< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nenoxy28 -- 30 Ekim 2021; 11:44:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
(ÇÖZÜLDÜ)Desteklenmeyen işlemcili PC'ye Windows 11 kurmak zararlı mı?
-
-
Hiçbir zararı yok hatta eskisinden daha çok güvende olursun....
-
Peki güvenlik dışında başka sorunlar olabilir mi? Microsoft gereksinimleri karşılamayan PC'lerde oluşan sorunlardan sorumlu olmadığını söyleyince tedirgin oldum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O uyarıyı kurmasınlar diye yapıyor hiçbir sorun olmaz...
-
Bir zararı yok ama Windows 11 baya problemli şuan. 4-5 yıl sonra her şey yerine oturunca geçilebilir.
-
Teşekkürler
İnsanların bu bir şeyleri güncelleme merakına anlam veremiyorum. Şu an Win10 gayet yeterliyken oturmamış bir sistem kuruyolar :D Hani deneme amaçlı farklı bi harddiske kurarsın ama gidip de kullanmazsın be :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 30 Ekim 2021; 12:27:23 > -
Çıktığından beri 6 makinede windows 11 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım...
-
Artık tam sürümü çıktığı için oturduğunu düşünüyorum. Bir sıkıntı yaşarsam da 10'a geri dönerim. Çıkmışken kullanayım dedim.
Sizin adınıza sevindim hocam ama ben gerek görmüyorum. Eskisi kadar hevesim de kalmadı hiçbir şeye :D Eskiden olsa haftada bir zevkine format atıyordum :D
-
tpm gereksinimini bypass edenlerde güncellemelerde sorun yaşanabiliyormuş bu güncelleme size uygun değil diye, tecrübe etmedim ama kötü olur
-
Bypass ile kurulum yaptım. Tüm güncellemeleri sorunsuz aldı kurdu cihaz.. Bir problem yaşamadım.
-
Sadece İşlemci gereksinimini bypass eden bir yöntem var mı? Ben özellikle TPM2.0'ın malum sebeplerden dolayı kalmasını istiyorum.
Benim için yalnızca işlemci gereksinimini bypass etse fazlasıyla yeterli olur. Yok mudur böyle bir yöntem? ya da var ben bilmiyorum, artık her neyse?
-
Benimde PC nin islemcisi Win 11 i desteklemiyordu, bende microsoftun sitesinden Win 11 i USB bellege indirdim ve PC ye sorunsuz kurdum, üstelik güncellemeleride aliyor.
-
Rufus ile ayar yapıp mı kurdunuz acaba? Benim TPM 2.0 destekliyor fakat işlemci desteklemiyor. Uyumsuz kurulumların hepsinde TPM devre dışı bırakma yöntemiyle kurmuşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rufus felan hiçbir ayar yapmadan kurdum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X