Şimdi Ara

[Çözüldü] Rastgele 'Yanıt Vermiyor' sorunları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba... Birkaç senelik bir bilgisayarım var özellikleri aşağıdaki gibi

Asus M4A79T Deluxe
    AMD x3 720 BE
    8(2X4)GB Gskill 1333MHz Ram
    Transcend SSD vs vs...

Sistem Windows 7 x64 Ultimate

Sıcaklıklar kabul edilebilir seviyelerde.

Bu alet Linux' ta en ufak bir sorun yaşamadan canavar gibi çalışıyor....

Ama Windows' ta açılan her programda, hatta Start menüsüne tıkladığımda bile 1dk' ya yakın süreyle yanıt alamıyorum açtığım programdan. Bu süre içerisinde alt-tab yapabiliyorum, mouse hareket ediyor. Ancak içerisinde herhangi bir işlem yapılan program yanıt vermiyor. Bu program Windows Explorer da olabiliyor, Firefox da ya da dediğim gibi start menü vs. de olabiliyor.

Programlar bu 1dk' ya yakın kilitlenmenin ardından kendi kendilerine işlemlerine devam ediyorlar. Ancak çalışmalarını sürdürürken yine rastgele bu bahsedilen donmaları yaşıyorlar.

Örneğin Firefox' a sayfa adresi girmeye çalışıyorum yarıda kalıyor. Klavye yanıt veriyor NumLock açılıp kapanıyor alt-tab yapabiliyorum. Yaklaşık 1dk sonra yarıda kalan adresin, eğer yazmaya devam ettiysem; kaldığı yerden yazımı tamamlanıyor.

Bu durum neden kaynaklanabilir? Dediğim gibi makina Linux' ta hiçbir sorun yaratmadan takır takır çalışıyor....

Yardımlarınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solitude_within -- 17 Ağustos 2015; 11:23:55 >

• Belki birinin benzeri sorununa yardımcı olur...

Sata kabloları tam oturmamış.... ondan oluyormuş....

Neden lanet Windows'ta sorun oluyor da Linux'ta sorun olmuyor onu anlamadım ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.