arkadaslar ad soyad ve mail yazınca hiç bir şey olmamasının nedeni firefox tarayıcısıymış bende de öyle oluyordu bide internet explorer ile açıp deniyim dedim oldu.
internet explorer la denedim ben hep
Acaba ''Cowon iAudio 7 8GB''a sahip olabilmemiz mümkün mü bu kampanyayla? Fotoğraflarda hiç göremedim de iAudio 7'yi...
quote:
Orjinalden alıntı: yasinkucuk
internet explorer la denedim ben hep
arkadaşların dediği gibi internet explorerda denedim oldu hadi hayırlsı bakalım heyecanla bekliyoruz
HALA CVP GELMEDİ NE ZAMAN AÇILIYO BURASI....KAYIT OLALI 2HAFTA OLDU....0
Ben de kayıt oldum. Bilgi için çok teşekkürler.
panatel bedava verse bir şey almam ben...
Zaten ne satılacağı, ne zaman satılcağı belli değil. Şansa kalmış
PDA falan satsınlar 2 tane alırım Bide Cowon A 2 var aklımda süper olur valla
1 ay oldu hala çok yakında diyor ne zaman açılacak bu mağaza
ne zaman açılacak?? seneye kısmetse ya da hiç...
quote:
Orjinalden alıntı: futbolmaniac
1 ay oldu hala çok yakında diyor ne zaman açılacak bu mağaza
ARKADAŞLAR BEN SERVİSİM A.Ş Yİ ARADIM BURASI ÇOKTAN AÇILMIŞ DA HABERİNİZ YOK.HATTA ADRES DE VERDİ SEYRANTEPE DE BİR YER.BEN ÜSKÜDARDA OTURDUĞUM İÇİN ALMADIM. İSTEYEN SORSUN GİTSİN. WEB SİTESİNDE TIK YOK AMA HALA....
quote:
Orjinalden alıntı: alonso47
panatel bedava verse bir şey almam ben...
ben uyardım
Arkadaşlar ben Ankara'dayım gidip o mağazadan alış-veriş yapan arkadaşlar bizleri bilgilendirirse sevinirim. Bu arada fiyata göre alışveriş yapmak istediğimde istannbul'dan bana aracı olabilecek arkadaş olursa, kendi mağazaya giderken benim siparişimide alır.(tabi öncesinde parasını gönderirim)
Neyse gelişmeleri bekliyoruz.
hedef kitleden e mail toplamak için iyi bir yöntem tebrik ediorum
ya arkadaşllar bu outlet acıldı mı şimdi??
gidebilen varsa a2 lere bi bakabilirlermi acaba ?
reklam sadece faaliyet yok mail vermeyin arkadaşlar belli bir süreye kadar konuda kitli kalsın firma yetkilisi tamam açıldı deyince net sitesi de açılınca açarız konuyu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme