Şimdi Ara

Çözüldü-Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 2 gün önce aldığım telefona cwm ile rom yükleyecektim. Ancak bu işi sahurdan sonraya bırakınca sanırım uyku sersemi telefona hafıza kartı takmayı unutmuşum!!!
    Telefonu cwm ile formatladım sonra hafıza kartı olmadığını farkettim.
    Telefonu kapatıp hafıza kartı taktım ve tekrar açınca bir daha cwm'ye giremedim.
    Bundan sonra artık güç düğmesi hiç işlev görmüyor. Yani telefon açılmıyor.
    Sadece bilgisayara bağlayınca bağlandı/çıkarıldı sesi var. Flashtool ile işlem yaptığımda sürekli "s_dl_get_dram_setting_fail (5054)" hatası alıyorum.
    Bu durumun bir çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_al -- 10 Temmuz 2014; 0:59:45 >

• preloader sorunu.. başıma daha önce gelmişti... v967s vardı aynı hatayı alıyordum; orjinal diye indirdiğim romda da preloader yoktu... kontrol edin preloader.bin varsa onu da işaretleyip tekrar deneyin...
  • Hocam her yerde başka birşey yazıyor. Ama en çok karşılaştığım şey rom telefona uyumlu değildir oluyor. 2-3 tane rom denedim yabancı forumlardan bulduğum hepsi tele uyumlu olması lazım ama hepsinde aynı hatayı alıyorum. Şimdi sizin dediğinizi ilk defa duydum deneyeceğim ama romların hiç birinde preloader yok. Nereden bulabilirim ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akal_da

Hocam her yerde başka birşey yazıyor. Ama en çok karşılaştığım şey rom telefona uyumlu değildir oluyor. 2-3 tane rom denedim yabancı forumlardan bulduğum hepsi tele uyumlu olması lazım ama hepsinde aynı hatayı alıyorum. Şimdi sizin dediğinizi ilk defa duydum deneyeceğim ama romların hiç birinde preloader yok. Nereden bulabilirim ki acaba?

v967s ile aynısı başıma geldiği için biliyorum... ben de çok aradım en son bir çin sitesine bir kullanıcı yüklemiş oradan bulmuştum...
  • Teşekkür ederim hocam. Peki bulunca komple rom ile yüklenecek yoksa tek başına preloader mı?
  • quote:

Teşekkür ederim hocam. Peki bulunca komple rom ile yüklenecek yoksa tek başına preloader mı?

preloader'ı da işaretleyip komple romu yükleyeceksin... kesin çözüm dediğim gibi 100 kblık dosya için v967s'de saatlerce uğraşmıştım. aynen sende de olduğu gibi official sitesindeki orjinal romun içinde bile yoktu o kadar yani...
  • Buldum bir tane bunda da 4032 kodlu bir hata veriyor :(
  • quote:

Buldum bir tane bunda da 4032 kodlu bir hata veriyor :(

en son sürüm flashtool'la den bir de.. v5...

http://www.4shared.com/rar/ypn74e6mba/SP_Flash_Tool_v513431.htm

şurada 4032 hatasının yanlış preloder'dan dolayı olduğu yazılı yalnız...

http://forum.donanimhaber.com/m_87538891/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 6 Temmuz 2014; 20:03:48 >

• romun içinden çıktı ama anlamıyorum ki telefon mu sahte nedir :) neyse şimdi iftar vakti iftardan sonra tekrar bir bakayım. Sağolasın hocam yardım ettiğin için.
  • quote:

romun içinden çıktı ama anlamıyorum ki telefon mu sahte nedir :) neyse şimdi iftar vakti iftardan sonra tekrar bir bakayım. Sağolasın hocam yardım ettiğin için.

ben de iftara geçeyim :)

romun linkini verir misin? bir de ben bakayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorfizik

quote:

romun içinden çıktı ama anlamıyorum ki telefon mu sahte nedir :) neyse şimdi iftar vakti iftardan sonra tekrar bir bakayım. Sağolasın hocam yardım ettiğin için.

ben de iftara geçeyim :)

romun linkini verir misin? bir de ben bakayım...

Alıntıları Göster
    Link şu hocam rom

• quote:

Link şu hocam rom

bir de bunu dener misin?

https://mega.co.nz/#!hwwlwYwJ!ixRW-XY9IFNVRFC-XGOr3A_Ku5MUeS17ncQRxdKvOzA

• İndiriyorum hocam sonucu bildiririm.
  • Hocam bu sefer sarı bord dolmaya başladı ama %17de 4008 hatası verdi. Ama ilk defa sarı bildirim alanı dolmaya başladığı için içimde bir umut yeşermedi değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak_al

Hocam bu sefer sarı bord dolmaya başladı ama %17de 4008 hatası verdi. Ama ilk defa sarı bildirim alanı dolmaya başladığı için içimde bir umut yeşermedi değil :)
    cihazın bataryayı çıkarıyormusun
  • Evet çıkarıyorum hocam. Ve sonunda hallettim gerçi İngilizce ve Çince var sadece dillerde şimdi cesaret edip Türkçe yükler miyim bilmiyorum :)
    Bu arada @nadir_en hocam Allah senden razı olsun şu mübarek ramazan ayında senin verdiğin romdaki preloader sayesinde yaptım. Nerdesin bilmiyorum ama yolun Trabzon'a düşerse haber ver bir yemek ısmarlarım sana :)
  • quote:

Evet çıkarıyorum hocam. Ve sonunda hallettim gerçi İngilizce ve Çince var sadece dillerde şimdi cesaret edip Türkçe yükler miyim bilmiyorum :)
    Bu arada @nadir_en hocam Allah senden razı olsun şu mübarek ramazan ayında senin verdiğin romdaki preloader sayesinde yaptım. Nerdesin bilmiyorum ama yolun Trabzon'a düşerse haber ver bir yemek ısmarlarım sana :)

eywallah, sevindim olduğuna

baştan beri preloader'dan olduğunu tahmin ediyordum... çok zahmetli bir iş başıma geldi oradan biliyorum dediğin gibi :)
  • Hocam şimdi IMEI ler gitmiş teli rot etmeye bile cesaret edemiyorum vroot ile denedim olmadı. İngilizcem az ayarlayamıyor root işini :)
  • quote:

Hocam şimdi IMEI ler gitmiş teli rot etmeye bile cesaret edemiyorum vroot ile denedim olmadı. İngilizcem az ayarlayamıyor root işini :)

merak etme bundan sonra istediğin kadr yüklen nasıl olsa kurtarmanın yolunu öğrendin :))

bence direk rootlu rom yükle, sonra oradan halledersin... imei'lerin backup'ını almıştın değil mi mobile uncle tools'dan?
  • Root ettim IMEI işini hallettim, İngilizce kullanmaya karar verdim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.