Şimdi Ara

Çözemediğim sorun bi bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunuma gelince pc ye format atıyorum daha sonra klasik 5-6 program yüklüyorum (AVG free, Nero, Firefox...). Fakat bir kaç açıp kapatıştan sonra her seferinde C'yi denetlemeye başlıyor. Ve bu denetleme resmen windows kendi kendini siliyor. (Belgeler, müziğimden tutunda temporary files klasörü gibi) ve pc açılmıyor. Bunu anlamam bana 5 kadar formata mal oldu. Acaba niye bu denetleme sürekli çıkıyor bu arada hiç mavi ekran gibi hata da vermiyor. Denetlemeyi yapmadım yine açılmadı gerçi ama! şimdiden hepinize teşekkürler.

• yanlış konu başlığı

kilit
  • arkadasım bende de o sorun vardı...samsung 160 gb ide hdd ye formatı attıktan sonra kapatıp acıyodum,seninki gibi denetlemeye baslıyodu.. büyük ihtimal bad sector var...herneyse ben gönderdim garantiye yenisi geldi... şimdi sorunsuz kullanıyom.. varsa garantisi yolla ....
  • bad sektör tespiti için hdtune programını kullanabilirsin
    http://www.hdtune.com/hdtune_253.exe
  • gerçekten saol nerden anladın ya bende de samsung 160 var walla. Bad sector'u denicem hemen. Çok saolun! Ayrıca konu başlığı uymuyosa özür dilerim, kuralları okumamıştım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValarAlp -- 11 Ağustos 2007; 23:56:34 >
  • HD tune u yaptım arkadaş zatensırf o programile ilgili yerde vardı. %1.6 damaged çıktı. Artık yeni harddsik almadan çözmenin yollarını arıyorum. Muslimsubası'na tekrar teşekkürler!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.