Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Kanser Olmadan Önce Yardım Edin Lütfen.(ECS G41T-M7 için Bios mod) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
3
Favori
9.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jJGandalfTheGreyJj

Sonuç olarak anakartım Fsb 1333 destekliyor işlemcide zaten fsb 1333 yani sıkıntı kalmadı.teşekkürler
    Bende ona bakıyorum şimdi karnım doyunca aklım başıma geldi

FSB 1600 ü ne ara uydurmuşum ben farkında bile değilim

Neyse olayı çözdük
  • solitarymd kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba. Sizi çok meşgul ediyorum biliyiorum ama anlamadığım bişe oldu.Ben şimdi flashı rufus ile freedos hale getirdim ardından gönderdiğiniz rom dosyasını içine attım ama afudos dosyasını bulamadım. internetten herhangi bir afudos dosyasımı indiriyim yoksa anakartım için özel bir afudos dosyası mı bulmalıyım? (bu arada özelden de mesaj attım ama gittiğinden emin olamadım o yüzden buraya yazıyorum)
  • Afudos.exe herhangi bir yerden indirebilirsin hocam, ben eklemeyi unuttum.
    istersen de şu linkten indirebilirsin.

AFUDOS241;
  • Reyiz aynı adımları yapıyorum afudos da error veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı sorun bendede var yeni işlemci aldım söyleedğiniz adımları yapamadım afudos yazdıgım yerde error veriyor şimdi işlemci takılı stok fan ile boşta 75 derece oyunda 99 98 leri buluyor ne yapmam lazım
    reis anakart bu ecs g31t-m7 içinde çıkarabilirmisin gözünü seviyim bu arada X5460 alıcam yani x şeyinden olması lazım yaparsan çok makbüle geçer başka hiçbiyerde yok çünki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem33411 -- 17 Haziran 2019; 13:23:53 >
    selamlar, birkaç gündür bir sorunla uğraşıyorum rahatsız ettiysem kusura bakmayın. sorunum şu: nvme ssd satın aldım fakat acer vn7 791g notebookum nvme desteklemiyormuş (anakartta m2 slotu olmasına rağmen). biosa nvme modülü yükleyerek bu sorunu halledebiliyormuşuz ama ne kadar uğraştıysam da başaramadım. internette ami bioslar için bilgi mevcut ama benimki insyde biosmuş. internetten nvme modülünü indirdim ama afuwinle bios dosyasını çıkartamıyorum. acerin kendi sitesinden indirdiğim biosunu da ne mmtool ne de uefitool kabul etmiyor, ortada kaldım. yardımcı olursanız minnettar olurum. dilerseniz nvme dosyasını ve bios dosyasını gönderebilirim.
  • merhaba dostlar bedende de aynı anakarttan var ve yeni sistem toplacayak para malesef yok, işlemci e6500 bu işlemciyi overclock yapabilir miyim. deneme ve test amaçlı bunu deneyip gördükten sonra x5460 ile değiştirmeyi planlıyorum. Şuan sadece e6500 ile ilk denememi yaptıktan sonra x5460 ve rx 570 gibi azda olsa güncel bir sistem ile yoluma devam etmek istiyorum...
  • Arkadaşlar konuları tam okumuyorsunuz. Adam x serisini çok önermemiş nedeni anakart tdp değeri.
    değiştirin ama değerse değiştirin. bende 65w tdp degerli itx anakarta 95w takmışım farketmeden ve sonuç pufff... ne işlemci sağlam ne anakart. mod olayı iyi. E serisinden devam edebilirsiniz. takılan olursa mesaj atabilir.
  • Xeon e5450 işlemci için geçerli mi bunlar yoksa sadece xeon x5460 için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba dostlar bedende de aynı anakarttan var ve yeni sistem toplacayak para malesef yok, işlemci e6500 bu işlemciyi overclock yapabilir miyim. deneme ve test amaçlı bunu deneyip gördükten sonra x5460 ile değiştirmeyi planlıyorum. Şuan sadece e6500 ile ilk denememi yaptıktan sonra x5460 ve rx 570 gibi azda olsa güncel bir sistem ile yoluma devam etmek istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: solitarymd

Tekrar merhaba.
    Özel mesaj attım ama bende görünmüyor mesaj gönderememiş olabilirim.

Çokta afilli yazmıştım ya neyse.

şimdi ECS nin sitesinden 2 adet bios dosyası buldum. Madem 2 dosya hazırlayıp göndereyim dedim ve hazırladım.
    Xeon x5450-x5460 fark etmez 0E yada 0C ikisini de ekledim. Yani işlemcin SLBBE yada SLASB olabilir. İkisinde de çalışır sorunsuz. Logo ekranını siyah yaptım.

Birazdan dosya adreslerini tekrar yazacağım.
    Yine sıkıntı olursa; Bios dosyalarının adresleri için bana özel mesajla e-posta adresini ver.
    Merhaba ,

Bios modlama işlemini nasıl gerçekleştiriyorsunuz. Konu ile ilgili bilgi verirseniz çok faydalı olur.

selam iyi günler dilerim öncelikle. Ben xeon işlemci aldım modlama işini yapmaya çalışıyorum senin yolunu izleyerek ama flash belleği görmüyor ntfs ve fat32 olarak kullandım ikisinde de aynı sonuç

artı olarak (Yani öncelikle kasayı açacaksın. Orada BIOS yazan 3 pinli plastik takılı yer arayacaksın varsa orada 1 ve 2 pini kapsayan plastik varsa onu 2 ve 3 ü kapsayacak şekilde değiştir. Dikkat et CMOS yazan 3 pinli yer değil BIOS yazan yer varsa.) bu kısmı yapmadım nerde olduğunu bulamadım galiba. Yardımcı olabilir misin acaba?
  • işsiz34 İ kullanıcısına yanıt
    2.93 Ghz stock hızından @3.63 Ghz değerine hiç voltajsız ve sizin anakarttan daha kötü bir anakart bu değere ulaştım.

Siz çok daha güzel değerler yakalayabilirsiniz. Çarpan 11 ve Fsb 330. 11x330= 3.63 Ghz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu dosyayı kullanarak E5450 işlemci için de modlama yapmış olur muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hivronn -- 13 Ekim 2020; 0:33:35 >
  • Muhtemelen dahildir. Şuradada bir çok işlemci entegre edilmişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensatech -- 21 Ekim 2020; 14:52:58 >
  • Tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her1 -- 29 Aralık 2020; 0:9:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.