Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence s9 u uzaylılar yaptı.bu yüce makina insanlar tarafından yapılmış olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsn141

resmen utandım
    odtü makinalı olarak utandım
    madem o kadar biliyorsuniki grafik koysana internet döküman kaynıyor sana hiç essay yazmayı öretmediler mi?
    http://fs-forum.hk/rmaatest.php?rmvid=1
    http://fs-forum.hk/rmaatest.php?rmvid=87
    buradaki Intermodulation distortion grafikleri bana en çok fikir verenidir
    bu testi açıklamak gerekirse bir tane 60hz ve bir tane 7 khz frekansları aynı anda veriliyor. orataya çıkan toblo da şekildeki oluyor sony nin bu modelinde biraz daha temiz olduğu belli ama farklar öyle 10 nun üslü katları şeklinde değil.kötü bir örnek gerekirse
    http://fs-forum.hk/rmaatest.php?rmvid=20
    ben de sony dinlemedim
    TESADÜFEN s9 sahibi oldum ve eski fuze/clip iriver t60,zen kullanıcısı olarak söylüyorum(bunları hep kalbur üstü kulalıklarla dinledim(kulağım hassas değil)) en kalitelisi fuze/ clip ti ama şartlar s9 a yöneltti .

Tüm grafikler ön sayfalardadır.
    Koyduğum yülklü/yüksüz grafikler birçok kişi tarafından incelendi.
    İyi inceleme yapmamışsınız. Utanç size ait.
    Herşeyi öğrettiler ve gayet iyi öğrenip 3.60'ı YAZDIRDIK.
    "Sen"li konuşabilecek durumda değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 27 Ekim 2010; 0:52:00 >

• ön sayfalarda hepsi mevcuttur.

• ön sayfalarda tüm bilgileri koyduk, yorumladık.
    İyi araştıran görürdü.

• cowonu kimse nötr halde dinlemiyor
    bir de bu değerleri ,imd ve thd, kendi seskartınızla da elde edebilirsiniz çok ekipman isteyen şeyler değil
    ben de odtü lüyüm ama bu kadar enaniyete ben de isyan ediyorum,insan biraz mütevazi olur.
    bir de bir sorum olacak s9 ile ilgili değil
    ses kaynaklarında 500hz kare dalga grafikleri nasıl yorumlamak gerekiyor araştırmadan bir ustasına sorayım dedim.
  • valla ben bunu tuzak olarak sormadım
    türkçe bir kaynaktan öğrenmek için sormuştum
    ben bu alanda uzman olduğumu düşünmediğim için problem yok
    rf yanılmıyorsam radyo ile ilgili sesin kaynak kalitesi ile ilgili ne kısımları var bilmiyorum
    ama sizin verdiğiniz cevapların yüzeyselliği beni şaşırttı hep bildiğizi söylemişsiniz hatta zaman zaman enaniyetr gibi kelimeleri açıklamışsız gelgelelim benim işime yarayacak olan 500hz zımbırtısını açıklamamışsınız
  • ilk başta şüphe etmemiştim ama
    yavaş yavaş bir şüphe oluştu makinayı 3.60 ile bitiren bir insanın bırak rf yi elektrik olayına baya yabancılaşması lazım çünkü bölüm insanı o hale getiriyorben bizzat yakınımdaki 3.5 üzeri insanlardan biliyorum bunun üstüne eleketronikte rf yapmak baya abes kaçmış ki elektronikte iletişim ile ilgili kısım baya revaçta bir yer nasıl size kalmış hayret ettim
    eğer gerçek ise önünde saygıyla eğilmeyi hak eden bir akademik kariyer,kişilik değil, yapmışsınız ama gözümle görmeden inanmam
  • ben o teste girdim,eğer kastın o test ise,lisedeyken maksat okuldan kaçmak olsun diye duymuyorum deyip doktora gidip odyometri istedi
    sesiz bir odaya giriyorsun , oda o kadar sessiz ki rahatsız ediyor o sessizlik,kulalıktan ses geliyor duydukça basıyorsun ben bir kaç tane basmayı unuttum ama yine de çok iyi dediler ve gelen sesleri de söyliyim
    hiç bass tabir edilecek ses yoktu ve hiç 10k nın üzeri de yok gibi hatırlıyorum çünkü en tiz ses matkap çalışması gibiydi.
    bu da dediğim 4-5 k nın yeteceği teorisini doğruluyor
    bir de rf dediğiniz harpla ilgili kısım radar filan audio ise bambaşka bir olay
    belki rf yapmışsın ama bu sizi audio sistemlerde uzman yapmaz ki
  • Cowon hakkında paylaşım yapacaksanız buyurun devam edin, yok bizim amacımız başka diyorsanız haber verin konuyu kapatalım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 1 Kasım 2010; 6:42:46 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 1 Kasım 2010; 6:41:32 >
  • peki tekrar sorayım o zaman:
    aynı filmde iki farklı altyazıyı nasıl gösteriyoruz?

yani ben aynı anda hem ingilizce hem Türkçe altyazı görmek istiyorum.
    cowon son firmware'inde bunu yapabildiğini yazmış, ama nasıl yapılacağını yazmamış.

daha önce bahsedildi de ben mi kaçırdım acaba?

teşekkürler.
  • adminlerden ricam bir önceki mesajımı Cowon S9 hakkında paylaşım yapılan bir konuya taşıyabilirler mi?
    sanırım yanlış yere yazmışım
  • ben cowon s9 un ses yüksekliğini yeterli bulmuyorum. sesi yükseltmenin bir yolu varmıdır. ipod nano 5th kulanıyorum . s9 dan çok daha yüksek sesi. belki bir yolu vardır sesi açmanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

ben cowon s9 un ses yüksekliğini yeterli bulmuyorum. sesi yükseltmenin bir yolu varmıdır. ipod nano 5th kulanıyorum . s9 dan çok daha yüksek sesi. belki bir yolu vardır sesi açmanın.

2 sıkıntı olabilir eğer avrupa modunda ise ses azaltılıyor diğer modda ise 40 birim oluyor ve ses daha yüksek oluyor.

Bir diğer çözüm ise eq ayarlarını seçmeniz olacaktır.Bu sayede ses seviyesini istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz.
  • selamlar. oyun yüklemek için link verecek arkadaş varmı...

bu arada sesi açmayı başardım .çok güzel oldu.
  • bende s9 aldım sonunda.
    Harika bir cihaz.Yeni eq ayarları da çok güzel
  • gecikmeli olarak bugün bende kavuştum s9a . Cahilce bir soru olacak belki ama attığım müzikler cihazda gözükmüyor.neyi yanlış yapıyorum

edit:buldum.

cihaz tek kelimeyle HARİKA!

ipoddan terfi ettim cowona.ipodla şu ana kadar resmen gürültü dinliyormuşum.S9 da karar kılmamda bu başlığın çok etkisi oldu.Özellikle AA_1965 nickli arkadaşın söylediklerinden etkilendim.söylediklerinin her kelimesi doğru.çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terabyte_ -- 22 Kasım 2010; 17:48:55 >
  • kral kral kral sın cowon s9 .
  • Alt yazılarla ilgili bir sıkıntı var.şöyleki, ilgili sahne geçmesine rağmen altyazı durmaya devam ediyor ta ki bir sonraki altyazı gelene kadar.bunun nedeni ne olabilir?bir de altyazı boyutunu biraz artırmak mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.