Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] - Iphone 4S ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 4S aldım yeni.

Telefon görüşmelerinde normalde karşının sesini duyabiliyorum, ama sesim gitmiyor.

Sesi dışarı verdiğimde sesim gidiyor.
    Video kaydı yaptığımda sesler alınıyor.
    Ses kaydı yaptığımda sesler alınıyor.

Ama sesi dışarı vermeden yapılan telefon görüşmelerinde sesim karşıya gitmiyor.

Sorun nedir ve nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsstaj -- 10 Ağustos 2013; 0:57:12 >

• dostum 1 kere restore at düzelmezse hemen değişim talep et

quote:

Video kaydı yaptığımda sesler alınıyor.
    Ses kaydı yaptığımda sesler alınıyor.

burada 2. mikrofon çalışıyor 1. mikrofon kulağınıza dayayıp konuştuğunuzda aktif olur 1. mikrofon bozuk.
  • Sorun yazilimsal degil aynisi basima geldi garantiue verdim duzeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

Sorun yazılımsal değil aynısı başıma geldi garantiye verdim düzeldi

1) Cihaz yurtdışından geldi. Garanti sorun olur mu?
    2) Garantiye verdiğiniz yer neresidir?
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayanlar ve Google ile gelenler için açıklamasını yazayım..
    Öncelikle buradan yardımcı olan, açıklama yapan, mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu problem Iphone 4S'in sahip olduğu iki mikrofondan telefon görüşmelerinde kullandığı mikrofonun çalışmamasından kaynaklanıyor.
    İnternette bir vatandaşın telefonu açıp, bir noktaya L şeklinde kağıt/karton parçası koyarak problemi çözdüğünü görebilirsiniz.
    Ben de tornavida alarak aynısını yaptım, çalışmadı.

Sonra telefonu Ankara'da, Necatibey Caddesi'nde Balıkçıoğlu Pasajı'nda bir yere götürdüm.
    Birden fazla yere sordum.

Kimileri telefonu bırak, incelememiz lazım, yarın alırsın dediler.
    Açıkçası daha önce teknik servislerin parça çalmasından çok rahatsız olmuş biri olarak telefonu bırakıp ertesi gün gelmek bana saçma geldi.
    Bir yere sordum, taklidi 50 lira orjinali 70 lira dedi. Telefonu kötüledi kötüledi, su kaçmış falan dedi...
    Sonunda bir yere girdim, 50 lira dedi. "Orijinali yok mu" dedim, Iphone'un hiçbir parçasının orjinali olmaz abi" dedi.
    Parça değişimi esnasında yanında durdum. Çocuk değiştirdi parçayı ve telefondan ses gitmeye başladı.
    Problem böylece çözülmüş oldu.

Bu arada benim telefon yurtdışından gelme ve hediye olduğu için tekrar yurtdışına gönderme veya Türkiye garantisi gibi durumlarla uğraşmadım.
    Sizin telefon Türkiye'den alınmışsa garantiyi kullanın derim.

Herkese iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsstaj -- 10 Ağustos 2013; 0:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nsstaj

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

Sorun yazılımsal değil aynısı başıma geldi garantiye verdim düzeldi

1) Cihaz yurtdışından geldi. Garanti sorun olur mu?
    2) Garantiye verdiğiniz yer neresidir?

yurtdışı ise garantisi Tr de geçerli değil kendin yaptıracaksın yapılabiliyor ise.
  • Telefonunuzda iPad'inizde vs sorun olursa ve Ankara'daysanız *GameOver* adlı arkadaşın yerine gidebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorun çözüldü, detaylıca anlattım, mesaj yazmanıza gerek yok... silmeniz daha iyi olur.. çözüm iletilerin arasına karışmasın...@Leonidas1903@ multiTYRT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsstaj -- 10 Ağustos 2013; 1:01:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.