Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) PC Erişimim Yok Ekran Gelmiyor - Garip bir sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.

PC'den acil kalkmam gerekiyodu yanlışlıkla başlatın ordan bir şeylere tıkladım (tahminen kapata), boş bir yere tıklamaya çalışırken tekrar açılan yerden bir şeye tıkladım (tahminen uyku moda) ve 2 ekran da haliyle karardı. Pc çalışmaya devam ediyordu.

Geldiğimde pc aynı şekildeydi klavye mouse ışığı var ekranlar siyah kasa çalışıyor.

Kapattım açtım çözülmedi.

Ramlari çıkardım taktım, farklı kombinasyonlarda çözülmedi.

Anakart pilini çıkardım taktım çözülmedi.

Monitörü direk ekran kartına taktım çözülmedi.

Statik varsa diye kapatıp fişi çekip güç tuşuna bastım çözülmedi.

Şu ansa açtığımda mouse ışığı var ama klavyede herhangi bir çalışma belirtisi yok. Ekranlar zaten hala yok. İçinde önemli işlerim var bugün yetişmesi gereken, bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

SORUN ÇÖZÜLDÜ!

Çözümümü yazıyorum, yukarıya da aynısını kopyalayayım, ihtiyacı olanlar çözsün.

NİHAYETİNDE SORUNU ÇÖZÜŞÜM: 2 ŞEYİ AYNANDA YAPTIM HANGİSİ İŞE YARADI BİLMİYORUM
    1. Ana karttaki pili daha önce de çıkarıp takmıştım işte yaramamıştı.
    2. 2 Rami de sıra sıra çıkarıp denemiştim işe yaramamıştı.

Çözümde önce pili çıkardım. En az 10 dakika bekledim. Sonra pili taktım, ramlerin 2 sini de çıkarıp bi kere çalıştırdım. İşe yaramadı.
    Ramlerin tekini, daha önce kullanmadığım 2 yuvadan birine taktım (iyi oturduğundan emin olun, bastırın).
    ve açıldı. Sonra kapatıp 2. rami de daha önce kullanmadığım 2 yuvadan ikinciside taktım. Şu an o da çalışıyor.

Not: Bilgisayarda işiniz gücünüz varsa siz siz olun bulut kullanın arkadaşlar. Günlük yedekleme yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bokarov -- 26 Mart 2020; 22:32:52 >

• Aciliyetten ötürü af dileyerek, up!
  • Çaresizlik ve ikinci up!
  • Bokarov B kullanıcısına yanıt
    Tüm USB'leri bağlantıları çıkartıp, fişi çekip, statiği boşaltıktan sonra hiçbir şey takmadan tekrar açabilir misiniz?

Olmazsa bilgisayar çalışır durumdayken fişi çekin. Hazırda Beklet modunda takılı kalmış, bir kere başıma gelmişti, bir türlü açılmıyordu, her ne hikmetse bir şeyler yaptım açıldı sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 26 Mart 2020; 17:22:49 >
  • Denedim, şu an için sonuç alamadım.
    Ama arızalı parça olmadığını düşünmen umut verici benim için.

Ne denerken açmayı başarmıştın hatırlarsan paylaşırsan çok sevinirim, yanıtın için de çok sağ ol.
  • triple up!
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ!

Çözümümü yazıyorum, yukarıya da aynısını kopyalayayım, ihtiyacı olanlar çözsün.

NİHAYETİNDE SORUNU ÇÖZÜŞÜM: 2 ŞEYİ AYNANDA YAPTIM HANGİSİ İŞE YARADI BİLMİYORUM
    1. Ana karttaki pili daha önce de çıkarıp takmıştım işte yaramamıştı.
    2. 2 Rami de sıra sıra çıkarıp denemiştim işe yaramamıştı.

Çözümde önce pili çıkardım. En az 10 dakika bekledim. Sonra pili taktım, ramlerin 2 sini de çıkarıp bi kere çalıştırdım. İşe yaramadı.
    Ramlerin tekini, daha önce kullanmadığım 2 yuvadan birine taktım (iyi oturduğundan emin olun, bastırın).
    ve açıldı. Sonra kapatıp 2. rami de daha önce kullanmadığım 2 yuvadan ikinciside taktım. Şu an o da çalışıyor.

Not: Bilgisayarda işiniz gücünüz varsa siz siz olun bulut kullanın arkadaşlar. Günlük yedekleme yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.