Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ)Windows sadece güvenli mod da çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır çözmeye çalıştığım ve bir türlü çözemediğim benim için büyük bilenler için çok küçük bir sorunum var..
    İnternetten bir video izliyordum yetersiz disk alanı dedi disk temizleme çıktı temizle dedim yarıya kadar temizledi gayet düzgün bir şekilde o sırada da flash player güncelleme dedi onuda yapim dedim. Ne olduysa birden makine yeniden başladı ve bir türlü normal mod da açılmadı. Şuanda ağ destekli güvenli moddan giriyorum.

Bilgisayarın sorunu : Windows hoşgeldiniz yazısı geliyor, mouse dona dona ilerliyor hoşgeldiniz yazısından sonra hesaplara gelmiyor ( Yeni hesap oluşturdum eskisini sildim nafile ) CTRL ALT DEL tuşuna basıyorum oda çıkmıyor yani hiç bir türlü müdahale edemiyorum.. Zaten bir süre bekledikden sonrada mavi ekran veriyor. Yetersiz disk alanı diye.. Ama çok mantıksız 12 gb boş alan var ve diski tekrardan temizle dedim güvenli mod da komple temizledim önbellek tahminen boş yada ben öyle sanıyorum..

Denediklerim : Güvenli mod da ne kadar program varsa hepsini kaldırdım.. ( Olumsuz )
    Virus Scan ( Olumsuz ) Combofix ( Olumsuz ) Spy-Bot ( Olumsuz ) HD Tune hata tarama ( Hata Yok ) Tüm donanımları devre dışı bıraktım ( Olumsuz ) Driverları kaldırdım ( Olumsuz ) Flash Player i kaldırdım ( Olumsuz ) Javayı Kaldırdım ( Olumsuz ) Kupkuru Windows yaptım ( Yine olumsuz ) Chkdsk /r ve diğerleri ( Olumsuz ) fixboot ( olumsuz ) Fixrnb ( Olumsuz ) Ram + Cpu değiştirdim diğer pc den ( Olumsuz ) Komple sistemin tozunu aldım ( Olumsuz ) PCI kartların hepsini söktüm ekran kartını söktüm O/B Ekran kartını kullanıyorum (driversız) buda olumsuz...

Kesinlikle format çekmek istemiyorum.. 25 Kurumluk Windows'um ve şuanda limitin sonu tekrar kuramam Copy de kullanmam. Siz değerli ustadlarım eğer bir çözüm biliyorsanız lütfen yardım edin yoksa balkondan aşşağı fırlatmayı düşünüyorum yani o derece..

Sistem özellikleri :
    Jetway NFORCE4 Chipset anakart (AMD)
    Amd 5200+ x2 CPU
    2 GB Kingston 1+1 RAM
    80 GB WD HDD 8M önbellek
    Ekran kartı ATİ 3870x2
    Power FSP 600W

Şimdiden herkeze teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordIstanbuL34 -- 5 Ağustos 2010; 9:44:14 >

• Sorunu çözdüm..

Combofix tekrar deniyim dedim update dedi güncelle dedim tarattım explorers.exe diye birşeyler cıktı rundll32 ama rundlı34 l nin biri ı boyle boyle seyler gelmiş ama cok enteresan birşey başlangıcta oyle birşey yok temizlendikden sonra pc kendini yniden başlattı ve sorun ortadan kalktı.. suan gayet hızlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.