Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] CLR20r3 FileNotFoundException Hatası C#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim "Tusunami Çekiliş Programı" isimli bir çekiliş yazılımım var 4. versiyonda şu anda ama uzun zamandır sorunsuz çalışmasına rağmen hiç bir şey yapmadan çalışmamaya başladı. İşin garip yanı çalıştırdığımda hata mesajı da vermiyor sadece açılmıyor yani. Programı çalıştırdığımda arka planda neler olduğunu gösteren bir yazılım var mı ? Belki o zaman hatanın kaynağını anlayabilirim. Kendi bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor.

Program C# ve .Net Framework alt yapısında..

Sorun çıkar mı bilmediğim için link vermiyorum ama Google'a yazarsanız ünlü indirme sitelerinden indirip bir kontrol ederseniz sevinirim üstadlar.

Karşılaştığım hata

[ÇÖZÜLDÜ] CLR20r3 FileNotFoundException Hatası C#

Programın sorunsuz çalıştığı tarihten itibaren hiç değişiklik yapmadım ve LOAD eventinde sadece renk ayarları ve try-catch içerisinde bir güncelleme kontrolü yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tusunami_ -- 26 Temmuz 2014; 1:27:26 >

• Arkadaşlar sorunuma buradan cevap alamayınca stackoverflow'a sordum. Bana buraya bakmamı söylediler. Daha sonra o bağlantıdaki "Application.UnhandledException" i nasıl ekleyeceğimi buradaki bağlantıdan buldum

Hatamın kaynağını öğrendim. Benim hatam eklediğim shapelerin durduk yere uyumsuz hale gelmesi ile ilgili imiş (.NET Framework Powerpacks)

• Arkadaşlar konu cortlamasın ama aynı sorunu yaşayan varsa çözümünü yazdım. Umarım işe yarar.

http://www.aybardumlu.com/article/asp--net-csharp-system-io-file-not-found

Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.