Şimdi Ara

Cowonlar yarı fiyatına üstelik Panatel Garantili !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Servisim A.Ş. yeni bir outlet mağazası açıyor.COWON,Hannspree,HANNS-G,KIOSK,Panasonic markalı Kutusuz,Çizik,Konsinye'den dönmüş veya demo ürünleri çok ucuz fiyatlara satacaklar.

Bununla ilgili bir web sitesi hazırlandı ve cok kısa bir sürede acılacak.

Bu sitede her gün ellerindeki ürün listesini yayınlayacaklar almak isteyenler mağazayı ziyaret edip çok komik rakamlara ürünlere sahip olucaklar.

Satılan her ürün panatel & servisim garantisi altında olucak.

www.serviooutlet.com

• quote:

Orjinalden alıntı: yasinkucuk

Servisim A.Ş. yeni bir outlet mağazası açıyor.COWON,Hannspree,HANNS-G,KIOSK,Panasonic markalı Kutusuz,Çizik,Konsinye'den dönmüş veya demo ürünleri çok ucuz fiyatlara satacaklar.

Derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

Orjinalden alıntı: yasinkucuk

Derken?
    örnegin urunleri fuarlara gönderiyorlar,bayilere tanıtım amacı ile gönderiyorlar bu cihazlar donunce 0 gibi satamıyorlar.bunları bahsettigim adresten yayınlayıp satacaklar.sadece mp3 player degil,LCD TV,Plazma,kamera,fotoğraf makinası,muzik seti,bilgisayar monitörü,bilgisayar yazılımı olucak.ortalama % 50 veya daha fazla indirimler olabilir.listeye mailinizi bırakmanızı öneririm.çünkü siteye urunleri koymadan kayıtlı kişilere gondericekler buda bi avantaj olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinkucuk

örnegin urunleri fuarlara gönderiyorlar,bayilere tanıtım amacı ile gönderiyorlar bu cihazlar donunce 0 gibi satamıyorlar.bunları bahsettigim adresten yayınlayıp satacaklar.sadece mp3 player degil,LCD TV,Plazma,kamera,fotoğraf makinası,muzik seti,bilgisayar monitörü,bilgisayar yazılımı olucak.ortalama % 50 veya daha fazla indirimler olabilir.listeye mailinizi bırakmanızı öneririm.çünkü siteye urunleri koymadan kayıtlı kişilere gondericekler buda bi avantaj olabilir

Alıntıları Göster
    Teşir ürünlerini sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Teşir ürünlerini sanırım.

Alıntıları Göster
    ABİ SÜPERMİŞ YAAA.HEMEN ATLAYALIM .PEKİ ÜRÜN GARANTİSİNDE YADA ÜRÜNDE BİR SORUN ÇIKAR MI???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatsalı_tamer

ABİ SÜPERMİŞ YAAA.HEMEN ATLAYALIM .PEKİ ÜRÜN GARANTİSİNDE YADA ÜRÜNDE BİR SORUN ÇIKAR MI???

Alıntıları Göster
    evet kesinlike doru kelime teşhir ürünleri.
    garantide sorun cıkmaz.kaldıki actıkları magaza zaten panatel genel merkezin altında
  • quote:

evet kesinlike doru kelime teşhir ürünleri.
    garantide sorun cıkmaz.kaldıki actıkları magaza zaten panatel genel merkezin altında

Alıntıları Göster
    Yarı fiyatı olmaz buna emin olun aynını EP store yapmıştı teşhir ürünlerinde bu yüzden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz29ist

Yarı fiyatı olmaz buna emin olun aynını EP store yapmıştı teşhir ürünlerinde bu yüzden biliyorum

Alıntıları Göster
    YARI FİYATINA OLMASIN. UCUZ OLSU YETER. YARI FİYATI DEĞİL DİYE ALMAYACAK DEĞİLİZ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz29ist

Alıntıları Göster
    açılsın hep beraber görücez ben mailimi kaydettim.bekliyorum sabırsızlıkla
  • quote:

açılsın hep beraber görücez ben mailimi kaydettim.bekliyorum sabırsızlıkla

Alıntıları Göster
    Gönderdim...İnşallah denildiği gibi ucuz olur laptop cep telefonu satışınız da var mı yoksa sadece ev elektroniği mi?
  • nerde bura ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogundmr

nerde bura ?
    quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

nerde bura ?

Evet nerde olacak burası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooijdonk1120

quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

nerde bura ?

Evet nerde olacak burası?

Alıntıları Göster
    Zincirlikuyu'da bir tane Panatel var.Acaba orada mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resitale

Zincirlikuyu'da bir tane Panatel var.Acaba orada mı?

Alıntıları Göster
    seyrantepede olucak her turlu elektronik olucak bidigim kadarı ile

cep de olucak
  • quote:

seyrantepede olucak her turlu elektronik olucak bidigim kadarı ile

cep de olucak

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BURAYA KAYIT OLMAYA ÇALIŞIYORUM AMA GÖNDER DEDİĞİMDE SAYFADA HİÇ BİR HAREKET YOK SİZLERDE DURUM NASIL OLDU ACABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkanc

ARKADAŞLAR BURAYA KAYIT OLMAYA ÇALIŞIYORUM AMA GÖNDER DEDİĞİMDE SAYFADA HİÇ BİR HAREKET YOK SİZLERDE DURUM NASIL OLDU ACABA

Alıntıları Göster
    OOO tamam beyler zırhımızı miğferimizi kalkanımızı falan kuşanır gideriz toparlanıp..biber gazı da zeki olabilir aslında karambolde rahat ekarte edersin öndeki adamı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Paracetamol

OOO tamam beyler zırhımızı miğferimizi kalkanımızı falan kuşanır gideriz toparlanıp..biber gazı da zeki olabilir aslında karambolde rahat ekarte edersin öndeki adamı...

Alıntıları Göster
    ben kayıt oldım.bi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkanc

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mertkanc

evet bende de aynı durum söz konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

Orjinalden alıntı: mertkanc

evet bende de aynı durum söz konusu

Alıntıları Göster
    ilginc olanı bizde calisiyor.

adsoyad ve maili yazıp
    gonder e basınca

İlginiz için teşekkür ederiz.

Servio Outlet

• quote:

ilginc olanı bizde calisiyor.

adsoyad ve maili yazıp
    gonder e basınca

İlginiz için teşekkür ederiz.

Servio Outlet

Alıntıları Göster
    Mal yüzde yüz orjinalse hiç acımam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.