Şimdi Ara

[Çözüldü] Cmd > ping -t ..... komutu neydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar basit gorunen birseyi sormak istemezdim ama google'da yazinca ping ile ilgili bircok sey bulsam da ping -t yi bulamadim. ""ping -t"" ne ise yariyordu arkadaslar, bilen var mi? (ping nedir biliyorum, "-t" orda neyi sagliyor bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueskyyy -- 29 Temmuz 2014; 16:49:28 >

• Hepsinin cevabı buradahttp://www.computerhope.com/pinghlp.htm
    ben sadece ping olarak kullanıyorum ::)) neticede ağdaki diğer pc açıkmı değilmi yada modeme ulaşıyormuyum gibi.
    Saygılarımla iyi bayramlar
  • ping -t google.com yazınca çıkıyor ping ama benide meraklandırdın t time mıydı acaba cevap yazan olursa haber verir misin
  • sorguya süreklilik kazandırıyor, ağ durumunda bir bir değişiklik varmı diye gözlemlemek adına kullanılabilir, eskiden ping atıp cihaz uyanıksa Microsoft security base analyzer uygulaması ile açık taraması yapardık.
    bu arada çalıştırırsan durdurup istatistik bilgisini almak için ctrl + c
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMINX84

sorguya süreklilik kazandırıyor, ağ durumunda bir bir değişiklik varmı diye gözlemlemek adına kullanılabilir, eskiden ping atıp cihaz uyanıksa Microsoft security base analyzer uygulaması ile açık taraması yapardık.
    bu arada çalıştırırsan durdurup istatistik bilgisini almak için ctrl + c

Demek acik taramasi icin kullaniliyormus, cok tesekkur ederim. Deneyecegim, cok birsey yapamasam da en azindan aklimda kalir :)

Tesekkur ederim :)
  • blueskyyy kullanıcısına yanıt
    saolasın haberdar ettiğin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.