Şimdi Ara

Çözüm Basit Aslında : ANGEL DI MARIA ve LUIS NANI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-4-2 oynamalı fenerbahçe. gidecek oyuncular. CRISTIAN , YOBO, PIERRE ACHILLE , . yolla kardeş bu 3 kazmayı. al nani ve di maria'yı. koy bu ikisini kanatlara. öne de emmanuel ve musa . orta sahada topal,alper,holmen. al sana kadro ya. niye düşünemiyorlar bunları anlamıyorum. zaten para tomarla fenerbahçede. bu sene şampiyon olamazsa zaten gidecel aziz. bari son kurşununu bu adamlar için atsın ;)

• Di Maria'yı Türk takımları alamaz.
  • Sol beke marcelo , sağ beke dani alves , orta sahaya modric , bastian schweinsteiger , yaya toure..Niye düşünemedi aziz bunu anlamadım bende.
  • 4-4-2 de ortadaki dörtlüde 2 kanat 3 tane de göbek ortasaha nasıl oluyo anlamadım. bide achille kim?
  • Güzel hayaller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the zola

4-4-2 de ortadaki dörtlüde 2 kanat 3 tane de göbek ortasaha nasıl oluyo anlamadım. bide achille kim?

pierre achille WEBO kouamo. bu arada alışkanlık olmuş 3 libero saymak. onların arasından topalı çıkar işte kenks
  • quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

4-4-2 de ortadaki dörtlüde 2 kanat 3 tane de göbek ortasaha nasıl oluyo anlamadım. bide achille kim?

pierre achille WEBO kouamo. bu arada alışkanlık olmuş 3 libero saymak. onların arasından topalı çıkar işte kenks

tabi kenks bundan sonra topalı çıkarmaya çalışırım. nasıl düşünemedim ben bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

tabi kenks bundan sonra topalı çıkarmaya çalışırım. nasıl düşünemedim ben bunu

• kenks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar basit değil işte.
  • Di Maria'yı bir ben mi beğenmiyorum? Nani iyidir. Zaten ikisini almamız mümkün değil.
  • fenerde para tomarla feda yıllarınız yaklaşıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın ilacı Kaka'dır
     Çözüm Basit Aslında : ANGEL DI MARIA ve LUIS NANI !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Di Maria'yı bir ben mi beğenmiyorum? Nani iyidir. Zaten ikisini almamız mümkün değil.

http://www.izlesene.com/video/di-mariadan-puyola-lisans-yirttiracak-calim/6872115
    Di maria bizim kaleden rakip kaleye kadar oyuncu çalımlayarak ulaşır bu ligde
  • Aga madem hayal kuruyoruz alsınlar stopere pique sol bek marcelo sol kanata cr7 ortasahaya mesut özil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Aga madem hayal kuruyoruz alsınlar stopere pique sol bek marcelo sol kanata cr7 ortasahaya mesut özil.

Bence hayal degil. Nani satilik zaten. Di Maria icin cok yuksek bonservis gerekir ki o hayal gibi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para tomarla
  • hayal, para, gelmez vss şu bu diyosunuz ama takımda 10/12 tane yabancı var şuan. bi kısmı hiç oynamadan alınmış dünya bonservisler verilmiş,+ maaşları ödeniyor.

bu sayıdaki yabancılara ödedigin paranın yarısıyla (sattıgında ) yukarda hayal olarak ismi geçen oyunculardan en az 2-3 tane alınır. daha üste hiç ekleme koymuyorum.

misal f.bahçe nin transfer anlayışına göre:

-----sow, emenike, webo : 10+13+3=26m euro ödemişsin ortalama. + yerli forvet halen elinde semih.(yıllık maaşı 2 trilyon)

gereksiz yere emenike alınmamış olsa veya sow satılsa, webo+ bir tanesi: bütçende ortalama 15m euro bonservis +semih in maaşı ve sattıgın forvetin maaşı direk boşa çıkıyor.

----- benzer durumu orta sahadan meireles+cristian içinde hiç sıkıntısız uygulayıp yerine : oof alabilirsin (maaşları da yeni gelen futbolcuya aktar)

-----stoch+ krasiç +kuyt(maaşı) ile 3. alternatif üst düzey sag açık için bütçe açabiliyorsun.

özetle f.bahçe biraz dikkatli davransa üst düzey 2 kanat +1 oof futbolcuya tek kuruş ödemeden bekledigimiz oyunu ve skorları alabilecek aşamaya gelebilir.

-----yobo, kadlec, holmen yerine de alves yanına bir hızlı bir defans oyuncusu. total de sadece 7 yabancı ediyor.

ort 150m euro luk takım bambaşka bir konuma gelebilir.mevcut durumundan.

• Hı-hı. Tabi Di Maria.
  • gerçekten basit bir çözümmüş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.