Şimdi Ara

cowon S9 incelemesi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
979
Cevap
1
Favori
92.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkur ederim arkadasim. Saglik olsun. Uzun zaman sonra cevap yazan birisi oldu nihayet. :)
  • Sen herhalde metrelerce yüksekten düşürdün bu aleti? O ne hale gelmiş öyle... Caaaaanım cihaz. Çünkü ayakta dururken, elden düşürmeyle oluşabilecek bir hasar gibi durmuyor.

Çok büyük geçmiş olsun.
  • Freedom36; gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederim. En fazla gogus hizasindan yere dusurmusumdur. Cihaz direk ekrani uzerine ve girintili cikintili tastan kaldirima dustugu icin bu hale geldi. Saniyorum cihazin daha hafif olmasi icin ekrani hafif malzemeden yapmis olmalilar. Bir de cihazin cercevesi olsaydi (nokia 5800 express music de oldugu gibi) ekran zeminle direk temas etmez ve bu kadar ya da hic zarar gormezdi. Sikintim ile ilgili yazdigim ilk mesajda belirttigim gibi ekranin tamiri konusunda yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar.
  • Benim alette suya girdi.Olcak iş değil ardından tamir etmeyi başardık gibi oldu.Pille bağlantıyı yaparken arkadaşla alet birden şasi yaptı çok güzel mangal gibi duman çıktı.Tamamen kullanılamaz hale geldi ve bende çöpe attım gitti.Keşke bu haberi daha önce görseydim ekranı sana yollardım.Mis gibi sende takar kullanırdın.
  • Temennin icin tesekkur ederim emres754. Demek ki senin cihazin ekrani bana nasip olmayacakmis. Saglik olsun. Onumuzdeki maclara bakacagiz artik. :) Herhalde ekranin tamiri ya da temini konusunda bir fikrin yok sanirim.
  • ekran tamiri yapıldığını zannetmiyorum.ülkemizde yetkili bayiside yok zaten.Yeniden yurt dışından sipariş gözüküyor.
  • yabancı forumlara da goz attım tamırı konusunda. bır forumda 90 $ civarinda paraya tamir edilebildigini okumustum. ama yolu yordamı nasıl olur onu bılmıyorum. forum lınkı bu :http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=30320
  • ayrıca ıkı gun once cowon'a e-posta attım tamır edılebılme sansı var mı dıye. daha cevap gelmedı.
  • selamlar , s9 da nasıl playlist oluşturabilirim çok denedim ama kendi başıma beceremedim, yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: self_light082004

Merhaba arkadaslar. Daha alali 1,5 hafta kadar olmusken s9'umun dusurdum ve ekrani ekteki resimde gorudunuz sekilde hasar gordu. Ekrana verdigi goruntu noktasinda pek sikinti olusturmamakla beraber psikolojik olarak cihazi o sekilde gormek insani rahatsiz ediyor acikcasi. Acaba ekranini degistirme sansim var mi? varsa nerede degistirebilirim? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

çok geçmiş olsun Ahmet bey. içim fena bir şekilde cız etti :)
    pek umutlu değilim ama belki istanbul maltepedeki eski cowon servisi birşeyler yapabilir. çünkü değişim için gereken parçaları yurtdışından getirtiyorlardı.

servisim a.ş.
    erko elektronik
    bağdat cad. nevzatebey iş merk. no 368/57 maltepe istanbul (adresleri değişmiş bu yeni adres)
    0216 4423172

hoşçakalın.

• Tesekkur ederim enes kardes. Tavsiye ettigin yeri aradim. Tamiri konusunda bir fiyat verebilme sansiniz var mi dedim? veremeyiz dediler. Kargo ile gonderirseniz bakariz dediler. Kargo ile gonderme konusunda kararsizim. Sence guvenebilir miyim kargo ile gonderme konusunda? Kendin git diyorsan cumartesi gunu gidebilirim ancak. Aksam 19:00'a kadar aciklarmis. Yardimin icin tekrar sagol. İyi gunler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: self_light082004

Tesekkur ederim enes kardes. Tavsiye ettigin yeri aradim. Tamiri konusunda bir fiyat verebilme sansiniz var mi dedim? veremeyiz dediler. Kargo ile gonderirseniz bakariz dediler. Kargo ile gonderme konusunda kararsizim. Sence guvenebilir miyim kargo ile gonderme konusunda? Kendin git diyorsan cumartesi gunu gidebilirim ancak. Aksam 19:00'a kadar aciklarmis. Yardimin icin tekrar sagol. İyi gunler...

güvenebilirsiniz tabiki, ben farklı şehirlerden bir çok ürün gönderdim, ürünü kargolarken paket içine iletişim bilgilerinizi yazmanız yeterli. yine de karar sizin. uzaklık problem değilse boş bir vaktinizde de uğrayabilirsiniz.
  • Cowon s9 için ac adaptör ve özelliklerini belirtebilecek kimse var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roker22

Cowon s9 için ac adaptör ve özelliklerini belirtebilecek kimse var mı acaba?

D&R'da artwizz marka şarj aletleri var, tavsiye ederim.
  • Bende, input AC110-240 V,50-60 Hz/01 A, output DC 5 V -0.5 V, 500mA - 50mA değerlerinde bir adaptör var,cowon s9 a uyar mı acaba?
  • yazan olmamış, son firmware 2 ağustos itibariyle çıktı:

http://www.jetaudio.com/download/cowon_s9_jsfw.html

quote:

Improved overall speed of UI.
    Fixed the playback error of some MP3 and OGG files.
    Fixed the error that some images are not displayed correctly.
    Fixed the error of gapless playback in mono audio files.
    Fixed the error that sound was muted when flash contents were played repetitively.
    Fixed the error of subtitles of some video files.
    Fixed the error that clock was stopped in certain circumstance in Main Manu 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 22 Ağustos 2010; 0:49:54 >

• Merhaba arkadaşlar..bende cowon S9 var .bana usb kablosu lazım elinde olan varsa bana maximus-58@hotmail.com adresine bilgi verirlerse sevinirim.şimdiden çok teşekkürler
  • arkadaşlar cowon s9 ile kullanabileceğim bluetooth kulaklık arıyorum, bulduğum bikaç kulaklık;

motorola s7 hd, motorola ht820

Sony DRBT140Q

Sony DRBT101

ses kalitesi açısından ne tavsiye edersiniz?
  • Selamlar
    Creative x-fi 2 aldım ve memnun kalmadım,zaten üründe bozuk çıktı ve bende başka bir mp3 player arıyorum.

Aradığım ilk özellik ve en önemli özellik ses kalitesinin iyi olması.
    Daha sonra pil ömrü,dizayn ve sağlamlık geliyor.
    Flac. formatının desteklenmesi tercih sebebim olacaktır
    Genellikle rap (sagopa kajmer) dinliyorum. ama rock ve pop da dinliyorum.
    Şuan Amerika dayım ve burdan alacağım ürünü.
    Fiyat olarak USA için 150 doları geçemem.

Cowon s9 aradığım özelliklerde beni tatmin edebilecek bir cihaz mı?
    Bu özelliklerde ve bu fiyatlarda Cowon s9 dan daha kaliteli ses verebilecek bir cihaz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

Selamlar
    Creative x-fi 2 aldım ve memnun kalmadım,zaten üründe bozuk çıktı ve bende başka bir mp3 player arıyorum.

Aradığım ilk özellik ve en önemli özellik ses kalitesinin iyi olması.
    Daha sonra pil ömrü,dizayn ve sağlamlık geliyor.
    Flac. formatının desteklenmesi tercih sebebim olacaktır
    Genellikle rap (sagopa kajmer) dinliyorum. ama rock ve pop da dinliyorum.
    Şuan Amerika dayım ve burdan alacağım ürünü.
    Fiyat olarak USA için 150 doları geçemem.

Cowon s9 aradığım özelliklerde beni tatmin edebilecek bir cihaz mı?
    Bu özelliklerde ve bu fiyatlarda Cowon s9 dan daha kaliteli ses verebilecek bir cihaz var mı?

Kesinlikle karşılayacaktır. Denemediğim mp3 player yok, inan bana s9 muhteşem. Zaten bir kere dinleyince anlayacaksın. iyi bir kulaklık al ama, kutudan çıkanlar "çok" kötü. Sagopa dinlerim ben de, özel ekolayzer ayarları yaparsın, harika oluyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.