Servisim A.Ş. yeni bir outlet mağazası açıyor.COWON,Hannspree,HANNS-G,KIOSK,Panasonic markalı Kutusuz,Çizik,Konsinye'den dönmüş veya demo ürünleri çok ucuz fiyatlara satacaklar.
Bununla ilgili bir web sitesi hazırlandı ve cok kısa bir sürede acılacak.
Bu sitede her gün ellerindeki ürün listesini yayınlayacaklar almak isteyenler mağazayı ziyaret edip çok komik rakamlara ürünlere sahip olucaklar.
Satılan her ürün panatel & servisim garantisi altında olucak.
Servisim A.Ş. yeni bir outlet mağazası açıyor.COWON,Hannspree,HANNS-G,KIOSK,Panasonic markalı Kutusuz,Çizik,Konsinye'den dönmüş veya demo ürünleri çok ucuz fiyatlara satacaklar.
Derken?
quote:
Orijinalden alıntı: Lee-on!
quote:
Orjinalden alıntı: yasinkucuk
Derken?
örnegin urunleri fuarlara gönderiyorlar,bayilere tanıtım amacı ile gönderiyorlar bu cihazlar donunce 0 gibi satamıyorlar.bunları bahsettigim adresten yayınlayıp satacaklar.sadece mp3 player degil,LCD TV,Plazma,kamera,fotoğraf makinası,muzik seti,bilgisayar monitörü,bilgisayar yazılımı olucak.ortalama % 50 veya daha fazla indirimler olabilir.listeye mailinizi bırakmanızı öneririm.çünkü siteye urunleri koymadan kayıtlı kişilere gondericekler buda bi avantaj olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: yasinkucuk
örnegin urunleri fuarlara gönderiyorlar,bayilere tanıtım amacı ile gönderiyorlar bu cihazlar donunce 0 gibi satamıyorlar.bunları bahsettigim adresten yayınlayıp satacaklar.sadece mp3 player degil,LCD TV,Plazma,kamera,fotoğraf makinası,muzik seti,bilgisayar monitörü,bilgisayar yazılımı olucak.ortalama % 50 veya daha fazla indirimler olabilir.listeye mailinizi bırakmanızı öneririm.çünkü siteye urunleri koymadan kayıtlı kişilere gondericekler buda bi avantaj olabilir
Alıntıları Göster
Teşir ürünlerini sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Paramedik 112
Teşir ürünlerini sanırım.
Alıntıları Göster
ABİ SÜPERMİŞ YAAA.HEMEN ATLAYALIM .PEKİ ÜRÜN GARANTİSİNDE YADA ÜRÜNDE BİR SORUN ÇIKAR MI???
quote:
Orijinalden alıntı: Fatsalı_tamer
ABİ SÜPERMİŞ YAAA.HEMEN ATLAYALIM .PEKİ ÜRÜN GARANTİSİNDE YADA ÜRÜNDE BİR SORUN ÇIKAR MI???
Alıntıları Göster
evet kesinlike doru kelime teşhir ürünleri. garantide sorun cıkmaz.kaldıki actıkları magaza zaten panatel genel merkezin altında
quote:
evet kesinlike doru kelime teşhir ürünleri. garantide sorun cıkmaz.kaldıki actıkları magaza zaten panatel genel merkezin altında
Alıntıları Göster
Yarı fiyatı olmaz buna emin olun aynını EP store yapmıştı teşhir ürünlerinde bu yüzden biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: turkuaz29ist
Yarı fiyatı olmaz buna emin olun aynını EP store yapmıştı teşhir ürünlerinde bu yüzden biliyorum
Alıntıları Göster
YARI FİYATINA OLMASIN. UCUZ OLSU YETER. YARI FİYATI DEĞİL DİYE ALMAYACAK DEĞİLİZ....
quote:
Orijinalden alıntı: turkuaz29ist
Alıntıları Göster
açılsın hep beraber görücez ben mailimi kaydettim.bekliyorum sabırsızlıkla
quote:
açılsın hep beraber görücez ben mailimi kaydettim.bekliyorum sabırsızlıkla
Alıntıları Göster
Gönderdim...İnşallah denildiği gibi ucuz olur laptop cep telefonu satışınız da var mı yoksa sadece ev elektroniği mi?
nerde bura ?
quote:
Orijinalden alıntı: ogundmr
nerde bura ?
quote:
Orjinalden alıntı: ogundmr
nerde bura ?
Evet nerde olacak burası?
quote:
Orijinalden alıntı: hooijdonk1120
quote:
Orjinalden alıntı: ogundmr
nerde bura ?
Evet nerde olacak burası?
Alıntıları Göster
Zincirlikuyu'da bir tane Panatel var.Acaba orada mı?
quote:
Orijinalden alıntı: resitale
Zincirlikuyu'da bir tane Panatel var.Acaba orada mı?
Alıntıları Göster
seyrantepede olucak her turlu elektronik olucak bidigim kadarı ile
cep de olucak
quote:
seyrantepede olucak her turlu elektronik olucak bidigim kadarı ile
cep de olucak
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR BURAYA KAYIT OLMAYA ÇALIŞIYORUM AMA GÖNDER DEDİĞİMDE SAYFADA HİÇ BİR HAREKET YOK SİZLERDE DURUM NASIL OLDU ACABA
quote:
Orijinalden alıntı: mertkanc
ARKADAŞLAR BURAYA KAYIT OLMAYA ÇALIŞIYORUM AMA GÖNDER DEDİĞİMDE SAYFADA HİÇ BİR HAREKET YOK SİZLERDE DURUM NASIL OLDU ACABA
Alıntıları Göster
OOO tamam beyler zırhımızı miğferimizi kalkanımızı falan kuşanır gideriz toparlanıp..biber gazı da zeki olabilir aslında karambolde rahat ekarte edersin öndeki adamı...
quote:
Orijinalden alıntı: Paracetamol
OOO tamam beyler zırhımızı miğferimizi kalkanımızı falan kuşanır gideriz toparlanıp..biber gazı da zeki olabilir aslında karambolde rahat ekarte edersin öndeki adamı...
Alıntıları Göster
ben kayıt oldım.bi sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: mertkanc
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mertkanc
evet bende de aynı durum söz konusu
quote:
Orijinalden alıntı: guitarman
quote:
Orjinalden alıntı: mertkanc