Şimdi Ara

[Çözüldü] HP Support Assistant Sürücü Güncelleme ve Mesajlar Sistem Analizi Başarısızlık Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözüm bulabilen var mı sorun hala devam ediyor hp de çözüm bulamadı bu konuya
  • Çözüm halen yok sanırsam
  • Çözüm yok çünkü Microsoft sürekli yeni windows çıkarmakta. Maalesef HP buna cevap veremiyor.
  • Claimant kullanıcısına yanıt
    Aradan 1 yıl geçti ve kardeşim ona SSD taktı. Programı indirip denedim, sorun kısmen çözülmüş (bu sabah yeni bir mesaj fark ettim).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Bu hatanın sözdizimsel hata (syntax hatası) olduğu ortaya çıktı.

• KindElephant480 kullanıcısına yanıt
    hocam bende hala sorun devam ediyor.sistem analizini yapmıyor
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce sistem bilmediğim bir nedenle mavi ekran verdi ve olay görüntüleyicisinden sistemin neden mavi ekran verdiğine bakayım derken Hewlett-Packard isimli bir bölüm fark ettim. İçine baktığımda hatalar vardı. Güncelleştirmeleri denetledikten sonra bu bölüme bakayım dedim. Güncelleştirmeleri denetledikten sonra bu bölüme baktım, 4 adet hata günlüğü vardı. Bu hata günlüklerinde aynı satırın farklı bölgelerinde aynı hata vardı (beklenmeyen bir belirteç hatası. Hata kimliğinin 0x80000000000000 olduğunu anladım).

Çözüm var mı peki hocam
  • Relavz97 kullanıcısına yanıt
    Çözüm var ama bunun için çatır çatır uğraşıyorum. Programın içindeki kodlar biraz sıkıntılı (beklenmeyen bir belirteç hatası veriyor). Resimlerdeki gibi sistem analizi hatasına ait 4 adet hata günlükleri oluşuyor.

Çözüme ulaştırdığınızda bizide bilgilendirir misiniz
  • Relavz97 kullanıcısına yanıt
    Sorunun nedeni belli ama hâlâ çözüm bulamadım. Çözüm bulunca sizi tabi ki de bilgilendireceğim.

• Sorunu yaşayanlar kervanına bende dahilim. Denemedim yöntem kalmadı ancak çözüm bulamadım .
  • 2016 aralıktan beridir hpnin 15-ba003nt (ENERGY STAR) laptopunu kullanıyorum harddiski 5400 rpmydi 500gbydi orjinal harddiskinde hiç bu sıkıntıyı yaşamadım ama ssd aldıktan sonra bu sistem analizi sıkıntısını almaya başladım çözümü olsa çok iyi olur olmadığı için pek umursamıyorum format attıgımda sitedeki driverları indirip driver booster ile güncelliyorum :DD
  • benim2121 B kullanıcısına yanıt
    Programın çalışmasını sağlayan bir .exe dosyasında sözdizimsel bir hata var. Bu yüzden böyle sistem analizi hatası veriyor. Muhtemelen HDD varken hiç güncellememişsin ve SSD taktıktan sonra güncel sürümünü yüklemenden dolayı (güncellenirken çalışmasını sağlayan o dosya hatalı bir dosya ile değiştirilmesinden) kaynaklı.

• Meturas kullanıcısına yanıt
    Programın geri bildirim arayüzünden programa ait dosyalardan birinin bozuk olduğunu (1. satır 162. ve 180. konumlarında beklenmeyen bir belirteç hatası verdiğini) bildirdim.

Hp Destek'e bende bildirimde bulundum. Ancak halen araştırmalarımız sürüyor dediler 1 sene olmuş çözemediler :)

- Şöyle bir yöntem denedim. Program ekle/kaldırdan Hp ile alakalı ne varsa kaldırdım. İlave olarak Başlat,Ayarlar,Uygulamalar,Uygulamalar ve özellikler altında Hp isimli ne varsa ordanda kaldırdım.

- Sonra aşağıdaki linkini verdiğim sürümü indirip kurdum ve sorun çözüldü gibi gözüküyor. Sizde deneyebilirsiniz.

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp79001-79500/sp79243.exe

[Çözüldü] HP Support Assistant Sürücü Güncelleme ve Mesajlar Sistem Analizi Başarısızlık Sorunu

Onlar araştırmalarımız sürüyor diyorlar ama ben bu hatanın ne olduğunu (çoktan) buldum. Bu hatanın nedeni 1. satırının 162. ve 180. konumunda kullanılan bir yanlış karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KindElephant480 -- 12 Ocak 2020; 2:16:54 >
    sizin dediğiniz gibi yaptım ama şimdide eylem listesinde hata veriyor hocam.
    Hocam son durum nedir cevap falan yazdılarmı size 1 yıldır şu sorunu çözemedikleri gitti nasıl firma arkadaş..

• Sorunu bildirdiğiniz için teşekkürler dediler ama o cevaptan önce onlarla resmen kavga ettim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.