Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] SH103S3 240GB vs SDSSDHII 480GB SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Durum şöyle; BU diski kullanıyorum ve BU disk de boşta duruyor. 480GB olana geçmeyi düşünüyorum ama fiyatlar kafamı karıştırdı, yüksek kapasite olan neden düşük kapasite olandan daha ucuz? Okuma yazma hızları aynı gibi, bu fiyat tutarsızlığının sebebi nedir?

Teşekkürler şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 7 Nisan 2016; 0:41:59 >

• Fiyat tutarsizligi firmalarin kendi politikalari. Bu saatten sonra 250tl den fazla 240gb ssd, 450tl den fazla da 480gb ssd alinmamali. Bu paralarin uzerinde verdiginiz rakamlar size performans olarak bisey katmaz. 200-250tl araliginda aldiginiz ssd ile yukarda linkini vermis oldugunuz 240gb 480tl civarindaki ssd nin gunluk kullanimda en ufak farki yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan fiyatlar işte stokta kalmış yüksek fiyata stoğa girmiştir vs. 240 lık 240 lira ancak eder. 480 lik de ederi fiyata koyulmuş. İstediğinizi satın ihtiyacınıza göre onu siz belirlersiniz :)
  • Anlıyorum fakat bu tuhaflık yurtdışı sitelerden baktığımda da var; Kingston 240GB, her yerde Sandisk 480GB'tan daha pahalı (SH103S3 240GB vs SDSSDHII 480GB şeklinde karşılaştırıldığında). Bunun teknik özelliklerle ilgili bir sebebi olmalı, cevap aradığım soru bu.
  • yok hocam hikaye o
  • Nasıl hikaye? Amazon fiyatları:

KINGSTON 240GB

SANDISK 480GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 6 Nisan 2016; 21:02:59 >
  • 240Gb sandisk ultra 2 dahi kingstondan iyi puan almış, yani güncel olmamasından kaynaklı fiyatın yüksek olması.
    Saygılar efendim :)

http://ssd.userbenchmark.com/Compare/SanDisk-Ultra-II-240GB-vs-Kingston-HyperX-3K-240GB/2548vs1818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 7 Nisan 2016; 0:53:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Aranan cevap olması gereken üslupta geldi;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115894757

Uzatmayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.