görmekten öteye geçememiştim vazgeçtim
    internet ile ilgili ise ben bendeki cihazı hiç bağlanamadım internete ne tesadüf ya dün akşamda application 1.71 yükledim
    cihazın sadece lcdayarlarını değiştm acaba bu haliyle iyi bilen arkadaşlardan tekrar nasıl bağlanacağımı sırasıyla anlatsalar modem hemen 1 metre yanımda
    makinedeki hangi komutlar aktif haldeolmalı gibi bağlanan arkadaşlardan bir kez daha bilgi istesem
  • bişey daha sorucam tv izleniyo mu nasıl kayıt yapıyo mu kendi içine
  • tv izlenmiyo
    kayıt olayını ise önceki sayfalarda arkadaşlarım açıklamışlardı bakarsan görebilirsin
    ben o özelliklerine hiç girmediğimden cihazın yanıt eremeyecem
  • bişey daha sorucam tv izleniyo izleniyosa kayıt yapılıyo benim cowon q5w bakma amacım internet ve office proglarının olması bide film seyretme
  • internette surf nasıl peki msn kullanılıyo mu bi sıkıntı yaşıyomusn cowonda alınabilr mi kullanışlımı dokunmatik ekranın performansı nasıl
  • tv özellği yok sıf bende tv özelliği iyi olan bi cihaz beklemedeyim her gün araştırıyorum ufak bi anteniolsun türkiyedeki kanalalrı cızırtısız çeksin yapıcaklardır ama işte ne zaman
    internet ve ofis programlarında ben olumsuz yorumlar yapabilirim sana ama film zeyretme süper
    diğer arkadaşlarda özellikle ilk zamanlartda internete bağlanıp foruma yazanlr vardı onlar bayağı bi internet üzerinde yorumlarda bulundular
    office ise bende çok istedim ama hayır bildiğim kadarıyla win CE 5.0 programı desteklemiyo
    yinede yanlış bilgi vermek istemem diğer arkadaşlarda bildiklerini tekrar paylaşması lazım
    yada tüm sayfaları geriden gelip okuyacan arkadaşım
  • Tesekkur ederim bilgiler icin o zaman cowon suan icin iyi bir film makinasi iphone veya I pod touch almak daha matinkli gibi duruyo. Ekran buyukligi iphonelarin 3.5 inc cowon ise 5inc pek bi farkta yok ben biraz daha tablet pc gibi bisi istiyodum ama bu aradigim cihaz degil yanlis anlamadiysam dogrumudur
  • 3,5 inç ve 5 inç arada dağlar kadar fark var ben 3 inçlik creative kullandım 5 inç mükemmel ebatlar çapraz köşegen ekran 1,5 inç*2,54 cm deseniz 3,81 cm daha uzun demektir bu çok öenmli rakam.
    ha ben alırken mesela sadece film izlemek için 5 inç o zamanki dokunmatik estetik görünümü en güzel makine idi aldım asla pişman değil şimdilerde ise
    UMPC lere merak saldım bir sene sonra belki UMPC alırım
    sizin aslında yeni dönem UMPC lere bakmanzı lazım bi girin internete ne cihazlar göreceğiniz
  • Bakiyorum simdi umpc lere evet gercekten guzel bisi hemen arastirma icersine giriyorum bunlarla ilgili bilgiler icin tesekkur ederim bakalim bunlar nasil bisi satisa baslandimi bunlarin peki
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.