Şimdi Ara

Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KratosAndBoy -- 4 Ağustos 2018; 10:55:59 >

• bi daha ki donma da görev yöneticinden ekran görüntüsü alabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

bi daha ki donma da görev yöneticinden ekran görüntüsü alabilir misiniz ?

Hocam bilgisayar tamamen donuyor görev yöneticisi falan açamıyorum mecburen bilgisayarı yeniden başlatıyorum.
  • Temiz kurulum denemişsiniz ama bir bios veya anakart yazılımı güncellemesi denemenizde fayda görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Temiz kurulum denemişsiniz ama bir bios veya anakart yazılımı güncellemesi denemenizde fayda görüyorum.

Bios aldığımdan beri en güncel sürümde herhangi bir güncelleme yok malesef :( Yine de teşekkürler
  • hocam sistemin sanırım w10 eğer buysa şu çözümü uygula.

denetim masasından aygıtlar ve yazıcılara tıkla bilgisayarın adı yazan simgeye sağ tıklatıp otomatik aygıt yüklemeyi devreden çıkar.

daha sonra sistemdeki ekran kartı ile alakalı tüm sürücüleri yazılımları kaldır.
    sonra ekran kartının kendi sitesinden kartına özel whql onaylı en son driveri sisteme kur ve tekrar gözlemle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

hocam sistemin sanırım w10 eğer buysa şu çözümü uygula.

denetim masasından aygıtlar ve yazıcılara tıkla bilgisayarın adı yazan simgeye sağ tıklatıp otomatik aygıt yüklemeyi devreden çıkar.

daha sonra sistemdeki ekran kartı ile alakalı tüm sürücüleri yazılımları kaldır.
    sonra ekran kartının kendi sitesinden kartına özel whql onaylı en son driveri sisteme kur ve tekrar gözlemle.

Windows update zaten kapalıydı fakat dediklerinizi yine de yaptım deniyorum bakalım tekrar donacak mı
    Teşekkürler :)
  • Sorun hala devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım sağlıklarını gözden geçirdiniz mi özellikle ram ve hdd konusunda hdd yi hd dune programıyle bir test edin bunlarla karşılaştım daha önce elemek için bakmanız yerinde olur.Hd tune programıyla test edin error scan bölümünden bakın kırmızı kare var mı bir tane bile olsa bu ara ara donmalar için yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Donanım sağlıklarını gözden geçirdiniz mi özellikle ram ve hdd konusunda hdd yi hd dune programıyle bir test edin bunlarla karşılaştım daha önce elemek için bakmanız yerinde olur.Hd tune programıyla test edin error scan bölümünden bakın kırmızı kare var mı bir tane bile olsa bu ara ara donmalar için yeterlidir.

Ssd ve hddlerin testlerini yaptım hiç birinde sıkıntı çıkmadı hepsi yeşil gözüküyor. Böyle bir donmaya sistemin kurulu olmadığı bir hdd neden olabilir mi ? Ve ssd her ne kadar sağlıklı gözükse de bir sıkıntı olabilir mi ssdde ssdyi söküp hddye sistem yükleyip denemeyi düşünüyorum da şuanda.

• Ssd arıza verme durumu daha düşük ama bu sorun olmayacağı anlamı taşımaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Ssd arıza verme durumu daha düşük ama bu sorun olmayacağı anlamı taşımaz.

Bir ara deneyeceğim o zaman hddye sistem kurmayı. Çözüleceğini hiç sanmıyorum ama sorun anakarttan gibi geliyor bana o da sıkıntı :/
  • Anakartınızın güney köprüsü büyük ihtimalle arızalı, anakart ve en önemlisi power değişecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysi89

Anakartınızın güney köprüsü büyük ihtimalle arızalı, anakart ve en önemlisi power değişecek..

Hmm anladım power anakarta da zarar vermiş olabilir diyorsunuz sanırım. Sıkıntı bir durum eğer öyle olduysa

Teşekkürler

• anakart değişmek istiyor olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.