Şimdi Ara

(Çözüldü - Silinebilir) Wow-Battle.net-Merge Account Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 Senelik Private Server Serüveninden Sonra Orjinale Bir Gözatayım Dedim. Kendime Bir Battle.net Hesabı Aldım. 10 Günlük Trial'ı Aktifleştirdim. Oyuna Girmeden Önce Trial Hesaplardaki Kısıtlamalarla İlgili Bir Yazı Denk Gelince Bu Şekilde Oyun Oynanmaz Dedim, Kredi Kartımı Kullanarak Trial Hesabı Battle.net Üzerinde Classic Hesaba Upgrade Ettim. Zamanı Geldikçe Bc Ve WotLk'ya Upgrade Ederim Dedim. Bu Sırada Gerekli Patch'leri de Kurdum.

Buraya Kadar Problem Yok, Problem Burdan Sonra Başladı :)

Oyuna Battle.net Bilgilerimle Girmeye Çalıştığımda;

Hatasını Aldım.

Bunun Üzerine Yeniden Battle.net Hesabıma Girdim. "Merge a World of Warcraft® Account" Seçeneğine Tıkladım. Account Name Ve Password Kısmına Battle.net İçin Kullandığım E-Mail Ve Password'u Girdim (Eğer Yanlış Bilmiyorsam Böyle Yapmak Gerekiyordu). "Login invalid" Hatası Aldım. Battle.net Üzerinden E-mail Adresimi Değiştirdim Ve Diğer Mail Adresimi Belirledim. Ancak Merge İşlemini Yine Tamamlayamadım.

Belki Sadece İnternet Üzerinden Account'u Upgrade Etmek Yeterli Değildir, Orjinal Dvd'yi de Almak Gereklidir Dedim.

Ancak;

Sıfırdan Bir Battle.net Hesabı Açıp Sadece Trial'i Aktifleştirdim Ve Oyuna Battle.net Bilgilerimle Girmeye Çalıştım, Yine Yukardaki Problemlerin Aynısıyla Karşılaştım. Merge İşlemi Sırasında Hep Login Invalid Hatasını Aldım.

Trial'de de Orjinal Dvd'ye Ve Key'e İhtiyaç Duymayacağımıza Göre Yaptığım İşlemlerde Bir Hata Var Belliki.

Acaba Hata Yaptığım Nokta Nedir?

Yardımcı Olacak Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aiolos -- 21 Mart 2010; 4:29:27 >

• Sorun Kendi Kendine Çözüldü...

Hesabın Aktifleşmesi Birkaç Saat Sürüyor Zannedersem. Hiçbir İşlem Yapmadan Oyuna Girebildim Şimdi...
  • bende dün basladim oyuna oyunu satinda aldım ama free trial olarak görüyor ne yapabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.