Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ!!!!! ---- VodafoneNet Upload Paket Kaybı Sorunsalı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
8.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ÇÖZÜLDÜ!!!!! ---- VodafoneNet Upload Paket Kaybı Sorunsalı

@Jeroww
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

@Jeroww
    Merhaba,

Yaşadığınız sorunu çok daha ağır bir şekilde ben de yaşıyorum. Paket kaybı nadiren %15'in altına iniyor, hatta bir ara %30'u gördüm ve oyun oynamayı geçtim, internette dolaşmak bile zor oluyor artık.
    Müşteri hizmetlerini aradım, bir işe yaramadı. Hatta teknik destek için aradığım kişi paket kaybının ne olduğunu bilmiyordu. Arıza kaydı açarken onla ilgili birş ey bile belirtemediğini söyledi. Daha sonra sorunun çözüldüğü söylendi fakat bir fark yok.
    JetFatura üzerinden şikayet kaydı açtım, bir haftadan uzun süre sonra sorunun çözüldüğünü, tekrar yaşarsam müşteri hizetlerini aramam gerektiğini söylediler. Fakat yine hiçbir değişme yok.
    Bu konu ile ilgili işi gerçekten bilen ulaşabileceğim biri var mı acaba?
    Altyapı: Kablonet, ISP: Vodafone

• Hocam s.a Ben se kablonet uyesiyim 1 aylik. Ancak inanilmaz yuksek paket kaybi sorunum var . Sinyal kalitenizde sikinti yok siyip kapatiyorlar konuyu. Bir akil verin naisl cozeyim nabayim delirice.. iptal ettirmek icin 600 lira para cikariyo utanmazlar..
    ÇÖZÜLDÜ!!!!! ---- VodafoneNet Upload Paket Kaybı Sorunsalı
    ÇÖZÜLDÜ!!!!! ---- VodafoneNet Upload Paket Kaybı Sorunsalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle merhabalar
    Son 1 haftadır Pubg de benim kayıplar 20 30 arasındaydı
    Cmd üzerinden Mtu değerlerini biraz değiştirerek 1492 ye çektim pubg deki sıkıntıyı çözebildim 30ping ve 0 kayıpla oynayabiliyorum
    Ancak wz da sizinki gibi kaybım yüksek bunu ancak mtu değerini ftp değerleri olan 1400+28 den1428 indirdiğimde bile %30un altına düşüremedim
    Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüğümde türkiye genelinde internete yoğun yüklenme nedeni ile sorunlar yaşadıklarını yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar
    Aklınıza gelen farklı bir çözüm yada sorunu çözmüş arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3F3C4N

Öncelikle merhabalar
    Son 1 haftadır Pubg de benim kayıplar 20 30 arasındaydı
    Cmd üzerinden Mtu değerlerini biraz değiştirerek 1492 ye çektim pubg deki sıkıntıyı çözebildim 30ping ve 0 kayıpla oynayabiliyorum
    Ancak wz da sizinki gibi kaybım yüksek bunu ancak mtu değerini ftp değerleri olan 1400+28 den1428 indirdiğimde bile %30un altına düşüremedim
    Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüğümde türkiye genelinde internete yoğun yüklenme nedeni ile sorunlar yaşadıklarını yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar
    Aklınıza gelen farklı bir çözüm yada sorunu çözmüş arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse makbule geçer.
    VPN ile girince %0 loss. Oyun içinde VPN kapatınca %50 loss. Manyak bir olay.
  • merhabalar

Bende turkcell altyapısını kullanan vodafone fiber 50 mbit internet sahibiyim. Paket kaybı sorununu malesef bende yaşıyorum. vodafone çağrı merkezini arayıp durumu anlattığımda yapabilecek birşeylerinin olmadığını ve her şeyin normal gözüktüğünü söylediler.
  • Merhaba,

VDF 100mbit fiber internet kullanıyorum ping hız upload testleri sıkıntısız herşey normal ama warzone da packet loss yaşıyorum. Çözüm için VDF aradım ama sonuç alamadım. her ay exitlag a ödeme yapmak istemiyorum. Sorununu çözen arkadaşlar bir yol gösterebilirler mi?
    Teşekkürler şimdiden.
  • rdondo R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun hiç bir çözümü yok.

Çözüm denemeleri ;

MHleri görüşme, sonuç "YOK",
    BTK şikayet, sonuç "YOK",

Oyun anlamında deneme ;

4G bağlantısı ile oynamak, LOSS yaşanmıyor, PING 100ms, hissedilir gecikme var,
    Ücretsiz VPN ile oynamak, LOSS yok, PING fazla,
    Ücretli VPN ile oynamak, LOSS yok ancak PING artışı gecikme var, arada bağlantı kopması yaşanıyor.
    ÖZEL SUNUCU (1 kişi) VPN, Loss yok ve PING değeleri ortalama (60-80 arası)

SONUÇ ;

Özel sunucu VPN kullanmaktan başka çare yok.

#vodafonepişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 30 Haziran 2020; 23:5:2 >
  • Ek bilgi ;

Sorun çözüldü arkadaşlar

Çözüm : Superonline Fiber altyapıdaydım, gidip tekrar SUPERONLINE bağlattım.

Oyunda herhangi bir paket loss, ping sorunu yaşamıyorum şuan.

Vodafone her ne halt karıştırdıysa, aynı altyapıda paket loss, ping sorunu yaşanıyor. Ancak SOL bağlattım, kablo vs. bile değişmedi, her sorun ortadan kalktı. Bilginize.
  • Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bende de kablonette var 50mb internetim var geforce now xcloud ve remote playle psime uzaktan bağlanarak sorunsuz oynuyordum artık oynamayı bırak açılmıyorlar bile.Sorunun çözümünü bilen varmı arıza kaydı hiç bir işe yaramıyor sorunu çözmüyorlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.