Şimdi Ara

Çözülemeyen İOS Güncelleme Hatası 3194 Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sorunu bir türlü çözemiyorum. Cihaz kodu A1429 İphone 5. Birçok yolu denedim. Örneğin:

- Host dosyasına 74.208.10.249 gs.apple.com yazmak.
    - Host dosyasından 74.208.10.249 gs.apple.com girdisini silmek.
    - İnternetten indirdiğim restore dosyasıyla shift + güncelle demek.
    - İnternetten indirdiğim restore dosyasıyla shift + geri yükle demek.
    - İtunes üzerinden otomatik güncelle demek.
    - Sanal Windows (Win7 32bit) kurarak sanal makine üzerinden aynı işlemleri denemek.

Herhangi birinde başarılı olamadım sürekli 3194 hatası almaya devam ettim.

Not: Cihaz Fastan geldi. Yabancı bir arkadaşa yardım etmeye çalışıyorum. İçindeki İOS versiyonunu bilmiyorum.
    Ekran sürekli eklediğim görseldeki gibi birşey değişmiyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. .

Çözülemeyen İOS Güncelleme Hatası 3194 Lütfen Yardım

• Aynı sorun bu sabah benim başıma geldi. Videoyu izleyerek çözdüm.https://youtu.be/SMuy5ZjUpJ8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen bakıyorum. Bende ingilizce videolara bakıyordum şimdi.
  • Gönderdiğin videodaki dediklerini yaptım sanırım bana yardımcı olmayacak çünkü telefon tekrar başlamadı bunları yaptığımda. Kapanıp açılmaya devam etti ve elma logosundan sonra ekranda çizgiler belirerek bu yeniden başlama devam etti.
  • Hocam işine yaramadığı için üzüldüm. Benim cihazım 4s ve herşeyi denemiştim recovery mode takılı kalmış hiçbir şey işe yaramamıştı. Sadece buradaki çözüm recovery mode dan çıkarmıştı. Umarım sen de bir şekilde çözersin.

• Recovery moddan çıkardı aslında o esnada fakat itunes kendi güncelleme yapmaya çalıştı 1.6gb dosyayı indirmesini bekledim bu sefer de -1 hatası verdi. Teşekkür ederim yinede şimdi tekrar recovery moduna girdi. iphone gerçekten zor bir sistem android olsaydı şimdiye kadar 5 kere bozar düzeltirdim sanırım.
  • Şimdi itunes hiç görmüyor cihazı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer recovery den çıktıysa ve o halde cihazı görmüyorsa şunu deneyebilirsinhttps://support.apple.com/en-ie/HT204095 Sayfanın aşağılarına doğru "Manually update the Apple Mobile Device USB Driver" yazan yerdeki talimatları uygula. Umarım işe yarar.

• Verdiğin linktekileri denedim en son bir dosya göstermem gerekti programa sürücüler için lakin bende o sürücü dosyası yoktu. internetten indrdim o dosyayı yine düzelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.