Şimdi Ara

Çözüldü! GTA 4 Yeni NVIDIA GeForce GT 740M ekran kartı görme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
25.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık iki hafta önce aldığım i7 işlemci ve gt 740m ekran kartına sahip olan Asus K56CB'de orjinal GTA 4'ü kurduğumda oyun intel hd 4000'de çalışıyor görünüyordu ancak NVIDIA gpu etkiliğinde oyunun gt 740'e yönlendirildiği belirtiliyordu. Forumda bu sorunu yaşan birçok var ve bu sorunun çözümü hakkında yazılanları harfiyen uygulamama karşın oyunu 800*600'de öte götüremedim. Oyunu 700 serisi ekran kartında oynamak isten arkadaşlar için az önce bulduğum çözümü paylaşmak istedim.

1- Orjinal gta 4'ü kurdum
    2- gta 4 patch 1.0.7.0 yükledim
    3- gfwlivesetup, live güncelemesi yaptım ve oyunu açtım. tabi ki 800*600'de en alt ayarlarda açıldı.

4- Youtube'de gezerken henüz dilini bile çözemediğim bir şahıs yeni bir metin belgesi açtı ve commandline.txt olarak isimlendirdi. Daha sonra bu dosyayı açarak tırnak işaretleri hariç "-norestrictions" yazdı belgeyi kaydetti. Ardından commandline belgesini kopyalayarak GTA 4 ana klasörüne yapıştırdı. Bende aynı yöntemi kullanarak belgeyi oyunun ana klasörüne attım ve oyunu açarak grafik ayarlarından Auto-Configure'ye tıkladım ve bütüm ayarlar high ve ekran tam çözünürlükte çalışmaya başladı.

5- Oyunu ilk kurulumdan itibaren win 7 uyumluluk modu ile yükledim. Windows 8 64 bit kullanıyorum ve oyunu en yüksek ayarlarda oynamaya devam ediyorum.

6- NVIDIA gpu ayarları veya yerleşik intel hd 4000 ayarları ile uğraşmanıza gerek yoktur.

Çözümü bulduğum video linkini aşağıdan izleyebilirsiniz. Adam Quad Crossfire HD 7970 ile GTA 4'ü açtığında bu sorun ile karşılaşmış ve oyun 800*600 ile açılmış. Quad Crossfire HD 7970'in maddi değerini şu anda bilmiyorum ancak iki ekran kartından alınan FPS değerleri baş döndürüyor.

• nVidia 700 serisini çıkarmış vay be. İlk defa burada duydum. Teknoloji hızlı ilerliyor gerçekten de.
  • slm...arkadaşım nvidia gt 740m 'in gpu-z bilgilerini paylaşırsan detaylıca incelemiş oluruz yeni m serisi ekran kartını....
  • Bahsettiğiniz sorun bende olmadı. Oyunun imzamdaki sistemle Full HD, Full ayarlarda oynamıştım oyunu direk açtığımda Nvidia kartını görüyordu.
  • Hocam aynı sorun bende var . Gtx 660m i görmüyor . Sizin yolu deneyim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakcakaya

slm...arkadaşım nvidia gt 740m 'in gpu-z bilgilerini paylaşırsan detaylıca incelemiş oluruz yeni m serisi ekran kartını....

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

Burada da çeşitli bilgiler ve testler var.
  • Aynı sorun bendede var , intel ve nvidia lı hp laptopta sorun oldu.
    Daha önce windows 8.1 yüklediğim zaman sistem ekran kartını tanımadı bütün oyunlarda aynı sorun vardı nvidia güncel driver yayınladı onu yükledim halloldu.
    Bu gta4 kıllık yaptı dediğin yöntemi denerim inşallah çalışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu 64 bitlik 740 m in ortalama performansı atinin yada geforce un hangi serisine denk geliyor hiçbiryerde bulamadım.
  • oyunun deskopuna veya exesine sağ tıkla grafik işlemciyle çalıştır olacak ordan nvidia ekran kartını seçip oynayabilirsin.
  •  Çözüldü! GTA 4 Yeni NVIDIA GeForce GT 740M ekran kartı görme sorunu
  • vay arkadaş bende diyorum lowda neden kasıyordu.. gta 4 indirimden faydalanıp alacağım şimdi. inş verdiğiniz çözüm olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.