Öncelikle tüm gamer lara selam olsun. Deadspace 3 ü steam den indirdim biraz ilerleyip save yapdıktan sonra taaaa 2013 lerde oynadığım save dosyasını Belgelerim/ EA/ Dead Space 3 save yapan klasöre attım ; tüm gelişmiş ekipman suitle devam edeyim dedim. Napdıysak olmadı. Save aldığım oyunu baska bir siteden indirmiştim. Şuanki steam. Fakat save dosyası aynı format. Oyuna girip load yaptığımda "Save slot can be damaged or corrupted " hatası alıyorum. Deneme maksatlı steamin kendi save dosyasını yedekledim %9 iken. Oyunu kapadim sildim Pc yeniden başlat attim dosyayi tanidi. Yabancı dilde forumlarda da araştırdım. Sorunu yaşayan çok ve ortak fakat çözüm yok çok denenmiş. Oyunu 4 kez kaldır baştan kur şu bu nafile. Benzer durumu Forza Horizon 4 de denedim bikaç işlemle save dosyasın attım userdata değisti filan tamam. Tüm kayıtlar cup geldi. Çözebilen varsa buraya cevap atabilir. Saygılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a manly man -- 29 Mart 2024; 11:47:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim