Şimdi Ara

[Çözüldü] Siteye Girdiğimde, Sitenin eski hali çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben kendi web siteme bir html sayfa yapmıştım. Daha sonra sunucu değiştirdim ve bu değişimden yaklaşık 1 gün sonra da siteye forum kuruldu. Ben de forumla uğraşıyordum. Daha sonra bi giriş daha yaptığımda siteye eski sunucudaki haline dönmüştü. Hosting şirketi ile konuştum, onlar siteye girdiklerinde forumlu halini görüyorlarmış. Msn deki arkadaşlarda forumlu halini gördüklerini söylediler. Zaten sunucu yetkilisi de DNS ler yönlenmiş dedi.

Ben de Cookies sorunu olabilir diye Çalıştır'a yazdım ve tüm çerezleri sildim. Ayrıca CCleaner diye bilgisayarı her türlü artık maddeden temizleyen programla da tarayıp hata ve sorunları giderdim. Ayrıca Explorer'daki Geçmiş ve Temprory gibi dosyalarıda sildim. Bilgisayarı ve modemi de elektirkten kestim ama hala ben eski sunucudaki halini görüyorum. Bu sorunu hem Explorer da hem de Firefox'ta yaşıyorum.

Yorumu veya fikri olan varsa lütfen çabuk cevap yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StRuCtUrE -- 15 Nisan 2007; 20:46:02 >

• sitede ctrl+f5 yapıncadamı yeni hali gelmiyor
  • Evet Yenile deyince de eski hali çıkıyor.
  • Yardımcı olabilecek yok mu?
  • araçlar internet seçeneklerini aç

gelişmiş sekmesinde yalnızca en olası siteye git şıkkını işaretle

uygula de ve kapatıp yeniden aç
  • yalnızca en olası siteye git şıkkını işaretle böyle bir şık yok.
  • (Yeni sunucuya taşındık domain nsleri tam yönlenmediğinden 48 saat sitede sorun yaşanma ihtimali var)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.