Oyunlarda yoğun skill kullandığımda drop yemeye başladım. PSU yetersiz mi geliyor diye düşünüyorum. Sistem bileşenlerim aşağıdaki şekildedir. Fikri olan var mı? PSU mu yetersiz geliyor. Öyleyse hangi marka ve kaç watt önerirsiniz. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler. Ekran kartı ile ilgili yorumlara açıklık getireyim. Düşük evet ama fiyatları malum. Oynadığım online oyun için yeterli ortalama 250 FPS veriyor. Tek sıkıntım dediğim gibi yoğun skill kullandığımda ani takılmalar ve 30-40'lara düşen FPS. Intel i9 9900K işlemci Asus Maximus XI Hero anakart Corsair H100i Pro RGB sıvı soğutma Corsair 8x4 32 GB 3200 DDR4 Ram Gigabyte Auorus RX 570 ekran kartı XPG m2 nVMe 512 GB SSD Crucial Ballistic SATA SSD 340GB Seagate Barracuda 2TB SATA2 mekanik HDD 2x Akasa Viper 140mm fan 1x Corsair AF120 led fan RGB mousepad Gamepower Saber RGB mekanik klavye Monster Pusat V8 RGB mouse XIGMATEK 800W 80+ Bronz PSU İşletim sistemi: Windows 11 Pro < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMIGAMania -- 7 Mart 2022; 10:25:5 > |
Bildirim