Şimdi Ara

'Çözüldü' Msi p35 ne-8600 gt arıza çıkarıyor. Yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İntel e6750, msi p35 neo-f, msi 8600 gt o/c, 2gb 800mhz kingston ram, windows xp sp2. Oyun oynarken(crysis) msi nin yardımcı programı motherboard fanını 0 gösterip alarm veriyor. Oyun yavaşlıyor. Sizce bu problemin sebebi ne olabilir. Sistemde hiç değişiklik yapmadım. Herşey standart ayarlarda.

Arkadaşlar;

Mesajda görmüş olduğunuz sorun tamamen psu'nun yetersiz kalmasından kaynaklı imiş. Kasanın 2 usb girişini ve 1 fanı iptal ettim. Şimdi sistem canavar gibi çalışıyor. İlgilenenlere teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huzunbaz -- 21 Kasım 2007; 11:00:49 >

• Bu konuda fikri olan yardım etsin lütfen.
  • Anakartta fan varmı ki? Msi nin yardımcı programı cpu tool mu olmassa onu kaldır birde everestten bak duruma. Başka oyunlarda oluyormu?
  • Size bir ipucu vereyim. Psu markası feel. Acaba psu'dan olabilirmi?
  • Arkadaşım aynı anakart ve ekran kartı ile bir tanıdığa sistem toplamıştık ama onda işlemci E2160.

Bir uyumsuzluk olduğunu sanmıyorum yani. Zira o bilgisayarda 1.5 saat crysis oynandı benim tarafımdan.

Sistemde acaba her şey doğru takılı mı? Anakartta zaten fan yok.

Yardımcı program dediğin hangisi. Ve saece crysis te mi yapıyor?

Güç kaynağından değil gibi duruyor ama o PSU ile çok fazla kullanma sistemi derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 21 Kasım 2007; 1:17:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım aynı anakart ve ekran kartı ile bir tanıdığa sistem toplamıştık ama onda işlemci E2160.

Bir uyumsuzluk olduğunu sanmıyorum yani. Zira o bilgisayarda 1.5 saat crysis oynandı benim tarafımdan.

Güç kaynağından değil gibi duruyor ama o PSU ile çok fazla kullanma sistemi derim.

Msi'ın yardımcı programı. Dual more gibi birşeydi sanırım. Isı,voltaj,o/c değerlerini gösteren ve ayarlamanı sağlayan bir program. Özellikle crysis oynarken yapıyor. Bir de pes 2008 oynadım onda da yaptı. Belli bir süre geçtikten sonra alarm veriyor. Fan hızı 0 'a düşüyor. Sonra düzeliyor. Gerçi voltaj beslemesi ile ilgili de olabilir tam anlayamadım. Bu arada cpu ve ekran kartı ısı değerleri normal. 40 derece cpu 50 derece ekran kartı. Sorun sanırım psu'dan olmalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Huzunbaz

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım aynı anakart ve ekran kartı ile bir tanıdığa sistem toplamıştık ama onda işlemci E2160.

Msi'ın yardımcı programı. Dual more gibi birşeydi sanırım. Isı,voltaj,o/c değerlerini gösteren ve ayarlamanı sağlayan bir program. Özellikle crysis oynarken yapıyor. Bir de pes 2008 oynadım onda da yaptı. Belli bir süre geçtikten sonra alarm veriyor. Fan hızı 0 'a düşüyor. Sonra düzeliyor. Gerçi voltaj beslemesi ile ilgili de olabilir tam anlayamadım. Bu arada cpu ve ekran kartı ısı değerleri normal. 40 derece cpu 50 derece ekran kartı. Sorun sanırım psu'dan olmalı.

Heee dual core cell.

O programı kaldır öyle dene bir de. Ben kullanmıyorum. OC yi bios tan yapıyorum. Sistem kontrolünü de Everest ile yapıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kullanıyordum o core center bende de yüklüydü yalnız bende amd var anakart msi. Everest yükledim sonra o program fanın çok düşük hızda şalıştığını gösterip alarm vermeye başladı. Sonra kaldırdım programı sorun olmadı. Kısaca o program yanılabiliyor. En iyisi kaldırmak galiba. Sonra everesti kur ondan bak değerlere.
  • İlginize teşekkür ederim. Bu akşam kaldırayım programı. Ama yine de akşam ekranın donmasının sebebi o program olmamalı. Ben en kısa zamanda psu'yu değiştireyim. Thermaltake alayım. Sonra ağlamanın faydası olmaz :)
  • up
  • msı p35 neo2 fır lerin oc kapasitesi nasıl arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.