Bildirim
[ ÇÖZÜLDÜ ] Windows dosyaları genişletiyorda kalma sorunu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimalle kaynakta bir sıkıntı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yuso123
Büyük ihtimalle kaynakta bir sıkıntı var.
Suan %3
cdromdan kuruyorsanız usbden kurmayı deneyin. cd de problem olabilir. çözüm olmazsa hdd de problem olabilir tam format atıp tekrar deneyin. -
Laptop DVD RW ' leri ve HDD ' leri çok dandik olur.
Bu beni nasıl etkiler diyorsan ?
1. DVD RW taktığın diski okuması zaman alır
2. HDD 5400 Rpm ve düşük cache ' e sahip olduğu için bu tarz yükleme işlemlerinde çok bekletir ve hantal kalır.
bu süreci hızlandırmak için USB üzerinden format atarsınız daha da hızlandırmak isterseniz SSD alırsınız.
Bu kadar detay yeterli sanırım. -
20 dk uzun bir süre
ya PC cok eski veya win DVD si bozuk bence? -
http://wudt.codeplex.com/ Microsoft usb tool ile çok kolay bi şekilde usb den formatlayabilirsin. Hiç uğraşmana gerek yok. -
Arkadaşlar ben cozdum hatayı bu tarz hatalarda veya durmalarda ilk olarak hdd ye bakmanız gerekli.Hdd yi değiştirdim tertemizz attı bi problem olmadı yapamayan arkadaşlar varsa hdd yi değiştirsin yeterli olucaktır. -
Yükleme yaptığın medyada sorun olabilir
sorun çözüldüğü için konu kilit iyi forumlar -
Lütfen başlığa " [ÇÖZÜLDÜ] " ibaresini ekleyiniz.
Lütfen başlığa " [ÇÖZÜLDÜ] " ibaresini ekleyiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X