Şimdi Ara

ÇÖZÜLEMEYEN SORULAR (MATEMATİK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Çözemediğiniz soruların videolarını hemen izliyor musunuz yoksa soruya 15-20 dk uğraşıyor musunuz?

2-Çözümü izlemeden önce soruya kaç dk uğraşıyorsunuz?

3-Biriktirdiginiz sorulara ne sıklıkla tekrar çözmeye çalışıyorsunuz?

4-Biriktirip sonrasında çözümünü bulduğunuz soruları kenara mi atıyorsunuz yoksa tekrar yapıyor musunuz, ne sıklıkla yapıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1- Uğraşıyorum eğer çözümümü yanlış bulduysam veya farklı bir yol bulduysam. Direkt bakmamanı öneririm, uğraşman lazım soruyla.

2- Bunun dakikası yok soruya göre değişir. Ayrıca bazen başka zamana da bırakıyorum ben yarına mesela. Yarın tekrar bakıp çözemediysem çözümüne bakıp telefona kaydediyordum soruyu.

3/4- Biriktirdiğim sorulara arada bir bakıyordum da düzenli değildi. Otobüste veya boşken bakıyordum. Son aylarda hepsine bakmaya çalıştım ama olmadı. Genelde bilgi içeren şeylere baktım. Matematik / Geometri sorularına pek bakamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 28 Ocak 2022; 0:32:51 >
  • İşe yaradı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzanRex O kullanıcısına yanıt

Yaradı heralde şu an Sabancı'dayım ÇÖZÜLEMEYEN SORULAR (MATEMATİK) ÇÖZÜLEMEYEN SORULAR (MATEMATİK) 

ÇÖZÜLEMEYEN SORULAR (MATEMATİK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 28 Ocak 2022; 0:54:27 >
  • As

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.