Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Orijinalden alıntı: H.
    Benim buna sabrım yetmezdi

İşte insan 45 yaşında bile olsa olgunlaşmamış olabiliyor Cevap yazmayayım dedim ama duramadım. Adam hala siz s9'un sesini özlemişsiniz diyor. Adam özlese gider aynı gün alır zaten. S9'un fiyatı X1050'nin yarısı. Bulunmaz hint kumaşı değil yani. Herşeyi ben bilirim havalarına giren ve sadece yaşı büyümüş kişilerle tartışmaya girmeyin. Zaten sizi anlamazlar. Senin ingilizcen yok, senin diploman yok sen cahilsin gibi karşındakini tanıyormuş gibi konuşması da tartışmaya girecek bilgisi olmadığından zaten. Anca boş konuşsun. Tüm forum gülüyormuş Tüm forumu bilmiyorum ama S9'u mükemmel mp3 çalar yapan sana çoğu kişi gülüyor emin ol. Bana da cevap yazar şimdi ama yazsın. Çok da ...(umrumda anlamında yani )

Bomboş bir yazı. Tutulacak yanı yok. Bilgisizlik damlıyor.
    S9'un fiyatı yarısı değil tümüyle yanlış, tutarsız ve yanlı bilgi.
    Tümüyle Cowon S9 kıskançlığı içindeki birinin hezeyanı. Gülünç

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: H.

Benim buna sabrım yetmezdi

Birinin yazması gerekiyordu artık , dayanamadım ve aynen onun yazdığı üslub ile yazıyorum dikkat edersen

Bana cevap vermeye yetebilecek teknik bilgi ve eğitiminiz yok.
    Mühendis olamadığınız için kıskandığinızı açıkça yazmışsınız.
    Size Cowon ve Sony bahane.
    Size diploma lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 16:53:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL
    Şu konuya her girdiğimde kendimi ''Fight Club'' izlemiş gibi hissediyorum.

Yahu;bu kadar gerginliğe ne gerek var?En nihayetinde ikisi de birer player.Bir Player için bu kadar gerilmeye değmez.

Cnet biraz genele hitap eden bir kıyaslama yapmış,ben buradaki kişileri baz alarak yapayım.(''Onlardan daha iyiyim.'' falan demiyorum ha.)

Şimdi;S9'un kullanıcısını pişman etmeyeceği açık.X1050 ve A845'in de öyle.

1.Harika bir pil ömrü var S9'un.X1050 ve A845'in de pil ömürleri kötü değil ama Cowon burada bariz önde.Çok müzik dinlemeyi seven ben Cowon'u tercih ederim bu noktada.

2.16 Ohm ve yakını kulaklıklar için bu kadar şiddetli sesi(40 mW ve üstü.) asla ve asla tavsiye etmem ama 100 Ohm civarı kulaklıkları Cowon muhtemelen sıkıntısız sürecekken,Sony'ler sıkıntı çıkarır.

3.''Flat'' seste karşılaştırılacak bir taraf yok.Sony kazanır burada.

4.Equalizer konusunda ikisi de harika.Efekt konusunda ise;ben Sony'lerin efektlerinden sadece Clear Bass ve Clear Stereo'yu kullanışlı buluyorum.Diğerleri pek başarılı efektler değil.(Kimse kusura bakmasın.)Ancak efekt konusunda Cowon'lar yüz güldürmeyi daha iyi başarabilir.Çok daha fazla kombinasyon ile pek çok kişiye daha fazla hitap edebilir.Ayrıca;bir kişi kendine daha uygun sesi Cowon'da uğraşarak bulabilir ve bu sesi geliştirebilir.

5.Olay Amplifier ile ''High End''(300-600 Ohm) kulaklıkları hakkı ile sürmeye gelince Sony Line Out desteği ile fark atar Cowon'a.Kimse kusura bakmasın ama işin içine Amplifier girerse durum böyle olur.(Cowon'lar kötü ses verir demiyorum ama.)

6.Format desteği konusunda Cowon galip tabii ki.

7.Ekranlar her ikisinde de mükemmel.

8.F/P olarak tabii ki Cowon önde.

Objektif olmaya çalıştım.Her cihaz aynı kesime hitap etmez.Biri ''Cowon'' derken öteki ''Sony'' der.Lütfen;daha fazla uzatmayın.

Saygılar.

Herkes iyi ve kötü yanlarını asysa sorun olmaz zaten ama doğruyu sadece ben bilirim havaları burada sökmez. Burası bizim konumuz, siz defolun gidin havaları hiç sökmez.

Bu arada geliştirilebilirlik açısından cowonlar iyi cidden ve bu sayede çoğu kişi hoşuna gidecek sesi bulabilir. Ama hiçbir zaman en iyi olamayacağı belli. Aynı şey sony için de geçerli.

Kime ne havası sökeceğine karar verebilecek biri değilsiniz.
    Yetkiniz yok. İstediğim havada yazarım.
    "Defolun gidin" bana ait bir söz değil.
    Yanlış bilgi ve iftira.

• OFFFFF,OFFFFF.

BİR PLAYER İÇİN DEĞER Mİ BE?YAŞINIZI,BAŞINIZI ALMIŞSINIZ BİR DE.

UZATMAYIN ŞU KONUYU YAHU!

LÜTFEN!!!

SAYGILAR VE SEVGİLER!!!
  • Diploma niye lazım? Okulda öğrendiğiniz ses kalitesini anlayabilme ilgili bir konu söyler misiniz?

Dipnot: Meslektaşız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 26 Ekim 2010; 17:02:44 >
  • Ben mühendis değilim biz o yolları coktan geçtik ben Doçent doktorum , ilerde profösör olacağım , yerimde saymıyorum ben , aş bunları artık , konu nereden nereye geldi bakarmısın arkadaş , adam eğitimle bozmuş
  • quote:

OFFFFF,OFFFFF.

LÜTFEN!!!

SAYGILAR VE SEVGİLER!!!

Akıl yaşta değil baştadır Arkadaşlar cowon s9'u öylesine kıskanıyorum ki çatlıyorum burada. Erişilmez ve büyük bir hedef benim için ama birgün alıcam ve gelip burada havamı basıcam. Hepiniz göreceksiniz İnsan elektrik-elektronik okuyunca kulağı da gelişiyormuş diyorlar. Ülkemiz teknik üniversitelerinin neden ilk 500'e bile giremediğinin örneği karşımızda.

• quote:

Ben mühendis değilim biz o yolları coktan geçtik ben Doçent doktorum , ilerde profösör olacağım , yerimde saymıyorum ben , aş bunları artık , konu nereden nereye geldi bakarmısın arkadaş , adam eğitimle bozmuş

Mühendislik alanında eğitiminiz yok.
    Bana "fasülye dalında" doktora bir şey ifade etmiyor.
    Sıradan üniversitelerin, en düşük puanlı bölümlerinde ms, sonra da kıytırık ms ve phd yapma avuntuların kimse yutmuyor artık
    Geçiniz.
  • quote:

quote:

OFFFFF,OFFFFF.

LÜTFEN!!!

SAYGILAR VE SEVGİLER!!!

Akıl yaşta değil baştadır Arkadaşlar cowon s9'u öylesine kıskanıyorum ki çatlıyorum burada. Erişilmez ve büyük bir hedef benim için ama birgün alıcam ve gelip burada havamı basıcam. Hepiniz göreceksiniz İnsan elektrik-elektronik okuyunca kulağı da gelişiyormuş diyorlar. Ülkemiz teknik üniversitelerinin neden ilk 500'e bile giremediğinin örneği karşımızda.

Şu ana kadar gördüğüm en boş yazı.
    Akıl diploma ile kanıtlanır, gerisi avuntudur.
    Teknik üniversitelerimiz ilk 500'e giremiyor masalını kimleri yuttuğu ortada.
    Elbette doğru değil.
    Teknik üniversitelerimiz dünyaca tanınan okullardır ve her sırlamada gayet iyi yerlerdedir.
    Kıskançlık bu lafları da ettiriyor demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: AA_1965

quote:

1. Kendinizi övemekten başka birşey yaptığınız yok , sizin gibi burnu havada gezen ama hiçbir halttan anlamayan insanları çok gördüm ben .

2. Forumlarda çok bilgili gibi gözükmeye çalışırsınız şimdide benimle sidik yarışına giriyorsunuz yok diplomanı çıkartta görelim gibi filan 45 yaşına gelmişsin ama mütevazılığı öğrenememişsin , en kısa zamanda kendine çeki düzen ver bu ilkokula giden cocukların bile yapmayacağı benim babam senin babanı döver gibilerinden muhabettlere girmekten kurtul , Çok önemli bir detay vereyim size okumakla adam olunmuyor maalesef ...

3. Tek düze yaşamından kurtul oku ve araştır , farklı şeyler dene , kitaplara bağlı kalmışsın yaşamın boyunca başını kaldırıp dünyaya bakmamışsın o yüzden de bilgisiz kalmışsın .

4. Türkiye'de şuanda elini sallasan herkes mühendis , mühendislik çok önemli bir vasıf değil maalesef ama senin için öyle olmuş ne yazıkki arada sıkışıp kalmışsın dünyaya açıl biraz ..

5. Benim hakkımda kim ne düşünüyorsa allah ona 1000 katını versin diye bir söz vardır bunu hatırlatırım o benim hakkımda konuşanlara , ama sizin hakkınızda ortak bir düşünce oluştu artık forumda , "s9 FANATİĞİ" onun için hiiiç uğraşmanıza gerek yok kendinizi bir takım şeylerle ispatlamaya çalışarak

6. Siz kimsinizki size destek mesajı geliyor bırakın bu yalan dolan işleri gerçek dünya'ya merhaba deyin .

7. Ben cihazı satmak için niye dil dökeyim forumda ilan açılır , ilgilenenler ile anlaşılır ve cihaz satılır bundan doğal ne olabilir ? bu forumda siz yokken biz vardık siz sonradan geldiniz ! , o geldiğiniz ilk günleri hatırlıyorumda yana yakıla mp3 player tavsiyesi isteyip duruyordunuz sonra s9 aldınız alış o alış mezara götürürsünüz artık S9'unuzu , bu forumda yorumları dikkate alınacak en son kişi bile değilsiniz , kulağınız zayıf çünki duymuyorsunuz , s9 anca paklıyor sizi kaliteli sesden anlamıyorsunuz .

8. Size işinizi soran oldumu ki ? neden işinizi açıklama gereği duydunuz Müdür bey karşımda 5 yaşında cocuklamı yoksa 45 yaşında bir adamla mı konuşuyorum bazen yanılgıya düşüyorum .

1. Anladığım "haltlar" diplomada büyük harflerle yazıyor.
    BS Makina, MS Elektrik-Elektronik.
    Kıskanmak size fayda sağlamaz.
    Sizin görebileceğiniz insanlar kısıtlı çevreniz ve eğitiminizle sınırlı.

2. "sidik yarışına giriyorsunuz" lafı şikayet edildi.
    Tarzınız bu laftan belli.
    Sizin gibi birine mütevazı olunmaz, manası yok.
    Okumakla adam olunur. Tavsiye ederim.

3. Yaşamım çok renkli.
    Dünyayı sizin giblere öğreterek fayda da sağlıyoruz.

4. "Ellini sallasan mühendis" lafı MUHTEŞEM BİR KISKANÇLIĞIN ifadesi olmuş, çok güldüm.
    Bu laf psikiyatrik açıdan tam bir ELE VERME.
    Hat safhada kompleks ve kıskançlık mevcut.

5. Sizin hakkında düşündüğüm bir şey yok.
    Olabilecek bir durum yok.

6. Ben bir forum üyesiyim ve mesaj geliyor.

7. Satmak için neler yaptığınızı biliyoruz, çok gülmüştük.
    Sizin VERDİĞİNİZ LİNKTEKİ KARŞILAŞTIMA "EXCELLENT QUALITY" DEMİŞ COWON S9 için.
    Başlıbaşına utanmanızı gerektiren bir durum.
    S9 elbette paklıyor ve uzmanları da paklamış.
    Konuştukça batıyorsunuz.
    Eğitim probleminiz var, kulağım %98 efektif yani mükemmel duyuyor audio teste göre.
    Henüz bozulmamış. Benim kulağım sizi epey germiş anlaşılan.
    Çok gülünç haldesiniz.

8. Evet görüdüğüm kadarıyla kariyerim kıskançlık yaratmış.
    Kariyerden bahsettiniz, yazınızı bir daha okuyun.
    Hafıza problemi var sizde.
    Evet ne yapalım tokat gibi bir cevap oldu farkındayım.
    Daha çok kıskançlık yarattı.

+9. Her konuda ezilmeye devam ediyorsunuz.Yazdıkça ezileceksiniz.

1.Ezilen ben değil sizsiniz haberiniz yok , şu topikteki herkes size nereleriyle gülüyor bir bilseniz , ama siz bunu idrak edemediniz .

2. Eğitim konusunu açan sizsiniz , cevabınızı aldınız hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz , inatçı bir kişiliğiniz var , Müdürmüşsünüz yaa çalışanlarınız sizden ne cekiyordur kim bilir kendini beğenmiş bir müdür ile beraber çalışmaktan

3. Biz cowon s9'a kötü demedik x-1050 daha iyi dedik ses kalitesi olarak ama sizin bitmek bilmez kıskançlığınız ve hazmedememe huyunuz yine ağır bastı ve yine çuvalladınız , okuduğunuzu anlayamıyorsunuz haybeye yazıyorsunuz

4. Herkese laf yetiştiriyorsunuz bilmem ne ler gibi ( halk arasında bir tabir vardır anladın sen onu )

5. Devamlı beni şikayet etmekten vazgeçin , yazdığım hiçbir şeyde hakaret unsuru yoktur günlük dilde mecazi anlamda kullanılan kelimelerdir hepsi ... sen nasıl yazıyorsan aynı şekilde cevabını alıyorsun , kaldıki senin yazdığın aşağılayıcı kelimeleri saymakla bitiremeyiz

6. Hayatta en son kıskanacağım kişisiniz , evet dediğimin arkadasındayım , mühendislik okumak hiç zor değil , çalıştığım yerden biliyorum , ama siz iyiki bir mühendis olmuşsunuz şaha kalkmışsınız , saygılar mühendis bey

7. Herkes sizinle alay ediyor haberiniz yok bence artık yazmayın çünki hakkaten millet size kahkalar ile gülüyorlar belkide eğlenmek için giriyorlar s9 topiğine sizin yazılarınızı okuyup stres atmak istiyorlar

8. Hayatta en sevmediğim kişilik tarzına sahipsiniz mesleğini ön plana çıkaran insanlardan nefret ederim , sanki çok büyük şahsiyetmiş gibi birde ballandıra balladıra anlatılmış yazık , dikkat ederseniz diplolamalarım hakkında yok ben şu mezunuyum yok ben şurayı bitirdim tarzı muhabetlere girmedim , girmem , giren sizsiniz ve komik duruma düşende sizsiniz

9. Benimle baş edemezsiniz sizin gibi okumuş ama dünyadan bi haber insanlara her zaman yazarım

• quote:

quote:

quote:

OFFFFF,OFFFFF.

LÜTFEN!!!

SAYGILAR VE SEVGİLER!!!

Elbette doğru değil.
    Teknik üniversitelerimiz dünyaca tanınan okullardır ve her sırlamada gayet iyi yerlerdedir.

Sen cidden cahilsin ya. Al sana 2010'da Dünyanın en iyi 500 üniversitesi:

http://www.arwu.org/

Odtü-boğaziçi,itü,ytü gibi üniversiteleri bul bakalım.

Ayrıca kıskanacak bir durum yok. Bu seneye kadar odtü bilgisayar mühendisliği öğrencisiydim ama dondurdum ve tekrar sınava giriyorum bu sene. İstersen transkriptimi gösteririm tabi transkriptin ne olduğunu biliyorsan Tabi sen odtü'de okumadığın için bilemezsin.

• Mühendis bey'e ithafen ;

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.

Montaigne
  • Bu arada madem bu kadar başarılı ve renkli bir hayatın var ve madem odtü'den diplomaların var, niye bizim gibi cahil insanlarla ağız dalaşına girip de tansiyonunu yükseltiyorsun ki? Senin artık belli bir yaşın var. Kalbine dikkat etmen lazım. Ben açıkçası bir yere müdür olsam veya kendimi senin kadar zeki zannetsem, kimse için kendimi yırtmazdım. Demekki ya senin söylediğin şeylerin hepsi yalan ya da senin psikolojik olarak bazı sorunların var. Bence her ikisi
  • quote:

Bu arada madem bu kadar başarılı ve renkli bir hayatın var ve madem odtü'den diplomaların var, niye bizim gibi cahil insanlarla ağız dalaşına girip de tansiyonunu yükseltiyorsun ki? Senin artık belli bir yaşın var. Kalbine dikkat etmen lazım. Ben açıkçası bir yere müdür olsam veya kendimi senin kadar zeki zannetsem, kimse için kendimi yırtmazdım. Demekki ya senin söylediğin şeylerin hepsi yalan ya da senin psikolojik olarak bazı sorunların var. Bence her ikisi

Hepsi yalan da ondan 45 yaşında bir adam Türkiye'nin saygın kuruluşlarında Müdür , 2 üniversite bitirmiş , çok zeki , yalannnnn üste çıkmak için yapılan hareketler bunlar .

• quote:

quote:

quote:

1. Kendinizi övemekten başka birşey yaptığınız yok , sizin gibi burnu havada gezen ama hiçbir halttan anlamayan insanları çok gördüm ben .

2. Forumlarda çok bilgili gibi gözükmeye çalışırsınız şimdide benimle sidik yarışına giriyorsunuz yok diplomanı çıkartta görelim gibi filan 45 yaşına gelmişsin ama mütevazılığı öğrenememişsin , en kısa zamanda kendine çeki düzen ver bu ilkokula giden cocukların bile yapmayacağı benim babam senin babanı döver gibilerinden muhabettlere girmekten kurtul , Çok önemli bir detay vereyim size okumakla adam olunmuyor maalesef ...

3. Tek düze yaşamından kurtul oku ve araştır , farklı şeyler dene , kitaplara bağlı kalmışsın yaşamın boyunca başını kaldırıp dünyaya bakmamışsın o yüzden de bilgisiz kalmışsın .

4. Türkiye'de şuanda elini sallasan herkes mühendis , mühendislik çok önemli bir vasıf değil maalesef ama senin için öyle olmuş ne yazıkki arada sıkışıp kalmışsın dünyaya açıl biraz ..

5. Benim hakkımda kim ne düşünüyorsa allah ona 1000 katını versin diye bir söz vardır bunu hatırlatırım o benim hakkımda konuşanlara , ama sizin hakkınızda ortak bir düşünce oluştu artık forumda , "s9 FANATİĞİ" onun için hiiiç uğraşmanıza gerek yok kendinizi bir takım şeylerle ispatlamaya çalışarak

6. Siz kimsinizki size destek mesajı geliyor bırakın bu yalan dolan işleri gerçek dünya'ya merhaba deyin .

7. Ben cihazı satmak için niye dil dökeyim forumda ilan açılır , ilgilenenler ile anlaşılır ve cihaz satılır bundan doğal ne olabilir ? bu forumda siz yokken biz vardık siz sonradan geldiniz ! , o geldiğiniz ilk günleri hatırlıyorumda yana yakıla mp3 player tavsiyesi isteyip duruyordunuz sonra s9 aldınız alış o alış mezara götürürsünüz artık S9'unuzu , bu forumda yorumları dikkate alınacak en son kişi bile değilsiniz , kulağınız zayıf çünki duymuyorsunuz , s9 anca paklıyor sizi kaliteli sesden anlamıyorsunuz .

8. Size işinizi soran oldumu ki ? neden işinizi açıklama gereği duydunuz Müdür bey karşımda 5 yaşında cocuklamı yoksa 45 yaşında bir adamla mı konuşuyorum bazen yanılgıya düşüyorum .

1. Anladığım "haltlar" diplomada büyük harflerle yazıyor.
    BS Makina, MS Elektrik-Elektronik.
    Kıskanmak size fayda sağlamaz.
    Sizin görebileceğiniz insanlar kısıtlı çevreniz ve eğitiminizle sınırlı.

2. "sidik yarışına giriyorsunuz" lafı şikayet edildi.
    Tarzınız bu laftan belli.
    Sizin gibi birine mütevazı olunmaz, manası yok.
    Okumakla adam olunur. Tavsiye ederim.

3. Yaşamım çok renkli.
    Dünyayı sizin giblere öğreterek fayda da sağlıyoruz.

4. "Ellini sallasan mühendis" lafı MUHTEŞEM BİR KISKANÇLIĞIN ifadesi olmuş, çok güldüm.
    Bu laf psikiyatrik açıdan tam bir ELE VERME.
    Hat safhada kompleks ve kıskançlık mevcut.

5. Sizin hakkında düşündüğüm bir şey yok.
    Olabilecek bir durum yok.

6. Ben bir forum üyesiyim ve mesaj geliyor.

7. Satmak için neler yaptığınızı biliyoruz, çok gülmüştük.
    Sizin VERDİĞİNİZ LİNKTEKİ KARŞILAŞTIMA "EXCELLENT QUALITY" DEMİŞ COWON S9 için.
    Başlıbaşına utanmanızı gerektiren bir durum.
    S9 elbette paklıyor ve uzmanları da paklamış.
    Konuştukça batıyorsunuz.
    Eğitim probleminiz var, kulağım %98 efektif yani mükemmel duyuyor audio teste göre.
    Henüz bozulmamış. Benim kulağım sizi epey germiş anlaşılan.
    Çok gülünç haldesiniz.

8. Evet görüdüğüm kadarıyla kariyerim kıskançlık yaratmış.
    Kariyerden bahsettiniz, yazınızı bir daha okuyun.
    Hafıza problemi var sizde.
    Evet ne yapalım tokat gibi bir cevap oldu farkındayım.
    Daha çok kıskançlık yarattı.

+9. Her konuda ezilmeye devam ediyorsunuz.Yazdıkça ezileceksiniz.

1.Ezilen ben değil sizsiniz haberiniz yok , şu topikteki herkes size nereleriyle gülüyor bir bilseniz , ama siz bunu idrak edemediniz .

2. Eğitim konusunu açan sizsiniz , cevabınızı aldınız hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz , inatçı bir kişiliğiniz var , Müdürmüşsünüz yaa çalışanlarınız sizden ne cekiyordur kim bilir kendini beğenmiş bir müdür ile beraber çalışmaktan

3. Biz cowon s9'a kötü demedik x-1050 daha iyi dedik ses kalitesi olarak ama sizin bitmek bilmez kıskançlığınız ve hazmedememe huyunuz yine ağır bastı ve yine çuvalladınız , okuduğunuzu anlayamıyorsunuz haybeye yazıyorsunuz

4. Herkese laf yetiştiriyorsunuz bilmem ne ler gibi ( halk arasında bir tabir vardır anladın sen onu )

5. Devamlı beni şikayet etmekten vazgeçin , yazdığım hiçbir şeyde hakaret unsuru yoktur günlük dilde mecazi anlamda kullanılan kelimelerdir hepsi ... sen nasıl yazıyorsan aynı şekilde cevabını alıyorsun , kaldıki senin yazdığın aşağılayıcı kelimeleri saymakla bitiremeyiz

6. Hayatta en son kıskanacağım kişisiniz , evet dediğimin arkadasındayım , mühendislik okumak hiç zor değil , çalıştığım yerden biliyorum , ama siz iyiki bir mühendis olmuşsunuz şaha kalkmışsınız , saygılar mühendis bey

7. Herkes sizinle alay ediyor haberiniz yok bence artık yazmayın çünki hakkaten millet size kahkalar ile gülüyorlar belkide eğlenmek için giriyorlar s9 topiğine sizin yazılarınızı okuyup stres atmak istiyorlar

8. Hayatta en sevmediğim kişilik tarzına sahipsiniz mesleğini ön plana çıkaran insanlardan nefret ederim , sanki çok büyük şahsiyetmiş gibi birde ballandıra balladıra anlatılmış yazık , dikkat ederseniz diplolamalarım hakkında yok ben şu mezunuyum yok ben şurayı bitirdim tarzı muhabetlere girmedim , girmem , giren sizsiniz ve komik duruma düşende sizsiniz

9. Benimle baş edemezsiniz sizin gibi okumuş ama dünyadan bi haber insanlara her zaman yazarım

1. Okuyunca gülmekten yuvarlandım.
    Ben nasıl ezilmişim nasıl acaba?
    Kendi verdiğiniz link ile rezil olmanız bile yeter.
    İngilizce bilmediğiniz kanıtlandı.

2. Evet, kariyer ve eğitim olarak kıskançlık duyduğunuzu açıkça itfraf etmişsiniz.

3. "Cowon S9'un kutusunu açmam, geri yollarım" diyen biri "Biz cowon s9'a kötü demedik" diyorsa acil müdahale gerekir.

4. "bilmem ne" diye alt kültürde bir laf var ve size uygun.
    Anlaşılan başka konularda da ciddi probleminiz var.
    Şikayet ettim bu alt seviye laf için.

5. Son derece eğitimsiz ve düşük profil bir üslup.
    Bence artık siz yazmayın sizinle tüm site alay ediyor.

6. Beni kısandığınız ve tüm mühendisleri kıskandığınız ortada.
    Kıskançlıktan çırpınıyorsunuz ve yazılarınız bunu ispatlıyor
    ODTÜ'de makina ve elektrik okumak ÇOK ZORDUR.
    Öyle "fasülye dalında" doktora yapmaya benzemez.
    Türkiye'de sayılı kişler girer ve bitirir.

7. Sitede alay konusu olan sizsiniz.
    Kendi verdiğiniz linki bile anlamamışsınız.
    Bence gülmek için sizden iyisi olamaz.

8. Siz herhangi bir kişilik tarzına da sahip değilsiniz.
    Siz HİÇ KİMSESİNİZ.
    Anlatacak şeyi olan yazar.
    "Fasülye dalı"ndakiler mesleğini saklar sizin gibi.

9. "Benimle baş etmek" mi? Çok gülünç.
    Dünyayı hiç tanıyamayacağınız kadar tanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

OFFFFF,OFFFFF.

LÜTFEN!!!

SAYGILAR VE SEVGİLER!!!

Elbette doğru değil.

Sen cidden cahilsin ya. Al sana 2010'da Dünyanın en iyi 500 üniversitesi:

http://www.arwu.org/

Odtü-boğaziçi,itü,ytü gibi üniversiteleri bul bakalım.

Ayrıca kıskanacak bir durum yok. Bu seneye kadar odtü bilgisayar mühendisliği öğrencisiydim ama dondurdum ve tekrar sınava giriyorum bu sene. İstersen transkriptimi gösteririm tabi transkriptin ne olduğunu biliyorsan Tabi sen odtü'de okumadığın için bilemezsin.

Kıskançlık hezeyanı içinde yazılmış bir yazı.
    Bilgisayar ve dondurma masalına gülmemek mükün değil.
    Artık bu durumdaki birine cevap bile yazılmaz.
    En dip nokta.

Ben ODTÜ Makina BS ve Elektrik MS diye yazıyorum ama anlayamıyor çünkü kısaltmaları bile bilmiyor.
    ODTÜ'nün mühendislik fakültesinde adımızı YÜKSEK ŞEREF LİSTESİNE yazdırdık sadece okumadık.
    Herkese nasip olmaz.

Üslup düşük, profil düşük, bomboş bir yazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 18:13:04 >

• quote:

Cowon s9 kullanmış biri olarak ve şimdide sony x-1050 kullanan biri olarak , ses kalitesi yönünden x-1050 çok daha iyi bir player zaten incelemelere bakarsanız x1050 ses kalitesi yününden s9'dan daha iyi yorumlarını okuyabilirsiniz , s9 da iyi ama sony'den sonra kulağınıza taktığınızda yapay bir sesle karşılaşıyorsunuz , + olarak tiz yok s9 da diyebilirim sony'nin eq ayarları hemen etki ediyor müziğe ... sony'nin üst serileri yani X ve yeni A 84x serisi S9 'dan ve J3 'den daha iyi , cowonların içinde benim en çok sesini beğendiğim U3 modeliydi şuanda olsa alıp kullanmak isterim

Bende u3 ten s9 , j3 veya iaudio 9'a geçmeyi düşünüyordum
    Sesi güzel ama 1 gb yetmiyor artık.
    Sony x1050 de pahalı.Ayrıca x1050 nin konusunda yanlış hatırlamıyorsam bir mesajınızda sony x1050 nin son sesi cowon un 25. seviyesine geliyor demiştiniz.Bende cowon da 35 seviyesine kadar çıkıyorum.Sırf bu yüzden sony almam
    Meizu m6 sl ye de iyi diyorlar.O da seçenekler arasında...

• Çok şerefli olduğun belli zaten. Adam takmış kıskançlığa Sanki herkes mühendislik okumak zorunda. Senin nasıl bir insan olduğun belli. Kusura bakma ama şu dünyada seni kıskanacak 1 kişi bile yoktur. Bu arada keşke şu şerefli diplomanı göstersen de bize kapak olsa. Yani mesele diploma değil ama sen S9 vs x1050 durumunu bile diplomaya getirdin. Bence Odtüye girememek sana baya koymuş. Kendini bu kadar yırtıyorsun ama diplomanı göster deyince ben uğraşmam öyle şeylerle diyebilirsin. Tabi burada saatlerce yazıp kendini yırtmak daha kolay. Olmayan diplomanın neyini göstereceksin? Şu meşhur diplomanı görmek isterdim. Sonra da ben okuyup beğenmediğim odtü transkriptimi gösteririm istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 26 Ekim 2010; 18:19:05 >
  • quote:

quote:

Bu arada madem bu kadar başarılı ve renkli bir hayatın var ve madem odtü'den diplomaların var, niye bizim gibi cahil insanlarla ağız dalaşına girip de tansiyonunu yükseltiyorsun ki? Senin artık belli bir yaşın var. Kalbine dikkat etmen lazım. Ben açıkçası bir yere müdür olsam veya kendimi senin kadar zeki zannetsem, kimse için kendimi yırtmazdım. Demekki ya senin söylediğin şeylerin hepsi yalan ya da senin psikolojik olarak bazı sorunların var. Bence her ikisi

Hepsi yalan da ondan 45 yaşında bir adam Türkiye'nin saygın kuruluşlarında Müdür , 2 üniversite bitirmiş , çok zeki , yalannnnn üste çıkmak için yapılan hareketler bunlar .

Hepsi kıskançlıktan kudurtacak kadar doğru.
    "Türkiye'nin saygın kuruluşlarında " lafına çok güldüm, savunma sanayini bile anlamamış.
    Sitede tanıyan herkes biliyor, tanışıp görüştüğümüz, iş yerime gelen kişiler üye burada.
    Türkiye'de eğitimsiz kesimin tam bir yansıması ,üzüntü verici.
    Üniversite sınavında mühendislik yazıp kazanamamış ve heat, dynamics, RF, ... bahsedelim dediğimizde anlayamadığı için yalana batmış bir kişilik.

Mühendislik isteyip kazanamamış "fasülye" dalında okuyan, adı duyulmamış üniversitenin fotokopi sorumlusu arkadaş.
    Kariyeri bu.

• @pckolik13;Siz varya sağır olmazsanız iyidir.Cowon'da 35 nedir yahu?Ses seviyesini acilen düşürmeniz gerek,yoksa sizi Meizu'da paklamaz,açık konuşayım.Bence bir işitme doktoruna gözükün.

@_AWESOME_;Sen de yangına körükle gitme dostum.

Bu arada;bu sayfada kimsenin ''Yalan'' yazdığını sanmıyorum.En nihayetinde bir Player için ''Makam'' kıyasını da gördüm ya;artık beni bu forumda hiçbir şey şaşırtamaz.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.