Şimdi Ara

Çözüm Basit Aslında : ANGEL DI MARIA ve LUIS NANI !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: COLT®

quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Di Maria'yı bir ben mi beğenmiyorum? Nani iyidir. Zaten ikisini almamız mümkün değil.

http://www.izlesene.com/video/di-mariadan-puyola-lisans-yirttiracak-calim/6872115
    Di maria bizim kaleden rakip kaleye kadar oyuncu çalımlayarak ulaşır bu ligde

Şutları çok zayıf ve isabetsiz bence. Hızına ve çalımlarına sözüm yok zaten.

• İşte böyle taraftarlarda var 2 tranferle çözüm üreten neyse hadi
  • mert
    gökhan alves ege hak
    alper emre topal(salih) nani
    emenike sow
    güzel olur aslında ama takıma transfer değil ruh lazım
  • Orta saha , sol açık ve sağ açık lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

İşte böyle taraftarlarda var 2 tranferle çözüm üreten neyse hadi

Adam çok haklı. 3 senedir çöp transferlere verdiğimiz paralarla, Orta sahaya onlar dahil bir de Kaka'yı alırdık biz.. Bu takımı 3-5-2 oynatacaksın sağda solda Nani. Forvet Emenike Sow. Ortada Kaka, Alper, Topal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

İşte böyle taraftarlarda var 2 tranferle çözüm üreten neyse hadi

Adam çok haklı. 3 senedir çöp transferlere verdiğimiz paralarla, Orta sahaya onlar dahil bir de Kaka'yı alırdık biz.. Bu takımı 3-5-2 oynatacaksın sağda solda Nani. Forvet Emenike Sow. Ortada Kaka, Alper, Topal..

Transferler çöp değil takım çöp şuan. Sow, Alper, Emenike yolla bakim başka takıma Galatasaray'a falan

•  Çözüm Basit Aslında : ANGEL DI MARIA ve LUIS NANI !!
  • Dün izlediğim Bursa'dan bizim takımda direk 11 oynayacak 3 oyuncu saydım.Batalla,Beluschi,Taiwo..Bi de hocalarını ekle alsana 19.şampiyonluk...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Çözüm basit arkadaşlar al ortaya modric yada oscar ileriye de pedro ve messi... sorunlar biter bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Çözüm Basit Aslında : ANGEL DI MARIA ve LUIS NANI !!

adam işi biliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

Dün izlediğim Bursa'dan bizim takımda direk 11 oynayacak 3 oyuncu saydım.Batalla,Beluschi,Taiwo..Bi de hocalarını ekle alsana 19.şampiyonluk...

Taiwo'nun neyini begendin hocam? Adam cok kotu, teknik 0. Hasan daha iyi suan ondan hatta Kadlec bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scyurdum

quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

Dün izlediğim Bursa'dan bizim takımda direk 11 oynayacak 3 oyuncu saydım.Batalla,Beluschi,Taiwo..Bi de hocalarını ekle alsana 19.şampiyonluk...

Taiwo'nun neyini begendin hocam? Adam cok kotu, teknik 0. Hasan daha iyi suan ondan hatta Kadlec bile.

Taiwo önceki maçlarında çok kötüydü ama Daum adam etmiş gibi...Poziyon bilgisini beğendim...Bizim HAK ve Kadlec'te pozisyon bilgisi sıfır.
  • Çare Mesut Özil
  • Alırsınız tabi. İki sene sonra da feda dersiniz.

Biri Drogba'nın caps'i koysun allasen
  • quote:

Orijinalden alıntı: the zola

quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

Orijinalden alıntı: the zola

4-4-2 de ortadaki dörtlüde 2 kanat 3 tane de göbek ortasaha nasıl oluyo anlamadım. bide achille kim?

pierre achille WEBO kouamo. bu arada alışkanlık olmuş 3 libero saymak. onların arasından topalı çıkar işte kenks

tabi kenks bundan sonra topalı çıkarmaya çalışırım. nasıl düşünemedim ben bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

fenerde para tomarla feda yıllarınız yaklaşıyor

Arkamızda, Koç & Doğuş Holding kuruluşları olduğu sürece feda yaşamayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

Hı-hı. Tabi Di Maria.

Galatasaraya herkes gelir ama FB ye gelme ne bu cekememezlik? Sneijder geldi size biz birsey demedik kaliteli oyunxu vsvs. Size gelen overrated oyunculari pili bitmis oyunculari ilah ediyorsunuz. Sneijderi niye inter satti? Tamam onu gectim herkes gelir size bize kimse gelmez oyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Hı-hı. Tabi Di Maria.

Galatasaraya herkes gelir ama FB ye gelme ne bu cekememezlik? Sneijder geldi size biz birsey demedik kaliteli oyunxu vsvs. Size gelen overrated oyunculari pili bitmis oyunculari ilah ediyorsunuz. Sneijderi niye inter satti? Tamam onu gectim herkes gelir size bize kimse gelmez oyle mi?

Abi bir iddianiz bir basariniz yok ki sizi tercih etsin Di Maria az akilci olun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

Hı-hı. Tabi Di Maria.

Abi bir iddianiz bir basariniz yok ki sizi tercih etsin Di Maria az akilci olun.

Kardesim suc kimin onu bile cozemedik tamam dimarianin nasil bir futbolcu oldugunu kabul ediyorum belki biz onun gidebilecegi takimdegiliz ama biz eski monacodan gucsuz muyduk adamlar parayi basti aa+ oyunculari aldi bizde yavastan aa- den baslayip yavasca iyi takim haline gelelim ozilleri, modricleri alamayiz ama nani, di maria gibi kendi takimlarinda bile bu oyuncular iyi transfer yapilsa gidecek zaten bale rm ye geldi di mariayi rahat keser. Sol bekte marcelo var sol tarafta ronaldo? Ya sag bek ya da sag kanat. Nani zaten eski formunda degil tam olarak munited genc takim yapmaya calisiyor a.young, hernandez vsvs bir suru oyuncu vat onun bolgesinde oynayacak. Herseye isim olarak bakmayin ornegi. Ronaldinho kimin aklina gelirdi atletico m.ya gidecegi? Herkes buyuk takimlara gitmesini beklerken. Hatta bjk bile teklif yapti yanlis anlasilmasin bjkyi kucumsedigimden degil eskiden olsa arsenal, chelsea, munitedlere yakistiramazdik r10 u.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

adam sanki bu konuları görmüşte cevaben konu açmış geçmiştesaygıyla eğiliyorum büyük ustanın önünde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.