Şimdi Ara

Cowon yeni medya oynatıcısı J3'te AMOLED ekran kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ; türkiyede nasıl temin edebiliriz bu j3 ü ?
  • ben temin edebilirim isterseniz. pm veya e-mail yoluyla ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met2505

ben temin edebilirim isterseniz. pm veya e-mail yoluyla ulaşabilirsiniz.
  • cowon j3 ün cowon s9 dan 2-3 tane farkı var, birisi dışarıya ses vermesi diğeride resimlere çift parmakla ekrana dokunduğunuzda büyütmesi yada küçültmesi bide yazılanlara göre cowon s9 55 saat kullanım süresi var j3 de bu 64 saat o kadar. birde radyo dinlemek için kulaklık takmanıza gerek yok dahili anteni var içinde. ek olarak microsd kartta takabiliyorsunuz 16 gb a kadar. geri kalan bütün özellikleri aynı. hatta kutu içeriği bile aynı. ama şunu söylemek gerekirse cowon s9un kasası daha bi kaliteli. j3 aksine plastik. 2 sinede sahip olduğum için diyorum.... başka hiç bir farkları yok. dışarıda öyle ahım şahımlı bir ses vermiyor. sokakta dinleme şansınız olmaz. sadece arkadaşınıza göstermek istediğiniz bişe varsa o kadar gösterebilirsiniz aksi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyetooo -- 17 Haziran 2010; 15:29:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyetooo

cowon j3 ün cowon s9 dan 2-3 tane farkı var, birisi dışarıya ses vermesi diğeride resimlere çift parmakla ekrana dokunduğunuzda büyütmesi yada küçültmesi bide yazılanlara göre cowon s9 55 saat kullanım süresi var j3 de bu 64 saat o kadar. birde radyo dinlemek için kulaklık takmanıza gerek yok dahili anteni var içinde. ek olarak microsd kartta takabiliyorsunuz 16 gb a kadar. geri kalan bütün özellikleri aynı. hatta kutu içeriği bile aynı. ama şunu söylemek gerekirse cowon s9un kasası daha bi kaliteli. j3 aksine plastik. 2 sinede sahip olduğum için diyorum.... başka hiç bir farkları yok. dışarıda öyle ahım şahımlı bir ses vermiyor. sokakta dinleme şansınız olmaz. sadece arkadaşınıza göstermek istediğiniz bişe varsa o kadar gösterebilirsiniz aksi olmaz.

ses kalıte farkları var mı yoksa ıkısınınde ses kalıtesı aynımı

• quote:

Orijinalden alıntı: einhander

quote:

Orijinalden alıntı: manyetooo

cowon j3 ün cowon s9 dan 2-3 tane farkı var, birisi dışarıya ses vermesi diğeride resimlere çift parmakla ekrana dokunduğunuzda büyütmesi yada küçültmesi bide yazılanlara göre cowon s9 55 saat kullanım süresi var j3 de bu 64 saat o kadar. birde radyo dinlemek için kulaklık takmanıza gerek yok dahili anteni var içinde. ek olarak microsd kartta takabiliyorsunuz 16 gb a kadar. geri kalan bütün özellikleri aynı. hatta kutu içeriği bile aynı. ama şunu söylemek gerekirse cowon s9un kasası daha bi kaliteli. j3 aksine plastik. 2 sinede sahip olduğum için diyorum.... başka hiç bir farkları yok. dışarıda öyle ahım şahımlı bir ses vermiyor. sokakta dinleme şansınız olmaz. sadece arkadaşınıza göstermek istediğiniz bişe varsa o kadar gösterebilirsiniz aksi olmaz.

ses kalıte farkları var mı yoksa ıkısınınde ses kalıtesı aynımı

forumlarda ikisinin de ses kalitesi aynı diyorlar.zaten bildiğim kadarıyla j3 de aynı çipi ve jeteffect 3.0 kullanıyor.

• boyut olarak s9 la aynı mı? s9 a uyan bir kılıf buna uyar mı?
  • Uymaz.
  • sağlammış ama wifi yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.