Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Bu arada madem bu kadar başarılı ve renkli bir hayatın var ve madem odtü'den diplomaların var, niye bizim gibi cahil insanlarla ağız dalaşına girip de tansiyonunu yükseltiyorsun ki? Senin artık belli bir yaşın var. Kalbine dikkat etmen lazım. Ben açıkçası bir yere müdür olsam veya kendimi senin kadar zeki zannetsem, kimse için kendimi yırtmazdım. Demekki ya senin söylediğin şeylerin hepsi yalan ya da senin psikolojik olarak bazı sorunların var. Bence her ikisi

Hala lisanslı sporcu olduğum için turp gibiyim.
    Taşı sıkıp suyunu çıkarabilirim. Eli ayağı oynamayan gençler düşünsün.

Bu sitede rastladığım en düşük profil şahsiyet bu kişi diyebilirim.
    Yazıları tam bir felaket. Aynı zamanda eğlendirici.
    Hepsi birer mantıksal paradoks örneği.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Mühendis bey'e ithafen ;

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.

Montaigne

O cümle, kazanamadığı bölümlere gıpta eden ve mühendislere karşı komplekse girenlere hitaben yazılmış.

"Çemişgezek" üniversitesinde, "Fasülye" dalında, fotokopi sorumlusu olarak çalışana yol göstermek üzere..
  • Tencere ve kapağı ile epey gülüp eğleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AA_1965

quote:

Bu arada madem bu kadar başarılı ve renkli bir hayatın var ve madem odtü'den diplomaların var, niye bizim gibi cahil insanlarla ağız dalaşına girip de tansiyonunu yükseltiyorsun ki? Senin artık belli bir yaşın var. Kalbine dikkat etmen lazım. Ben açıkçası bir yere müdür olsam veya kendimi senin kadar zeki zannetsem, kimse için kendimi yırtmazdım. Demekki ya senin söylediğin şeylerin hepsi yalan ya da senin psikolojik olarak bazı sorunların var. Bence her ikisi

Yazılarımdaki mantıksal paradoks örneklerini gösterir misin? Anca kendi çapında gösterişli cümleler kurarsın. Başka yapabildiğin birşey yok. Bu forumda sana en çok laf sokan kişi olabilirim o ayrı mesele. Önceden de ağzının payını vermişliğim vardı. Sanırım unutamamışsın. İki cümlesinden biri "benim diplomam var" olan birini ben kaale bile almam. Seninle herkes alay ediyor ve artık seni takmamaya başlıyor ama sen hala ard arda mesajlar atıyorsun. Çünkü sinirden yerinde duramıyorsun şu anda. Neden biliyor musun? Dur ben söyleyeyim; olgunlaşmamış kişilik. Sakin şekilde tartışamaz senin gibiler ve karşısındaki yarı yaşındaki insanlara karşı bile kendi içinde sinir harpleri yürütür. Ayrıca anca sanal ortamda diplomam var diyebilirsin zaten. Gerçek hayatta diploman olsa bile alakasız yerlerde işin içine diplomayı sokarsan seninle kimse tartışmaz bile. Önce sakin olmayı öğren. Benden sana genç tavsiyesi. Senin tavsiyene ihtiyacım yok deme çünkü senin herkesin tavsiyesine ihtiyacın var. Bu ruhsal durumunla ve kişilik özelliklerinle hiç de renkli bir hayatın olduğunu sanmam. Bunu da belirteyim. Artık yazmayacağım sana çünkü klavyem eskiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL

@pckolik13;Siz varya sağır olmazsanız iyidir.Cowon'da 35 nedir yahu?Ses seviyesini acilen düşürmeniz gerek,yoksa sizi Meizu'da paklamaz,açık konuşayım.Bence bir işitme doktoruna gözükün.

@_AWESOME_;Sen de yangına körükle gitme dostum.

Bu arada;bu sayfada kimsenin ''Yalan'' yazdığını sanmıyorum.En nihayetinde bir Player için ''Makam'' kıyasını da gördüm ya;artık beni bu forumda hiçbir şey şaşırtamaz.

Ama eq daki 3k 14k ayarları düşük-orta iken 35.Eq daki o ayarları arttırınca ses bayağı yükseliyor ama o zaman çıkan ses hoşuma gitmiyor.Yani normal eq ayarlarında 35 seviyesinde dinlemiyorum.Dinlemek mümkün değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AA_1965

quote:

Yazılarımdaki mantıksal paradoks örneklerini gösterir misin? Anca kendi çapında gösterişli cümleler kurarsın. Başka yapabildiğin birşey yok. Bu forumda sana en çok laf sokan kişi olabilirim o ayrı mesele. Önceden de ağzının payını vermişliğim vardı. Sanırım unutamamışsın. İki cümlesinden biri "benim diplomam var" olan birini ben kaale bile almam. Seninle herkes alay ediyor ve artık seni takmamaya başlıyor ama sen hala ard arda mesajlar atıyorsun. Çünkü sinirden yerinde duramıyorsun şu anda. Neden biliyor musun? Dur ben söyleyeyim; olgunlaşmamış kişilik. Sakin şekilde tartışamaz senin gibiler ve karşısındaki yarı yaşındaki insanlara karşı bile kendi içinde sinir harpleri yürütür. Ayrıca anca sanal ortamda diplomam var diyebilirsin zaten. Gerçek hayatta diploman olsa bile alakasız yerlerde işin içine diplomayı sokarsan seninle kimse tartışmaz bile. Önce sakin olmayı öğren. Benden sana genç tavsiyesi. Senin tavsiyene ihtiyacım yok deme çünkü senin herkesin tavsiyesine ihtiyacın var. Bu ruhsal durumunla ve kişilik özelliklerinle hiç de renkli bir hayatın olduğunu sanmam. Bunu da belirteyim. Artık yazmayacağım sana çünkü klavyem eskiyor

Ben gayet sakinim.
    Çok renkli ve seni hiç ilgilendirmeyen bir hayatım var.
    Diplomalarım her ortamda kapı gibi duruyor.
    Sitede gördüğüm en düşük profil kişisin.
    Hemen eğitim almaya çalış ve kendini yetiştir.
    Sana ayırdığım değersiz dakikalar bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 18:57:44 >

• Aaa diploma görecektik ama daha
  • çok eğleniyorum ya bu bölüme girince
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik13
    quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL
    @pckolik13;Siz varya sağır olmazsanız iyidir.Cowon'da 35 nedir yahu?Ses seviyesini acilen düşürmeniz gerek,yoksa sizi Meizu'da paklamaz,açık konuşayım.Bence bir işitme doktoruna gözükün.

@_AWESOME_;Sen de yangına körükle gitme dostum.

Bu arada;bu sayfada kimsenin ''Yalan'' yazdığını sanmıyorum.En nihayetinde bir Player için ''Makam'' kıyasını da gördüm ya;artık beni bu forumda hiçbir şey şaşırtamaz.

Ama eq daki 3k 14k ayarları düşük-orta iken 35.Eq daki o ayarları arttırınca ses bayağı yükseliyor ama o zaman çıkan ses hoşuma gitmiyor.Yani normal eq ayarlarında 35 seviyesinde dinlemiyorum.Dinlemek mümkün değil

Yine de fazla yüksek sesle dinleme.

Bu arada;bütün gönderileri okuduktan sonra konuya olan net yorumum şu oldu;

''YAZIK!''

• Akşam akşam hiç güleceğim yoktu
  • Cowon S9 kullanıcıları ve Sony X1050 kullanıcıları ile hiç mi hiç ilgisi, alakası yok.
    Tek ilgili kısım verilen linkteki karşılaştımaydı onu da değerlendirdik.
    Sony ve Cowon bahane, kendini uzman sanan ve üzerine vazife olmayan işlerde öğütler verip bu sayfaya takılıp kalanlara,
    2 cihaz kullanıp kendini eleştirmen sananlara, özellikle de cihaz alıp satarak yolunu bulmaya çalışanlara pabucun pahallı olduğunu gösterdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 28 Ekim 2010; 0:45:09 >
  • Şu forumdaki herkes senin ne olduğunu anladı yazacak birsey bırakmadın maalesef , ne halin varsa gör
  • Sayfa gerçek Cowon S9 kullanıcılarına ve almak isteyenlere kalır.
    Olması gerektiği gibi. Açık ve net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 28 Ekim 2010; 0:45:34 >
  • Biz de foya yok. Övünülecek şeyler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 28 Ekim 2010; 0:46:34 >
  • ben s9'u sn. AA_1965 detaylı incelemeleri sayesinde tanıdım ve satın aldım ortalama bir kullanıcı olarak fazlasıyla memnunum.
    ses kalitesi, dizaynı, pil ömrü, ekran kalitesi ve hafifliği optimum bir ürün.

eğitim konusunda da; dünyanın her yanında çok daha steril şartlarda çalışabilecek olduğu halde
    beynini göç ettirmeyen insanlara kendi adıma saygı duyarım.

meraklısına not:

yirmili yaşlardayım, liseyi bitir(e)medim, ticaretle uğraşıyorum,
    yanımda 4 kişi çalışıyor... hedefim daha fazla kişiye isdihtam yaratabilmek.
    zira işsizliğin insan ruhunda yarattığı tahribatları yetiştiğim bölge itibarıyla çok yakından gözlemledim (balat, unkapanı, karagümrük)
    yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURTO

ben s9'u sn. AA_1965 detaylı incelemeleri sayesinde tanıdım ve satın aldım ortalama bir kullanıcı olarak fazlasıyla memnunum.
    ses kalitesi, dizaynı, pil ömrü, ekran kalitesi ve hafifliği optimum bir ürün.

eğitim konusunda da; dünyanın her yanında çok daha steril şartlarda çalışabilecek olduğu halde
    beynini göç ettirmeyen insanlara kendi adıma saygı duyarım.

meraklısına not:

yirmili yaşlardayım, liseyi bitir(e)medim, ticaretle uğraşıyorum,
    yanımda 4 kişi çalışıyor... hedefim daha fazla kişiye isdihtam yaratabilmek.
    zira işsizliğin insan ruhunda yarattığı tahribatları yetiştiğim bölge itibarıyla çok yakından gözlemledim (balat, unkapanı, karagümrük)
    yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

İşte hiçbir kompleksi olmayan, bu işleri aşmış biri.
    Eğitimin hasını almış bana göre.
    Anlamayanlara örnek olsun.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 20:28:24 >

• Yetti ama ha!Hakaret üzerine hakaret!Nedir bu be?Dışarıdan bakan birinin yapacağı tek şey;gülüp,geçmek olur.Olay abartıldı da,abartıldı.Çok affedersiniz ama tam anlamıyla konunun içine edildi.En nihayetinde bir cihaz için bu noktaya gelinmesi bana çok garip geliyor.Çok daha pahalı cihazlar için bile bu noktaya gelindiğini görmedim.Neyse;ne yazsam konu uzuyor,duracak gibi de durmuyor.Umarım;en azından abartısız devam eder,eğer devam edecek olursa.

Saygılar.
  • son 2 sayfayı okudum ve çok ilginç tespitlerim var soran olursa söylerim

bu arada "profösör" değilim profesör de değilim asfsdgflgşlskhlşkhd
  • güya S9 başlığı altındayız, şu cihaz hakkında bir soru soruyoz, kimse cevap yazmıyor;
    ama biri s9'a laf attımı sanki babamızın oğlu gibi saldırıya geçiyoruz maşallah.

konu bilgi aktarımı-paylaşımı amacından çıkmış, konu-dışı gibi bir yer olmuş.
    gerçekten "Yazık" arkadaşlar.

bu kadar ince eleyip sık dokuyarak,sırf kalite aradıkları için Türkiye'de bile olmayan bir cihazı, garantisine bile aldırmadan kullanan kişilerin olduğu bir başlık altında seviyenin daha yüksek olması gerekir diye düşünüyorum.

bunları yazarak ben de seviyeyi düşürdüm, herkesten çok özür dilerim.

cihazı karalama veya sataşma, kullanmadan akıl yürütme tarzındaki mesajlar için sağ üst köşede bulunan "Şikayet Et" yazısına tıklarsak konu daha temiz, daha S9 kullanıcılarına yakışır kalacaktır.

bundan sonra bu başlık altında; daha faydalı, diğerlerinin işine yarayacak veya diğerlerinin sorunlarını çözecek mesajların ağırlıkta olacağına inanıyorum. çünkü bütün s9 kullanıcılarında bu bilincin olduğuna inanıyorum.

saygılarımla.

• Konu ''Daha idare eder.'' bir konuma getirilmiş.

O kadar yorumun üzerine bundan sonra tartışmanın devam etmemesini istiyorum.Umarım;devam etmez,çünkü devam etmesi kimseye bir şey kazandırmaz.

Saygılar ve Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 27 Ekim 2010; 0:04:51 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.