Zevkler ve renkler tartisilmaz lakin ben bir cowon s9 kullanicisi olarak teknosaya giripte sony mp3 calarlardan bir tanesini deneme firsati buldugumda inanin cowona verdigim paraya acidim ve hatta o gun satmayi dusundum cihazi. Insanlar bu aleti neden bu kadar abartiyotlar anlamis degilim. Ben profesyonel bir kulaga sahip degilim, profesyonel kulakliklarimda olmadi, sadece cx 400 II ve clipsch custom 2 kullandim ama sonuc itibariyle bir duyma ve algilama yetim var ve bu da bana diyor ki, ses olarak sony cowondan iyi arkadas.
Dedigim gibi hetkesin zevki farklidir ama birisi benden mp3 player tavsiyesi isteyecek olsa, onerecegim marka asla cowon olmayacaktir. Benim icin onemli olan profesyonellerin kulaginin ne duydugu degil, benim kulagimin ne duyup beynimin ne algiladigidir.
+1
sony mp3 uretımını durdurdu cınlıler fason olarak yapıyor heberınız olsun.
Yok artık,buna inanmamızı bekleyemezsin,değil mi dostum?
Sony'ye "Elveda!" diyemem ben,diyemem.
quote:
Orijinalden alıntı: esereser
sony mp3 uretımını durdurdu cınlıler fason olarak yapıyor heberınız olsun.
nerden öğrendin kaunak belirt bakalım.
Kaset Çalar üretimi dıurdurulmuş evet ondan mı bahsediyorsun?
ben de bir çok mp3 çalar kullandım genel olarak en memnun kaldığım sony a-s serisi ve ipod ürünleriydi... cowon da güzel bir mp3 çalar fakat seslerin doğallığını yakalayamadım... kulaklığı taktığım ilk zaman çok keyif alırken bir süre sonra başımı ağrıttı genelde...
Sony A serisi candır canandır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme