Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi bir cihaz ve birçok yenilik eklenmiş.
    Ancak iş ses kalitesine gelince Cowon S9'a göre üstün bir yanını göremediğim gibi aksine ses rengini sönük buldum.
    Equalizer ayarlarında hiçbir artısını görmedim.
    Ses kalitesini ölçmek için somut bir kriter yoktur. Tümüyle zevk meselesidir.
    Birçok kulaklığımla denedim ve Cowon S9'un daha canlı ses verdiğini gördüm.
    Okuduğum hiçbir kıyaslamada "ses kalitesi daha iyi diye" bir ifade görmedim.
    Cowon S9 asla yapay ses vermez ve çok canlı ses veren bir cihazdır.
    Cowon S9'da tizi ve bası tam istediğim oranda aldığımı söyleyebilirim.
    Bu nedenle benim seçimim Cowon S9'dan yana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 12:00:14 >
  • Bu sayfadan ayrılamayanların "seçim pişmanlığı" durumu açıkça belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Siz s9 kullanmaya devam edin hocam bu arada ;

quote:

Ses kalitesini ölçmek için somut bir kriter yoktur. Tümüyle zevk meselesidir.

Demişsiniz , eğer zevk meselesi ise ipod kullanıcıları ipod'un S9'dan daha iyi olduğunu söyleyince neden birden geriliyorsunuz ve ölümüne savunmaya kalkıyorsunuz s9'u ? ipod ile karşılaştıralamaz filan demeye başlıyorsunuz hemen ? zevk meselesi yaa o zaman onlara'da söyleyin haklısınız bu ses kalitesi zevk meselesidir diye , bazı şeyleri yazıyorsunuz ama at gözlüğü takarak yazıyorsunuz bilmem farkındamısınız ? Tamam S9 da güzel cihaz ama X-1050 için yaptığınız yorumlara ikisinide uzun bir süre kullanan biri olarak sadece gülerim , kaldıki Siz bu s9 topiğine sonradan dahil oldunuz siz s9'u almadan önce ben sahiptim bu cihaza avcumun içi gibi biliyorum s9'u . Daha önceki yazılarınızda kullandığınız keskin ifadeleri ipod s9'un rakibi olamaz , farklı kulvardalar gibi ifadelerin başına Bence'yi ekleyin , kalkıp burda birisi minton mp3 player s9'dan daha iyi derse onada zevk meselesi diyebilecekmisiniz acaba ?

1. Elbette S9 kullanmaya devam edeceğim. Sizin tavsiyenize gerek yok.

2. "at gözlüğü takarak yazıyorsunuz bilmem farkındamısınız" hakareti için şikayette bulundum, gereği yapılır umarım. Son derece objektif yorum yapıyorum ama niyeti farklı olanlar böyle algılayabilir, normaldir.

3. Siz yorumunuz yazdınız, ben de yazdım, çok basit. Ben size cevap yazmadım, alıntı yapan siz oldunuz.

4. "X-1050 için yaptığınız yorumlara ikisinide uzun bir süre kullanan biri olarak sadece gülerim"
    Ben zaten sizin yazdıklarınıza çok güldüm. Tamamen maksatlı değerlendirme.
    İlgilenmedim geçtim ve kendi deneyimi yazdım.
    X-1050'den memnun kalmadım, çok açık.

5. "Siz bu s9 topiğine sonradan dahil oldunuz siz s9'u almadan önce ben sahiptim bu cihaza avcumun içi gibi biliyorum s9'u"
    Elbette sonradan dahil olacağım, ben Cowon S9'u alalı neredeyse 2 sene oldu.
    Burası size ait bir sayfa değil. Daha fazla süre sahip olmak iyi müzik kulağına sahip olmak anlamına gelmez.

6. Minton Cowon S9'a rakip olabilecek bir cihaz olmadığından güler geçerim. Aynı ipod'a güldüğüm gibi.

7. ipod'un 2 modelin aylarca kullanıp memnun kalmadım, değerlendirmelerim yukarıda çok açık.

8. "birden geriliyorsunuz ve ölümüne savunmaya kalkıyorsunuz s9'u ? ipod ile karşılaştıralamaz filan demeye başlıyorsunuz hemen"
    Ölümüne savunmadım. Benim martavala karnım tok. Kimik kullanıcı olduğunu da iyi bilirim.

9. Bana cevap yazmanızdan hiç hoşnut olmadım, çünkü sizin buradaki diğer mesajlarınızı okudum ve hiçbir görüşünüzü beğenmedim.
    Tarzınızı da hiç beğenmedim. Müzik ve cihaz seçimlerinizi de hiç beğenmedim.
    Bana cevap yazdığınız için mecburen yazıyorum şimdi. Hiçbir şey paylaşacağım biri değilsiniz

10. Sizin görüşlerini samimi bulmuyorum. Gayet açık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AA_1965

Bu sayfadan ayrılamayanların "seçim pişmanlığı" durumu açıkça belli oluyor.

Arkadaşım hakkaten körü körüne savunuyorsun bazı şeyleri , S9'u verseler kutusunu açmadan satarım anında , neyin seçim pişmanlığı allah aşkına hey allahım , 10 kere alırdım şimdiye s9'u j3'ü , size şimdi hifiman hm801 'i versek siz hala s9'u savunmaya kalkarsınız

Uslubunuza dikkat edin ve haddinizi aşmayın.
    "Arkadaşım hakkaten körü körüne savunuyorsun" Ben sizin arkadaşınız değilim ve olmaya da niyetim yok.
    "Seçim pişmanlığı" lafı size söylenmemişti ama yerini bulmuş anlaşılan.
    Ben her cihazın kutusunu açarım. X-1050!u da denedim ve memnun kalmadım. Seçim Cowon S9'dan yana.
    Buradan neden ayrılamadığnız da ortada.
    Siz bana "hifiman" veremezsiniz ben istersem hemen alıp denerim. Kendinize gelin.

• quote:

quote:

1. At gözlüğü takarak demek bir hakaret değildir , hiçbirşeyi kabullenmeyip sadece kendi doğrularıyla yoluna devam eden anlamına gelmektedir , Türkçenizi geliştirmenizi öneririm size

2. Bu foruma giren herkes her konuya yazabilir sizin gibi insanları kovmaz , kovamaz buna yetkisi yoktur , gidin sony başlığı o tarafta gibisinden .

3.Ses kalitesini ölçmek için somut bir kriter yoktur. Tümüyle zevk meselesidir. verdiğim örneğe cevap vermediniz , köşeye sıkıştınız .

4. Forumdaki çoğu kişi sizin nasıl fanatik biri olduğunuzu bildiğinden kendi haline bırakın takılsın diyerekten cevap yazmıyor size ama birinin size cevap yazması gerekiyordu , ki yazdığım cevapta gayet düzgün bir cevap

5. Sesten ve ses kalitesinden anlamıyorsunuz bu apaçık belli , belli bir cihaza odaklanmışsınız ve sürekli onu övüp duruyorsunuz , çünki başka birşey bilmiyorsunuz , Sony x1050'yi dinlemediniz yalan söylüyorsunuz sırf burada bir takım iddialar ortaya koyabilmek için , 10 kişiden 9'u x1050'yi tercih ederken aralarında bir tek siz S9 deyip cıkarsınız işin içinden , çünki müzik kulağınız yok sesten anlamıyorsunuz

6. Kullandığınız kulaklık ne allah aşkına en son AKG k324p mi ne öyle vasat bir kulak içi kulaklığını kullanıyordunuz , bu işlerden anlasaydınız , öncelikle kulaklığınızı ve playerınızı değiştirirdiniz ,siz şimdi AKg sm3 den daha iyi filan demeye başlarsınız çünki sizin sahip olduğunuz şey en iyisidir , siz sahipsiniz ya o yüzden ...

7. İyinin iyisi herzaman vardır bunu unutmayın sanıyorum siz bir 10 sene daha s9 kullanırsınız ve hala sizin için en iyisi s9 olmaya devam eder

Cowon S9 Sony x1050'den iyi olamaz bunu iyi bir kulağı olan herkes anlayabilir , x-1050 serisi ses berraklığı tiz ve bass kalitesi ile s9'dan cok daha üstün bir cihazdır S9 da kullandım , şuanda bedava verseler kullanmadan satarım , ses kalitesi x-1050'ye göre cok sönük kalıyor maalesef detaysız sesler boğuk cıkan yapay basslar s9'un en kötü yanlarıdır. bu bilinen bir gerçektir . S9 x-1050'nin rakibi olamaz farklı kulvardalar , internetteki incelemelere bakınız ya da dünyanın en büyük forumu olan head-fi bir başlık açarak x-1050 vs s9 diye ses kalitesi açısından oylar toplansa x0150 açık ara 1. olur . Eq ayarları s9 da az etki ediyor x1050 de ise 1 kademe bile sesde büyük bir değişime sebep oluyor , Digital S master amp dediğimiz teknoloji ses kalitesini arttıran en önemli unsurdur .

1. "At gözlüğü takarak"
    Ağır bir hakarettir. Vizyonu dar anlamına gelir ki bunu bana söyleyebilecek eğitim ve tecrübeye sahip değilsiniz.
    Eğitiminiz yetersiz.
    Türkçem ve İngilizcem mükemmeldir.
    Sizin geliştirmeniz daha uygun olur.

2. Ben kimseyi kovmadım. Sony başlığını hatırlattım.

3.Ses kalitesini ölçmek için somut bir kriter yoktur. Tümüyle zevk meselesidir.
    Örnek vermediniz, cevabı önermenin içinde zaten.
    Beni köşeye sıkıştırabilecek kabiliyette ve eğitimde değilsiniz.

4. Asıl sizin ne amaçla olduğunuzu herkes biliyor.
    "Fanatik" hakareti için yine şikayet ettim sizi.
    Siz bana cevap yazabilecek nitelikte biri değilsiniz.

5. Ses kalitesinden ne kadar anladığımı ölçebilecek biri değilsiniz eğitiminiz buna müsait değil.
    Akademik kariyeriniz ve hiçbir diplomanız olmadan ahkam kesmektesiniz.
    "yalan söylüyorsunuz" iddiası ve iftirası için şikayette bulundum.
    Sony x1050yi test ettim ve görüşlerimi yazdım.
    Sizin müzik kulağınız olduğunu size kim söyledi, ehliyetiniz nedir?
    Eğitiminiz nedir? Diplomanız var mı? Güldürmeyin.

6. Kullandığım onlarca kulaklık açtığım 2. ayrı başlıkta mevcut, girer bakarsınız.
    Benim sahip olduğum cihaz sayısı sizi dehşete düşürecek kadar fazla. Haddiniz bilin.
    10 kişiden 9'u x1050 tercih etmiyor. Tamamen hayal ürünü bir veri.

7. AKG k324p kullandığım en ucuz kulaklıklardan biridir ve gayet iyi bir kulaklıktır fiyatına göre.

8, "İyinin iyisi herzaman vardır"
    Evet çok doğru ama bu Sony X1050 değil ve önerecek en son kişi bile değilsiniz.
    Sizin amacınızın ticari olduğunu site biliyor.

9. Cowon S9, Sony X1050'dan açık biçimde daha canlı ve net ses veriyor.
    Bunu sadece kulağı olan herkes anlayabilir.
    Sony x1050, Cowon S9'un rakibidir ve benim seçimim Cowon S9'dan yana.
    Sizin son paragraftaki amaçlı değerlendirmeleriniz açıkça ortaya koyuyor.
    Cowon S9 en detaylı ve net ses veren cihazlardan biridir.
    Boğuk ses verdiğini söyleyen birine tüm uzmanlar ve kullanıcılar gülüyordur şimdi.
    X1050'nin equalizer ayarları için söyledikleriniz abartı ve yanlış bilgiden ibaret.
    Internette onlarca değerlendirme okudum ve X1050'nin çok iyi puan aldığını hiç görmedim. Yanlış bilgi vermişsiniz yine.
    Cowon S9, hiç yapay olmayan bas ve tiz sunar.
    Aksi görüş bildiren kimseye rastlamadım ve duymadım. Siz bir ilk oldunuz.
    "x-1050 vs s9 diye ses kalitesi açısından oylar toplansa x0150 açık ara 1." gibi bir hayal söz konusu değil.

10 . Tümüyle pişmanlık kokan bir yazı yazmışsınız.
    Cowon S9'daki ses kalitesini ve canlılığı X1050'da yakalayamamış ve satıyorsunuz.
    Amacınız kendinizi öne çıkarmak ve ticari kaygılar.
    Hepsi bu, sizi gayet iyi biliyor site.

11. Eğitim ve diploma sahibi olmak için geç kalmadıysanız kendinizi geliştirmeye çalışın.
    Mağazadan cihaz almakla bilgili olunmaz.
    Teknik bilginiz ve diplomanız olmadığından yazılarını birbirinin aynı.

--------

Edit: İmla

--------

"Cowon S9'u bedava verseler kullanmam" deyip de senelerce kullandığını söyleyen birinin ciddiyeti de ortada. Çok gülünç.

Sen bana yazmaya devam edersen bende sana yazacağım ;

1 . Sizi bana eğitimsiz ve bilgisiz dediğiniz için şikayet ettim ,

2. Benim tartışacak nitelikte değilsiniz , 65 doğumlu olduğunuz için kulaklıklarınıza bakım yaptırmanızı öneririm sesden anlamıyorsunuz , uyduruk bir kulaklık kullanıp ahkam kesecek ve yorum yapacak nitelikte değilsiniz Sayın ses profösürü zat .

3. X1050'yi satıyorum çünki daha iyisini alacağım sizin gibi küçük bir dünya içinde yaşamayıp farklı alternatiflere yöneliyorum , yıllarca aynı malı kullanmıyorum .

4. Diplomam ve eğitim seviyemden sizene ?? , kaldı ki 2 üniversite bitirmiş ve halen üniversitede çalışan birisiyim , siz benimle aşık atacak kalitede değilsiniz kendinize gelin .

5. Daha öncede bu takım tartışmalara girdiniz ve foruma yazmama kararı almıştınız ne çabukta fikrinizden dönüp burada hala laf yetiştiriyorusunuz ?

6 . Bu forum sizin gibileri çok gördü ve cevabını her zaman aldı , bu forumda sabit fikirlilere yer yok , o yüzden eleştirilere mahkumsunuz , siz nasıl ki ipod'u ya da x-1050'yi beğenmeyip yerden yere vuruyorsanız diğer herkes de istediği yorumu yapabilir buna siz karışamazsınız ve emir verir gibi konuşamazsınız

7. Cowonun yapay ses verdiğini bu foruma giren mp3 player müdavimlerinin ve ses kalitesinden anlayan herkesin anlaştığı ortak bir noktadır , fakat sizin için dünyanın en playerı olan s9 'dur . Sizi kimse bu fikrinizden vazgeçiremez , Vazgeçirmeye çalışana anında muhalefet olursunuz sizin daha önceki tartışamalarınızdan "NE" olduğunuzu herkes çok iyi biliyor , şu forumdaki herkes size gülüyor haberiniz yok

8 . Piyasadaki tüm playerları alacak ve kullanacak nitelikteyim , pişman olsa idim 100 kere daha S9 alacak güçteyim bunu siz anlayamazsınız , sizin gibi s9 gurusu değilim maalesef kusura bakmayın , insan farklı şeyleri denemedikçe hep kendisininkinin en iyi olduğunu düşünür sizin düştüğünüz durum budur .

9. Ben mağazadan cihaz almam onu sizin gibi neyin ne olduğunu bilmeyenler alır , alışverişlerimi yurt dışı sitelerinden yaparım belli bir araştırma sürecinin sonunda , siz bu konuda çok zayıfsınız , yeterli derecede ingilizce bilginiz olsa idi Head-fi gibi bir foruma girip orada hangisinin daha iyi bir ses kalitesine sahip olduğu sorusunu sorup öğrenirdiniz .

10. Benimle tartışmaya girerseniz cevabınızı her zaman alırsınız bunu asla unutmayın

• Dünya'nın en iyi inceleme sitelerinden biri olan cnet incelemesi iki cihazın karşılaştırılması ve galip = Sony x1050

http://cnettv.cnet.com/x-series-vs-cowon-s9/9742-1_53-50076144.html

ama bu da sizi tatmin etmeyecek çünki S9 daha iyi
  • 1. Bana ilk cevabı siz yazdınız.
    "Sen" demek haddiniz aşmış.
    Uslüp ve eğitim probleminiz var.

2. Eğitimsiz olduğunuz ve hiçbir diploma sahibi olmadığınızdan bu durumu yansıtan bir cevap gelmiş.
    Kulak yaşla bozulmaz en ünlü sanatçılar 70 yaşını aşmıştır.
    Eğitimsiz olduğunuzdan yanılgı olmuş.
    "Ses profesörü" olmaz. Çok gülünç bir cevap.

3. X1050'yi satıyorsunuz çünkü Cowon S9'daki kaliteyi yakalayamadınız, gayet açık.

4. Üniversite(ler) bitirmediniz ve teknik bir diplomanız yok.
    Ben Elektrik-Elektronik Müh. MS ve ve Makina Müh. MS derecelerine sahibim.
    Yani sizin rüyanızda göremeyeceğiniz bir kariyer.

5. Ben canımın isteği zaman istediği yere yazarım.
    Atıcılar çoğaldığında gelip bir çeki düzen vermek iyi oluyor.

6. Bu forum sizin gibi eğitimsizleri çok gördü
    Hepsi ayıklandı.
    Emir verir gibi konuşurum keyfiyet meselesi.
    Herkese hak ettiği muamele.

7. Sizin "ne olduğnuzu" tüm site biliyor.
    Ticari kaygılar ve pişmanlık dolu bir.
    Herkesle kavga eden birsisiniz. Cezalar aldınız.
    Üslup probleminiz var.

8. Cowon S9 en "doğal" ses veren" flac-playerlardandır.
    Tartışılmayacak kadar açıkça kabul edilmiştir.
    Aksini söuylemek komik olmuş.

9. Piyasadaki her cihazı kolayca alabilecek nitelikte değilsiniz.
    Sürekli cihaz satmaya çalışan birinin durumu ortadadır.
    Tenik bilgi ve eğitim eksiğiniz de ortada.
    Cowon S9'ı alabilecek durumda değilsiniz, günlerce cihaz satmak için diler döktünüz.
    Site biliyor herşeyi, güldürmeyin.

9. Tüm site satış noktalarını adı da "mağaza"dır.
    Bilgi eksikliği olmuş yine.
    Benim üye olduğum onlara site de yeterli araştırmayı yapıyorum ama yabancı cdil bilmediğiniz için siz kısıtlı araştırma yapmışsınız.,
    Cowon S9 en üst sıralarda yer almaktadır.

10. Sizinle tartışmaya girmem çünkü teknik bilgi ve eğitiminiz yok.
    Cevap vermezsiniz. Başlatan sizsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 15:26:39 >

• quote:

Dünya'nın en iyi inceleme sitelerinden biri olan cnet incelemesi iki cihazın karşılaştırılması ve galip = Sony x1050

Bu kıyaslamayı dinliyorum birazdan görüşüm yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 15:23:52 >

• quote:

Dünya'nın en iyi inceleme sitelerinden biri olan cnet incelemesi iki cihazın karşılaştırılması ve galip = Sony x1050

Eve, şimdi bu karşılaştırmayı dinledim ve bakalım:

- Bu karşılaştırmada çeşitli kriteler sınıflanarak ayrı puanlar verilmiş.
    - 3 kişinin puanlarını ortalaması alınmış ve editör bunlardan biri.
    - Yapım kalitesi ve dış görünüş kıyaslamada Sony önde çıkmış . Katılıyorum.
    - Navigasyon, menuler ve iconlar gibi bir kıyaslamada Sony önde çıkmış . Katılıyorum.
    - Format desteği konusunda elbette beklendiği üzere Cowon S9 önde çıkmış ki en önemli kriterlerden biridir. Katılıyorum.
    - Ses kalitesi meselesine gelince "BOTH HAVE EXCELLENT QUALITY" denmiş. İşte sözün bittiği yer.
    - Ses geliştiricilerde Sony az farkla önde çıkmış. Ben de bir fark görememiştim.
    - Fiyat/değer kıyaslamasında Cowon S9 önde çıkmış. Katılıyorum.
    - Netice 3.9'a 3.6 ve benim önem verdiğim kriterler açısından Cowon S9 galip.

Okuyup anlamak önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 15:40:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1. At gözlüğü takarak demek bir hakaret değildir , hiçbirşeyi kabullenmeyip sadece kendi doğrularıyla yoluna devam eden anlamına gelmektedir , Türkçenizi geliştirmenizi öneririm size

2. Bu foruma giren herkes her konuya yazabilir sizin gibi insanları kovmaz , kovamaz buna yetkisi yoktur , gidin sony başlığı o tarafta gibisinden .

3.Ses kalitesini ölçmek için somut bir kriter yoktur. Tümüyle zevk meselesidir. verdiğim örneğe cevap vermediniz , köşeye sıkıştınız .

4. Forumdaki çoğu kişi sizin nasıl fanatik biri olduğunuzu bildiğinden kendi haline bırakın takılsın diyerekten cevap yazmıyor size ama birinin size cevap yazması gerekiyordu , ki yazdığım cevapta gayet düzgün bir cevap

5. Sesten ve ses kalitesinden anlamıyorsunuz bu apaçık belli , belli bir cihaza odaklanmışsınız ve sürekli onu övüp duruyorsunuz , çünki başka birşey bilmiyorsunuz , Sony x1050'yi dinlemediniz yalan söylüyorsunuz sırf burada bir takım iddialar ortaya koyabilmek için , 10 kişiden 9'u x1050'yi tercih ederken aralarında bir tek siz S9 deyip cıkarsınız işin içinden , çünki müzik kulağınız yok sesten anlamıyorsunuz

6. Kullandığınız kulaklık ne allah aşkına en son AKG k324p mi ne öyle vasat bir kulak içi kulaklığını kullanıyordunuz , bu işlerden anlasaydınız , öncelikle kulaklığınızı ve playerınızı değiştirirdiniz ,siz şimdi AKg sm3 den daha iyi filan demeye başlarsınız çünki sizin sahip olduğunuz şey en iyisidir , siz sahipsiniz ya o yüzden ...

7. İyinin iyisi herzaman vardır bunu unutmayın sanıyorum siz bir 10 sene daha s9 kullanırsınız ve hala sizin için en iyisi s9 olmaya devam eder

Cowon S9 Sony x1050'den iyi olamaz bunu iyi bir kulağı olan herkes anlayabilir , x-1050 serisi ses berraklığı tiz ve bass kalitesi ile s9'dan cok daha üstün bir cihazdır S9 da kullandım , şuanda bedava verseler kullanmadan satarım , ses kalitesi x-1050'ye göre cok sönük kalıyor maalesef detaysız sesler boğuk cıkan yapay basslar s9'un en kötü yanlarıdır. bu bilinen bir gerçektir . S9 x-1050'nin rakibi olamaz farklı kulvardalar , internetteki incelemelere bakınız ya da dünyanın en büyük forumu olan head-fi bir başlık açarak x-1050 vs s9 diye ses kalitesi açısından oylar toplansa x0150 açık ara 1. olur . Eq ayarları s9 da az etki ediyor x1050 de ise 1 kademe bile sesde büyük bir değişime sebep oluyor , Digital S master amp dediğimiz teknoloji ses kalitesini arttıran en önemli unsurdur .

1. "At gözlüğü takarak"
    Ağır bir hakarettir. Vizyonu dar anlamına gelir ki bunu bana söyleyebilecek eğitim ve tecrübeye sahip değilsiniz.
    Eğitiminiz yetersiz.
    Türkçem ve İngilizcem mükemmeldir.
    Sizin geliştirmeniz daha uygun olur.

2. Ben kimseyi kovmadım. Sony başlığını hatırlattım.

3.Ses kalitesini ölçmek için somut bir kriter yoktur. Tümüyle zevk meselesidir.
    Örnek vermediniz, cevabı önermenin içinde zaten.
    Beni köşeye sıkıştırabilecek kabiliyette ve eğitimde değilsiniz.

4. Asıl sizin ne amaçla olduğunuzu herkes biliyor.
    "Fanatik" hakareti için yine şikayet ettim sizi.
    Siz bana cevap yazabilecek nitelikte biri değilsiniz.

5. Ses kalitesinden ne kadar anladığımı ölçebilecek biri değilsiniz eğitiminiz buna müsait değil.
    Akademik kariyeriniz ve hiçbir diplomanız olmadan ahkam kesmektesiniz.
    "yalan söylüyorsunuz" iddiası ve iftirası için şikayette bulundum.
    Sony x1050yi test ettim ve görüşlerimi yazdım.
    Sizin müzik kulağınız olduğunu size kim söyledi, ehliyetiniz nedir?
    Eğitiminiz nedir? Diplomanız var mı? Güldürmeyin.

6. Kullandığım onlarca kulaklık açtığım 2. ayrı başlıkta mevcut, girer bakarsınız.
    Benim sahip olduğum cihaz sayısı sizi dehşete düşürecek kadar fazla. Haddiniz bilin.
    10 kişiden 9'u x1050 tercih etmiyor. Tamamen hayal ürünü bir veri.

7. AKG k324p kullandığım en ucuz kulaklıklardan biridir ve gayet iyi bir kulaklıktır fiyatına göre.

8, "İyinin iyisi herzaman vardır"
    Evet çok doğru ama bu Sony X1050 değil ve önerecek en son kişi bile değilsiniz.
    Sizin amacınızın ticari olduğunu site biliyor.

9. Cowon S9, Sony X1050'dan açık biçimde daha canlı ve net ses veriyor.
    Bunu sadece kulağı olan herkes anlayabilir.
    Sony x1050, Cowon S9'un rakibidir ve benim seçimim Cowon S9'dan yana.
    Sizin son paragraftaki amaçlı değerlendirmeleriniz açıkça ortaya koyuyor.
    Cowon S9 en detaylı ve net ses veren cihazlardan biridir.
    Boğuk ses verdiğini söyleyen birine tüm uzmanlar ve kullanıcılar gülüyordur şimdi.
    X1050'nin equalizer ayarları için söyledikleriniz abartı ve yanlış bilgiden ibaret.
    Internette onlarca değerlendirme okudum ve X1050'nin çok iyi puan aldığını hiç görmedim. Yanlış bilgi vermişsiniz yine.
    Cowon S9, hiç yapay olmayan bas ve tiz sunar.
    Aksi görüş bildiren kimseye rastlamadım ve duymadım. Siz bir ilk oldunuz.
    "x-1050 vs s9 diye ses kalitesi açısından oylar toplansa x0150 açık ara 1." gibi bir hayal söz konusu değil.

10 . Tümüyle pişmanlık kokan bir yazı yazmışsınız.
    Cowon S9'daki ses kalitesini ve canlılığı X1050'da yakalayamamış ve satıyorsunuz.
    Amacınız kendinizi öne çıkarmak ve ticari kaygılar.
    Hepsi bu, sizi gayet iyi biliyor site.

11. Eğitim ve diploma sahibi olmak için geç kalmadıysanız kendinizi geliştirmeye çalışın.
    Mağazadan cihaz almakla bilgili olunmaz.
    Teknik bilginiz ve diplomanız olmadığından yazılarını birbirinin aynı.

--------

Edit: İmla

--------

"Cowon S9'u bedava verseler kullanmam" deyip de senelerce kullandığını söyleyen birinin ciddiyeti de ortada. Çok gülünç.

Sen bana yazmaya devam edersen bende sana yazacağım ;

1 . Sizi bana eğitimsiz ve bilgisiz dediğiniz için şikayet ettim ,

2. Benim tartışacak nitelikte değilsiniz , 65 doğumlu olduğunuz için kulaklıklarınıza bakım yaptırmanızı öneririm sesden anlamıyorsunuz , uyduruk bir kulaklık kullanıp ahkam kesecek ve yorum yapacak nitelikte değilsiniz Sayın ses profösürü zat .

3. X1050'yi satıyorum çünki daha iyisini alacağım sizin gibi küçük bir dünya içinde yaşamayıp farklı alternatiflere yöneliyorum , yıllarca aynı malı kullanmıyorum .

4. Diplomam ve eğitim seviyemden sizene ?? , kaldı ki 2 üniversite bitirmiş ve halen üniversitede çalışan birisiyim , siz benimle aşık atacak kalitede değilsiniz kendinize gelin .

5. Daha öncede bu takım tartışmalara girdiniz ve foruma yazmama kararı almıştınız ne çabukta fikrinizden dönüp burada hala laf yetiştiriyorusunuz ?

6 . Bu forum sizin gibileri çok gördü ve cevabını her zaman aldı , bu forumda sabit fikirlilere yer yok , o yüzden eleştirilere mahkumsunuz , siz nasıl ki ipod'u ya da x-1050'yi beğenmeyip yerden yere vuruyorsanız diğer herkes de istediği yorumu yapabilir buna siz karışamazsınız ve emir verir gibi konuşamazsınız

7. Cowonun yapay ses verdiğini bu foruma giren mp3 player müdavimlerinin ve ses kalitesinden anlayan herkesin anlaştığı ortak bir noktadır , fakat sizin için dünyanın en playerı olan s9 'dur . Sizi kimse bu fikrinizden vazgeçiremez , Vazgeçirmeye çalışana anında muhalefet olursunuz sizin daha önceki tartışamalarınızdan "NE" olduğunuzu herkes çok iyi biliyor , şu forumdaki herkes size gülüyor haberiniz yok

8 . Piyasadaki tüm playerları alacak ve kullanacak nitelikteyim , pişman olsa idim 100 kere daha S9 alacak güçteyim bunu siz anlayamazsınız , sizin gibi s9 gurusu değilim maalesef kusura bakmayın , insan farklı şeyleri denemedikçe hep kendisininkinin en iyi olduğunu düşünür sizin düştüğünüz durum budur .

9. Ben mağazadan cihaz almam onu sizin gibi neyin ne olduğunu bilmeyenler alır , alışverişlerimi yurt dışı sitelerinden yaparım belli bir araştırma sürecinin sonunda , siz bu konuda çok zayıfsınız , yeterli derecede ingilizce bilginiz olsa idi Head-fi gibi bir foruma girip orada hangisinin daha iyi bir ses kalitesine sahip olduğu sorusunu sorup öğrenirdiniz .

10. Benimle tartışmaya girerseniz cevabınızı her zaman alırsınız bunu asla unutmayın

1. Ban ilk cevabı siz yazdınız.
    "Sen" demek haddiniz aşmış.
    Uslüp ve eğitim probleminiz var.

2. Eğitimsiz olduğunuz ve hiçbir diploma sahibi olmadığınızdan bu durumu yansıtan bir cevap gelmiş.
    Kulak yaşla bozulmaz en ünlü sanatçılar 70 yaşını aşmıştır.
    Eğitimsiz olduğunuzdan yanılgı olmuş.
    "Ses profesörü" olmaz. Çok gülünç bir cevap.

3. X1050'yi satıyorsunuz çünkü Cowon S9'daki kaliteyi yakalayamadınız, gayet açık.

4. Üniversite(ler) bitirmediniz ve teknik bir diplomanız yok.
    Ben Elektrik-Elektronik Müh. MS ve ve Makina Müh. MS derecelerine sahibim.
    Yani sizin rüyanızda göremeyeceğiniz bir kariyer.

5. Ben canımın isteği zaman istediği yere yazarım.
    Atıcılar çoğaldığında gelip bir çeki düzen vermek iyi oluyor.

6. Bu forum sizin gibi eğitimsizleri çok gördü
    Hepsi ayıklandı.
    Emir verir gibi konuşurum keyfiyet meselesi.
    Herkese hak ettiği muamele.

7. Sizin "ne olduğnuzu" tüm site biliyor.
    Ticari kaygılar ve pişmanlık dolu bir.
    Herkesle kavga eden birsisiniz. Cezalar aldınız.
    Üslup probleminiz var.

8. Cowon S9 en "doğal" ses veren" flac-playerlardandır.
    Tartışılmayacak kadar açıkça kabul edilmiştir.
    Aksini söuylemek komik olmuş.

9. Piyasadaki her cihazı kolayca alabilecek nitelikte değilsiniz.
    Sürekli cihaz satmaya çalışan birinin durumu ortadadır.
    Tenik bilgi ve eğitim eksiğiniz de ortada.
    Cowon S9'ı alabilecek durumda değilsiniz, günlerce cihaz satmak için diler döktünüz.
    Site biliyor herşeyi, güldürmeyin.

9. Tüm site satış noktalarını adı da "mağaza"dır.
    Bilgi eksikliği olmuş yine.
    Benim üye olduğum onlara site de yeterli araştırmayı yapıyorum ama yabancı cdil bilmediğiniz için siz kısıtlı araştırma yapmışsınız.,
    Cowon S9 en üst sıralarda yer almaktadır.

10. Sizinle tartışmaya girmem çünkü teknik bilgi ve eğitiminiz yok.
    Cevap vermezsiniz. Başlatan sizsiniz.

1. Eğitimsiz ve bilgisiz hiçbir şeyden haberi olmayan siz ! yaşlandıkça insan kulağının frekansları yeteri kadar iyi duyamacağını bilmiyorsunuz ve laf olsun torba dolsun diye sırf bana cevap yazabilmek için yazıyorsunuz kulaklıklarınız paslandığı için cowonun o yüksek sesi sizin kulaklarınızı anca doyurabiliyor belkide

2. X-1050 'yi satıyorum çünki hem s9 dan hemde x-1050 den de daha iyi bir cihaz alacağım için satıyorum sizin dünyanız s9 kadar siz bunu idrak edecek yapıda değilsiniz , anlama probleminiz var yine yaşınıza veriyorum

3. Diplolamalarımı ve akademik kariyerimi öğrendğin zaman elime öpecek düzeye geleceğini unutmamalısın .

4. Emir verir gibi konuşursanız cevabınızı alırsınız karşınızda çocuk yok burasıda askeriye değil .

5. Sizin gibi eğitimsiz ve tek düze yaşayan insanlarla her zaman tartışırım ta ki onları adam edene dek .

6. Sürekli yeniliklere açık olan birisiyim sizin gibi senelerdir S9 müptelası değilim başka bir player denemediğiniz için sizin için en iyisi her zaman s9'dur sizi bu düşüncenizden kimse vazgeçiremez , vazgeçirmeye çalışan birisi sizin düşmanınızdır .

7. Cowon S9 ' u yine aldığım fiyata sattım , ben aldığım ve sattığım cihazlardan zarar etmem ya da ettiğim zarar minimumdur , ama siz bir cihazı alıp onu yıllarca kullanıp en iyisi budur diye kendinize gurur yapmışsınız acınacak haldesiniz , forumdaki arkadaşlar sizinle tartışmaya girmek istemiyor bu adam hiçbirşeyden anlamıyor bırakın kendi halinde takılsın diyerekten , ama siz hala devam ediyorsunuz , aferin size... devam ediniz bu gidişle kendinizi geliştiremezsiniz yazık birde yok ben mühendisim gibi çocukca laflara girmişsiniz , şov yapıyorsunuz ve forum ahaliside size gülüyor .

8. Kullandığınız vasat kulaklıkla yorum yapma hakkınız bile yokken kalkıp ahkam kesiyorsunuz , ilk önce paranıza kıyıp adam gibi bir kulaklık alın ondan sonra karşıma geçin , gerçi siz yine bildiğinizi okursunuz o ne şüphe !

9. Sizin gibi mühendisleri çok gördüm ben , çevremde de var , elektrik mühendisiyim diyorsunuz florasan lambayı bile takacak bilginiz yoktur eminim , kitaptan okuyup okuyup gelmişsiniz biryerlere , belli bir kariyer yapacak nitelikte değilsiniz dar görüşünüzden dolayı sizi çözmek cok kolay .

• quote:

quote:

- Navigasyon, menuler ve iconlar gibi bir kıyaslamada Sony önde çıkmış . Katılıyorum.
    - Format desteği konusunda elbette beklendiği üzere Cowon S9 önde çıkmış ki en önemli kriterlerden biridir. Katılıyorum.
    - Ses kalitesi meselesine gelince "BOTH HAVE EXCELLENT QUALITY" denmiş. İşte sözün bittiği yer.
    - Ses geliştiricilerde Sony az farkla önde çıkmış. Ben de bir fark görememiştim.

Okuyup anlamak önemli.

Sonuçta kim kazanmış Sony'mi ? bitti ! boşuna yazıp kendini forum ahalisine güldürtme

• quote:

quote:

quote:

Okuyup anlamak önemli.

Sonuçta kim kazanmış Sony'mi ? bitti ! boşuna yazıp kendini forum ahalisine güldürtme

Ne kadar eğitimsiz olduğunuz ortaya çıktı.
    İngilizceniz olmadığı için anlamamışsınız.
    Biz anlattık.
    Ayrı ktriterler var ve Cowon S9 ses kalitesinde aynı (excellent) ve format desteğinde önde.
    Sonuç olarak sizin tümüyle uydurma görüşleriniz kendi linkinizle çürümüş.
    Tüm forum size gülmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 15:55:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okuyup anlamak önemli.

Ne kadar eğitimsiz olduğunuz ortaya çıktı.
    İngilizceniz olmadığı için anlamamışsınız.
    Biz anlattık.
    Ayrı ktriterler var ve Cowon S9 ses kalitesinde aynı (excellent) ve format desteğinde önde.
    Sonuç olarak sizin tümüyle uydurma görüşleriniz kendi linkinizle çürümüş.
    Tüm forum size gülmekte.

X-1050'nin s9 dan ses kalitesi konusunda çok daha iyi olduğu hakkında bir sürü link verebilirim bu sadece bir örnekti , bilgisiz olduğun kadar da inatçısında ingilizcen madem mükemmel ötesi gir bak bakalım head-fi forumlarına orada biraz bilgilen , ama dikkat et orada seni yerler ve burda küçük düştüğünden daha da küçük düşersin orada , gerçi o forumada s9 hastalığını yayarsın belli olmaz

• 1. "kulağının frekansları yeteri kadar iyi duyamacağını bilmiyorsunuz "
    Eğitiminiz yok. Bende Makina BS ve Elektrik MS var. Kıskanmanızın size faydası yok.
    Çok gülünç ve asılsız bir iddia. 45 yaşında birin kulağına birşey olmaz. Tüm forum gülüyor.
    Audio test sonucumda %98 efektif çıktı.

2. X-1050 'yi satıyorsunuz çünkü pişmansınız. Cowon S9'daki canlı sesi özlediniz. Çok açık.
    Anlama problemimi yok sizin bilgi ve eğitim probleminiz var.
    Yaşınız ve eğitiminiz sığ. İleride aynı yerde bile olamayacaksınız.

3. "Diplolamalarımı ve akademik kariyerimi öğrendğin zaman elime öpecek düzeye geleceğini unutmamalısın"
    Hodri meydan hadi bakalım ne mezunusunuz öğrenelim.
    Diploma görelim.
    Yazışmayı bilmeyen saygısızların eli öpülmez.

4. Askeriyede sizin gibilere çok şey öğrettim ben.

5. Benim eğitimim: BS Makina, MS Elektrik-Elektronik - ODTÜ
    Kendine güvenen çıkarsın daha iyisini görelim.
    Beni adam etmeye gerek yok olmayanlarla uğraşıyor eğitiyoruz.

6. Siz yeniliğe açık olamazsınız çünkü eğitim ve bilgi sahib değilsiniz.
    Bilgi ve tecrübeniz yok. Yabancı dil bilmediğinizden yenilikleri takip etme imkanınız yok.

7. Ben cihaz alıp satmam. Alırım durur.
    Bu işle uğraşanların amacı belli.
    Kimseye acıyabilecek bir durumda değilsiniz.
    Cihazı satmaya çalışıp dil döktüğünüzü hatırlayıp gülüyorum.
    Bana birçok destek mesajı geliyor ve sizin nasıl biri olduğunuzdan şikayet ediyorlar.
    Hakkınızda neler yazdıklarını buraya yazsam bir daha siteye giremezsiniz.
    Benim kendimi geliştirmem değil sizin hemen üniversite sınavına girip okumaya başlamanız önemli.
    Mühendislik konusunda tartışalım şüphesi veya iddiası olanı hemen 2 laf ile bitireyim.
    Ne konuşalım: heat, mechanics, dynamics, vibration, thermo, energy, RF, varsa bildiğiniz hodri meydan.
    Herkes size gülüyor.

8. Tam 17 adet kulaklık sahibi. Hangisi vasat olanı?
    Güldüm ve gülüyorum. Çocukça laflar bunlar.
    "Adam gibi kulaklık " çok elimde.

9. Benim gibi mühendisleri çok kıskandığınız belli.
    Size acımamak elde değil.
    Türkiye'nin en önemli savunma sanayi şirketinin üretim müdürüyüm ben.
    Size Mars kadar uzak bir durum.

------

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 26 Ekim 2010; 16:46:51 >

• Benim buna sabrım yetmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.
    Benim buna sabrım yetmezdi

İşte insan 45 yaşında bile olsa olgunlaşmamış olabiliyor Cevap yazmayayım dedim ama duramadım. Adam hala siz s9'un sesini özlemişsiniz diyor. Adam özlese gider aynı gün alır zaten. S9'un fiyatı X1050'nin yarısı. Bulunmaz hint kumaşı değil yani. Herşeyi ben bilirim havalarına giren ve sadece yaşı büyümüş kişilerle tartışmaya girmeyin. Zaten sizi anlamazlar. Senin ingilizcen yok, senin diploman yok sen cahilsin gibi karşındakini tanıyormuş gibi konuşması da tartışmaya girecek bilgisi olmadığından zaten. Anca boş konuşsun. Tüm forum gülüyormuş Tüm forumu bilmiyorum ama S9'u mükemmel mp3 çalar yapan sana çoğu kişi gülüyor emin ol. Bana da cevap yazar şimdi ama yazsın. Çok da ...(umrumda anlamında yani )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 26 Ekim 2010; 16:32:22 >

• Şu konuya her girdiğimde kendimi ''Fight Club'' izlemiş gibi hissediyorum.

Yahu;bu kadar gerginliğe ne gerek var?En nihayetinde ikisi de birer player.Bir Player için bu kadar gerilmeye değmez.

Cnet biraz genele hitap eden bir kıyaslama yapmış,ben buradaki kişileri baz alarak yapayım.(''Onlardan daha iyiyim.'' falan demiyorum ha.)

Şimdi;S9'un kullanıcısını pişman etmeyeceği açık.X1050 ve A845'in de öyle.

1.Harika bir pil ömrü var S9'un.X1050 ve A845'in de pil ömürleri kötü değil ama Cowon burada bariz önde.Çok müzik dinlemeyi seven ben Cowon'u tercih ederim bu noktada.

2.16 Ohm ve yakını kulaklıklar için bu kadar şiddetli sesi(40 mW ve üstü.) asla ve asla tavsiye etmem ama 100 Ohm civarı kulaklıkları Cowon muhtemelen sıkıntısız sürecekken,Sony'ler sıkıntı çıkarır.

3.''Flat'' seste karşılaştırılacak bir taraf yok.Sony kazanır burada.

4.Equalizer konusunda ikisi de harika.Efekt konusunda ise;ben Sony'lerin efektlerinden sadece Clear Bass ve Clear Stereo'yu kullanışlı buluyorum.Diğerleri pek başarılı efektler değil.(Kimse kusura bakmasın.)Ancak efekt konusunda Cowon'lar yüz güldürmeyi daha iyi başarabilir.Çok daha fazla kombinasyon ile pek çok kişiye daha fazla hitap edebilir.Ayrıca;bir kişi kendine daha uygun sesi Cowon'da uğraşarak bulabilir ve bu sesi geliştirebilir.

5.Olay Amplifier ile ''High End''(300-600 Ohm) kulaklıkları hakkı ile sürmeye gelince Sony Line Out desteği ile fark atar Cowon'a.Kimse kusura bakmasın ama işin içine Amplifier girerse durum böyle olur.(Cowon'lar kötü ses verir demiyorum ama.)

6.Format desteği konusunda Cowon galip tabii ki.

7.Ekranlar her ikisinde de mükemmel.

8.F/P olarak tabii ki Cowon önde.

Objektif olmaya çalıştım.Her cihaz aynı kesime hitap etmez.Biri ''Cowon'' derken öteki ''Sony'' der.Lütfen;daha fazla uzatmayın.

Saygılar.

• 1. Kendinizi övemekten başka birşey yaptığınız yok , sizin gibi burnu havada gezen ama hiçbir halttan anlamayan insanları çok gördüm ben .

2. Forumlarda çok bilgili gibi gözükmeye çalışırsınız şimdide benimle sidik yarışına giriyorsunuz yok diplomanı çıkartta görelim gibi filan 45 yaşına gelmişsin ama mütevazılığı öğrenememişsin , en kısa zamanda kendine çeki düzen ver bu ilkokula giden cocukların bile yapmayacağı benim babam senin babanı döver gibilerinden muhabettlere girmekten kurtul , Çok önemli bir detay vereyim size okumakla adam olunmuyor maalesef ...

3. Tek düze yaşamından kurtul oku ve araştır , farklı şeyler dene , kitaplara bağlı kalmışsın yaşamın boyunca başını kaldırıp dünyaya bakmamışsın o yüzden de bilgisiz kalmışsın .

4. Türkiye'de şuanda elini sallasan herkes mühendis , mühendislik çok önemli bir vasıf değil maalesef ama senin için öyle olmuş ne yazıkki arada sıkışıp kalmışsın dünyaya açıl biraz ..

5. Benim hakkımda kim ne düşünüyorsa allah ona 1000 katını versin diye bir söz vardır bunu hatırlatırım o benim hakkımda konuşanlara , ama sizin hakkınızda ortak bir düşünce oluştu artık forumda , "s9 FANATİĞİ" onun için hiiiç uğraşmanıza gerek yok kendinizi bir takım şeylerle ispatlamaya çalışarak

6. Siz kimsinizki size destek mesajı geliyor bırakın bu yalan dolan işleri gerçek dünya'ya merhaba deyin .

7. Ben cihazı satmak için niye dil dökeyim forumda ilan açılır , ilgilenenler ile anlaşılır ve cihaz satılır bundan doğal ne olabilir ? bu forumda siz yokken biz vardık siz sonradan geldiniz ! , o geldiğiniz ilk günleri hatırlıyorumda yana yakıla mp3 player tavsiyesi isteyip duruyordunuz sonra s9 aldınız alış o alış mezara götürürsünüz artık S9'unuzu , bu forumda yorumları dikkate alınacak en son kişi bile değilsiniz , kulağınız zayıf çünki duymuyorsunuz , s9 anca paklıyor sizi kaliteli sesden anlamıyorsunuz .

8. Size işinizi soran oldumu ki ? neden işinizi açıklama gereği duydunuz Müdür bey karşımda 5 yaşında cocuklamı yoksa 45 yaşında bir adamla mı konuşuyorum bazen yanılgıya düşüyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL
    Şu konuya her girdiğimde kendimi ''Fight Club'' izlemiş gibi hissediyorum.

Yahu;bu kadar gerginliğe ne gerek var?En nihayetinde ikisi de birer player.Bir Player için bu kadar gerilmeye değmez.

Cnet biraz genele hitap eden bir kıyaslama yapmış,ben buradaki kişileri baz alarak yapayım.(''Onlardan daha iyiyim.'' falan demiyorum ha.)

Şimdi;S9'un kullanıcısını pişman etmeyeceği açık.X1050 ve A845'in de öyle.

1.Harika bir pil ömrü var S9'un.X1050 ve A845'in de pil ömürleri kötü değil ama Cowon burada bariz önde.Çok müzik dinlemeyi seven ben Cowon'u tercih ederim bu noktada.

2.16 Ohm ve yakını kulaklıklar için bu kadar şiddetli sesi(40 mW ve üstü.) asla ve asla tavsiye etmem ama 100 Ohm civarı kulaklıkları Cowon muhtemelen sıkıntısız sürecekken,Sony'ler sıkıntı çıkarır.

3.''Flat'' seste karşılaştırılacak bir taraf yok.Sony kazanır burada.

4.Equalizer konusunda ikisi de harika.Efekt konusunda ise;ben Sony'lerin efektlerinden sadece Clear Bass ve Clear Stereo'yu kullanışlı buluyorum.Diğerleri pek başarılı efektler değil.(Kimse kusura bakmasın.)Ancak efekt konusunda Cowon'lar yüz güldürmeyi daha iyi başarabilir.Çok daha fazla kombinasyon ile pek çok kişiye daha fazla hitap edebilir.Ayrıca;bir kişi kendine daha uygun sesi Cowon'da uğraşarak bulabilir ve bu sesi geliştirebilir.

5.Olay Amplifier ile ''High End''(300-600 Ohm) kulaklıkları hakkı ile sürmeye gelince Sony Line Out desteği ile fark atar Cowon'a.Kimse kusura bakmasın ama işin içine Amplifier girerse durum böyle olur.(Cowon'lar kötü ses verir demiyorum ama.)

6.Format desteği konusunda Cowon galip tabii ki.

7.Ekranlar her ikisinde de mükemmel.

8.F/P olarak tabii ki Cowon önde.

Objektif olmaya çalıştım.Her cihaz aynı kesime hitap etmez.Biri ''Cowon'' derken öteki ''Sony'' der.Lütfen;daha fazla uzatmayın.

Saygılar.

Herkes iyi ve kötü yanlarını asysa sorun olmaz zaten ama doğruyu sadece ben bilirim havaları burada sökmez. Burası bizim konumuz, siz defolun gidin havaları hiç sökmez.

Bu arada geliştirilebilirlik açısından cowonlar iyi cidden ve bu sayede çoğu kişi hoşuna gidecek sesi bulabilir. Ama hiçbir zaman en iyi olamayacağı belli. Aynı şey sony için de geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

Benim buna sabrım yetmezdi

Birinin yazması gerekiyordu artık , dayanamadım ve aynen onun yazdığı üslub ile yazıyorum dikkat edersen
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.