Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşk 1aydır ürünü kullanıyorum ve philips'in çokta iyi olmayan bi kulaklığıyla birlikte kullandığım halde inanılmaz keyif alıyorum müzk dinlemekten...MEtal müzik dinlediğim için daha önce çoğu mp3 çalar istediğim tadı veremiyordu fakat bbe sayesinde hatta bbe'siz bile inanılmaz kaliteli bir sound'a sahip s9 fakat ufak tefek sorunlarım var ;

FLV videolarını dönüştürme
    Ses kalite kaybı olmadan kendi programında hangi formatı kullanarak boyuttan kazanç sağlarım?
    Şarjın tam doluluğundan nasıl emin olabilirim birde sadece usb ile şarj edebiliyorum şarj adaptörü mevcutmu kimden nereden alabilirim?
    Ve kulaklık tavsiyesi? kulak içi ya da standar olanları sevmiyorum uygun fiyata sennheiser veya dengi ürün satan herhangi biryer? hatta mümkünse bluetooth kulaklık tavsiyesi kablo sıkıntısından kurtulmak istiyorum artık...
    Koruyucu kılıf tarzında birşey? 1ay oldu hala ekrandaki koruma pşetini çıkarmaya cesaret edemedim...

Yardımcı olursanız sevinirim bu arada alacak olan arkadaşlara küçük birde tavsiyem bilmiyolarsa geniş market üzerinden sipariş edebilirler hem fiyatı çok uygun hem de çok ilgililer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fratdd -- 5 Eylül 2010; 6:12:58 >

• Arkadaşlar S9 usb kablosunu bulamadım.cihazı satmak istiyorum.makul takas teklifleri de değerlendirilir..bana maximus-58@hotmail.com adresine tekliflerini sunsunlar...
  • Cowon s9 için ac adaptör , output DC 5 V -0.5 V, 1000 mA değerlerindeyse oluyor,sarj süresi 3 saat,usb girişli olacak,heryerde 5.00 tl ye var.Bu arada,2.52 firmware i deneyen var mı,artıları,eksileri nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roker22 -- 12 Eylül 2010; 22:51:56 >
  • 2.52 ile; yenilikten daha çok hatalar giderilmiş. ardından 2.53'ü yükledim ben ve son hali ile ilk hali arasında hissedilebilir fark var. mesela 2.53den bu yana hiç kitlenme olmadı çok çok çok nadir tek tük yani 2.53ü yükledikten 1 ay sonra falan oldu daha da olmadı o da olağan birşey.

Improved album art quality.
    Fixed the error that objects were not moving when controlled to maneuver suddenly in a large motion.
    Fixed the error of playback OGG files that contain ID3 tags.
    Fixed the error that duration was not displayed while playing some OGG files.
    Fixed the error that playback of some OGG files stopped by pressing FF button or touch fast forward on the
    screen.
  • herkese merhaba,

son versiyonda tek film dosyasında iki altyazı birden gösterebildiği yazıyor,
    fakat altyazı gösterebilmesi için "altyazı dosya ismi" ile "filmin dosya ismi"nin aynı olması gerekiyor.

bu durumda iki altyazıyı birden nasıl gösteriyoruz?
    çok denedim, internetten de arattım ama bir türlü başaramadım.

Link'teki Main Features Guide'de bu özelliği resmiyle beraber gösteriyor, ama nasıl yapılacağını anlatmıyor:
    http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&category=&no=401&bmenu=support&category=27#

• Merhaba

Cowon s9 32 gb elime ulaştı.

Cihaz için tema, arkaplan resmi vs nerden bulabilirim.
    2,53 sürümünü yükledim. Bunun dışında cihazda ne gibi ayarlar yapmam gerek.
    EQ örnek ayarları nerde bulabilirim veya verebilirmisiniz.
    Pop, Rock, Enstrümantal, Slow vs. (Böyle bir cihaz olunca insanda her tarz müzik dinlemek istiyor)

Türkiye de cihaza kılıf nereden bulabilirim.

Türkçe-İngilizce sözlük varmıdır bunun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdede80 -- 23 Eylül 2010; 23:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdede80

Merhaba

Cowon s9 32 gb elime ulaştı.

Cihaz için tema, arkaplan resmi vs nerden bulabilirim.
    2,53 sürümünü yükledim. Bunun dışında cihazda ne gibi ayarlar yapmam gerek.
    EQ örnek ayarları nerde bulabilirim veya verebilirmisiniz.
    Pop, Rock, Enstrümantal, Slow vs. (Böyle bir cihaz olunca insanda her tarz müzik dinlemek istiyor)

Türkiye de cihaza kılıf nereden bulabilirim.

Türkçe-İngilizce sözlük varmıdır bunun için

öncelikle hayırlı olsun cihazınız,

cowon s9 için en kapsamlı site burası, temalar da dahil olmak üzere aradığınız hemen her cevap burada:http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=90

EQ konusunda da yine sözünü ettiğim foruma bakabilirsiniz.
    korece-ingilizce dışında herhangi bir sözlük alternatifi yok bildiğim kadarıyla.

• tek filmde iki altyazı özelliğini kimse kullanmıyor mu?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canx -- 6 Mart 2011; 20:19:32 >
  • Türkiye'de Sahibinden ya da gittigidiyor üzerinden bulunabiliyor. Başka şansınız yok.
  • genismarket.com diye bir yerde de satılıyor.Ama oradan alışveriş yapmadım hiç bilmiyorum.
  • Buradaki bazı mesajları görünce tekrar hatırlatayım dedim:

Onlarca cihazı çok detaylı inceleyip bunun sonucunda tam bir Cowon S9 hayranı ve kullanıcısı olan biri olarak şunu söylemeliyim ki,
    bir Cowon S9 kullanıcısının ilgileneceği cihazlar arasında ilk 20 içinde Apple ipod gibi vasat müzik kalitesi sunan cihazlar bulunmaz.

ipod'un herhangi bir versiyonu (ilk kullandığım cihazlar arasındadır), herhangi bir Cowon'un rakibi olmaktan çok uzaktır.
    Bu dünyaca bilinen sonuç, uzman test ve değerlendirmeleri ve benim de yıllardır süren şahsi deneyimimle sabittir.

Cowon oyuncak değil, ciddi müzik aletleri üretir (örn.: Cowon S9 Flac Player).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrcom -- 17 Ekim 2010; 13:50:15 >
  • İpod 2.lig takımıdır.

Mercedesle Opel karşılaştırması gibi olmuş.

Cowonla karşılaştırcaksanız ve bu alet S9 ise sony 1050 ve iriver la karşılaştırın onun ligi orasıdır.

İpod ses kalitesinde yanına bile yaklaşamaz S9 un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 17 Ekim 2010; 14:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

İpod 2.lig takımıdır.

Mercedesle Opel karşılaştırması gibi olmuş.

Cowonla karşılaştırcaksanız ve bu alet S9 ise sony 1050 ve iriver la karşılaştırın onun ligi orasıdır.

İpod ses kalitesinde yanına bile yaklaşamaz S9 un.

zune hd nasıl acaba? ses bakımından. zune 2008 de iyi bir ses kalitesi olarak seçilmişti.
  • Zune HD'nin ses kalitesi şaşırtıcı derecede çok iyi. Sony'ye o kadar para vermek yerine hemen hemen aynı özelliklere ve ses kalitesine sahip bir Zune HD almak çoook daha mantıklı derim. Cowon S9'la kıyasında ise tam bir galip çıkmaz herhalde, kişisel tercihe bakar diye düşünüyorum. Tabi Cowon'un görüntü kalitesi tartışılmaz.
  • Biri benim gülüşümü sildirmiş ama gerçekten ben çok gülüyorum bu konuya girince.

En iyi flac playermış. Kime göre? iMod, Hifiman serisi, Colorfly ürünlerini denediniz mi?

Her türlü flac'i çalarmış? 24/96yı nasıl çalacak Cowon S9 Allah aşkına. Adam bunu sormuş ve evet demişsiniz. Muhtemelen şimdi adam kafayı vuruyordur duvara neden çalmıyor diye.

iPod 2. lig takımıymış. Hangi iPod? Bende küçük bi modlu iPod var, hem de 5G Video seneler öncesinin iPodu, kapıştırmak isteyen varsa buyursun?

Ayrıca ses kalitesinden bahsedip de CX serileri ile gezmek de çok abes aklınızda bulunsun...

At gözlüğü takmayı bırakın, bazı şeyleri körü körüne savunmayın, biraz araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 18 Ekim 2010; 18:17:41 >

• Hocam senin cihaz biraz hormonlu ipod olmuş.
  • iPod iPoddur, hormon sadece iPodun yapabileceklerini gösteriyor

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Hocam senin cihaz biraz hormonlu ipod olmuş.
  • İpodlarda ayarlanabilir equalizer olmadığı için millet kötü diyor ama ben hiçbir zaman 2. sınıf olarak görmedim. Bazı müzik türlerinde en zevk veren alet ipod oluyor. Zaten bilindik-kalitesiz 100 liralık kulaklık takıp o mp3 çaları dinliyorsanız isterseniz S:flo2 dinleyin ipoddan bir farkı olmayacaktır. Eğer ses kalitesi istiyorsanız rockbox yapılabilen bir 5.5G ipod alıp line out ile kaliteli denebilecek küçük ve maliyetsiz bir sistem kurarsınız ve o zaman cowon s9'un ses kalitesini beğenecek misiniz bakalım. Eğer kulağınız o kadar hassassa veya odyofil iseniz zaten sizi 2. lig ipod değil coson s9 da kesmemeli. S9'dan çok daha ucuz S:flo2 örneği var önümüzde.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.